Criteriul National

Machiaj profesional cu cosmetice de calitate

Machiaj profesional cu cosmetice de calitate
ianuarie 17
19:30 2019

Cand vine vorba de make-up totul trebuie să fie perfect. Cine nu își dorește un machiaj impecabil care să dureze cat mai mult? Dar, pentru acest lucru contează și cu ce produse se relizează machiajul, deci ar trebui să optăm pentru niște produse profesionale, de calitate cat mai bună de la o firmă de renume.

Ideal ar fi, să comanzi produsele cosmetice de la un producător, care oferă atat dotări pentru saloane cat și echipamente pentru centre esteice, o firmă care importa si distribuie pe langă linia de cosmetice profesionale, linia de produse 100 % organice destinate centrelor spa și produse de hairstyle a diferitelor academii de renume din străinătate, linia de produse de colorare a părului CHI si tehnologie de ultima generație

De ce sunt mai bune produsele profesionale?

Multă lume se întreabă acest lucru și întradevăr aparent niciuna. Însă, deși produsele profesionale sunt mai scumpe și mai puțin accesibile, acestea oferă altă calitate și rezistență și în plus ne garantează siguranța sănătății noastre.

Fie că ești make-up artist sau doar vrei să îți comanzi niște produse noi de make-up ar fi recomandat să pui accent pe calitate și să te orientezi spre o gamă de cosmetice profesionale ca să poți obține un machiaj cum se cuvine.

De ce Paese?

Machiaj profesional

IÎ plan national,  echipa Paese a reușit să aducă produsele cosmetice internationale la scurt timp după ce astea s-au lansat. Astfel, Pease este un brand în continuă creștere, avand o experiență masurată în ani de zile, magazinul a reușit de fiecare dată să satsifacă nenumarate cereri, nevoi și dorințe din domeniul frumusetii.

În magazinul online al celor de la Pease putem găsi o gamă variata de produse profesionale destinate infrumusețării femeilor, începand de la toate tipurile de fonduri de ten și pană la farduri de toate culorile și rujuri rezistente. 

Produsele sunt variate iar prețul lor este unul avantajos, tinand cont că primează calitatea.

Cosmeticele profesionale, spre deosebire de cele ieftine din comerț, sunt obtinute din ingrediente naturale și sunt bogate în uleiuri pretioase, particule de aur si vitamine esentiale, necesare obținerii unui ten matifiant, fără imperfecțiuni. Un machiaj profesional se poate realiza numai cu produse profesionale de o calitate corespunzătoare.

Bazele de machiaj și pudrele profesionale acoperă delicat imperfecțiunile tenului, camuflează optic rozaceea au petele și ajută la menținerea îndelungată a machiajului.

Rujurile pe bază de ulei de argan conțin un nivel ridicat de vitamina E, antioxidanți și Omega 6, care sunt dovedite a hrăni și proteja pielea. Ingredientele anti-imbatranire din rujurile proesionale luptă împotriva radicalilor liberi și repară celulele deteriorate ale pielii reducand vizibil aspectul liniilor fine și a ridurilor.

Pudra minerală conține substanțe active, minerale și oligoelemente care imbunătățesc metabolismul pielii și ajută la oxigenarea și regenerarea ei iar mascara profesională deține o formulă inovatoare ce oferă alungire și un volum dramatic genelor.

Astfel,cu toatele merităm să ne respectăm și să ne alegem produse cosmetice de calitate care să ne ofere un machiaj pe masură cu tot cu efectele sale miraculoase. 

Sursa: site-ul Paese

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei