Criteriul National

Machiaj profesional cu cosmetice de calitate

Machiaj profesional cu cosmetice de calitate
ianuarie 17
19:30 2019

Cand vine vorba de make-up totul trebuie să fie perfect. Cine nu își dorește un machiaj impecabil care să dureze cat mai mult? Dar, pentru acest lucru contează și cu ce produse se relizează machiajul, deci ar trebui să optăm pentru niște produse profesionale, de calitate cat mai bună de la o firmă de renume.

Ideal ar fi, să comanzi produsele cosmetice de la un producător, care oferă atat dotări pentru saloane cat și echipamente pentru centre esteice, o firmă care importa si distribuie pe langă linia de cosmetice profesionale, linia de produse 100 % organice destinate centrelor spa și produse de hairstyle a diferitelor academii de renume din străinătate, linia de produse de colorare a părului CHI si tehnologie de ultima generație

De ce sunt mai bune produsele profesionale?

Multă lume se întreabă acest lucru și întradevăr aparent niciuna. Însă, deși produsele profesionale sunt mai scumpe și mai puțin accesibile, acestea oferă altă calitate și rezistență și în plus ne garantează siguranța sănătății noastre.

Fie că ești make-up artist sau doar vrei să îți comanzi niște produse noi de make-up ar fi recomandat să pui accent pe calitate și să te orientezi spre o gamă de cosmetice profesionale ca să poți obține un machiaj cum se cuvine.

De ce Paese?

Machiaj profesional

IÎ plan national,  echipa Paese a reușit să aducă produsele cosmetice internationale la scurt timp după ce astea s-au lansat. Astfel, Pease este un brand în continuă creștere, avand o experiență masurată în ani de zile, magazinul a reușit de fiecare dată să satsifacă nenumarate cereri, nevoi și dorințe din domeniul frumusetii.

În magazinul online al celor de la Pease putem găsi o gamă variata de produse profesionale destinate infrumusețării femeilor, începand de la toate tipurile de fonduri de ten și pană la farduri de toate culorile și rujuri rezistente. 

Produsele sunt variate iar prețul lor este unul avantajos, tinand cont că primează calitatea.

Cosmeticele profesionale, spre deosebire de cele ieftine din comerț, sunt obtinute din ingrediente naturale și sunt bogate în uleiuri pretioase, particule de aur si vitamine esentiale, necesare obținerii unui ten matifiant, fără imperfecțiuni. Un machiaj profesional se poate realiza numai cu produse profesionale de o calitate corespunzătoare.

Bazele de machiaj și pudrele profesionale acoperă delicat imperfecțiunile tenului, camuflează optic rozaceea au petele și ajută la menținerea îndelungată a machiajului.

Rujurile pe bază de ulei de argan conțin un nivel ridicat de vitamina E, antioxidanți și Omega 6, care sunt dovedite a hrăni și proteja pielea. Ingredientele anti-imbatranire din rujurile proesionale luptă împotriva radicalilor liberi și repară celulele deteriorate ale pielii reducand vizibil aspectul liniilor fine și a ridurilor.

Pudra minerală conține substanțe active, minerale și oligoelemente care imbunătățesc metabolismul pielii și ajută la oxigenarea și regenerarea ei iar mascara profesională deține o formulă inovatoare ce oferă alungire și un volum dramatic genelor.

Astfel,cu toatele merităm să ne respectăm și să ne alegem produse cosmetice de calitate care să ne ofere un machiaj pe masură cu tot cu efectele sale miraculoase. 

Sursa: site-ul Paese

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei