Criteriul National

Machiaj profesional cu cosmetice de calitate

Machiaj profesional cu cosmetice de calitate
ianuarie 17
19:30 2019

Cand vine vorba de make-up totul trebuie să fie perfect. Cine nu își dorește un machiaj impecabil care să dureze cat mai mult? Dar, pentru acest lucru contează și cu ce produse se relizează machiajul, deci ar trebui să optăm pentru niște produse profesionale, de calitate cat mai bună de la o firmă de renume.

Ideal ar fi, să comanzi produsele cosmetice de la un producător, care oferă atat dotări pentru saloane cat și echipamente pentru centre esteice, o firmă care importa si distribuie pe langă linia de cosmetice profesionale, linia de produse 100 % organice destinate centrelor spa și produse de hairstyle a diferitelor academii de renume din străinătate, linia de produse de colorare a părului CHI si tehnologie de ultima generație

De ce sunt mai bune produsele profesionale?

Multă lume se întreabă acest lucru și întradevăr aparent niciuna. Însă, deși produsele profesionale sunt mai scumpe și mai puțin accesibile, acestea oferă altă calitate și rezistență și în plus ne garantează siguranța sănătății noastre.

Fie că ești make-up artist sau doar vrei să îți comanzi niște produse noi de make-up ar fi recomandat să pui accent pe calitate și să te orientezi spre o gamă de cosmetice profesionale ca să poți obține un machiaj cum se cuvine.

De ce Paese?

Machiaj profesional

IÎ plan national,  echipa Paese a reușit să aducă produsele cosmetice internationale la scurt timp după ce astea s-au lansat. Astfel, Pease este un brand în continuă creștere, avand o experiență masurată în ani de zile, magazinul a reușit de fiecare dată să satsifacă nenumarate cereri, nevoi și dorințe din domeniul frumusetii.

În magazinul online al celor de la Pease putem găsi o gamă variata de produse profesionale destinate infrumusețării femeilor, începand de la toate tipurile de fonduri de ten și pană la farduri de toate culorile și rujuri rezistente. 

Produsele sunt variate iar prețul lor este unul avantajos, tinand cont că primează calitatea.

Cosmeticele profesionale, spre deosebire de cele ieftine din comerț, sunt obtinute din ingrediente naturale și sunt bogate în uleiuri pretioase, particule de aur si vitamine esentiale, necesare obținerii unui ten matifiant, fără imperfecțiuni. Un machiaj profesional se poate realiza numai cu produse profesionale de o calitate corespunzătoare.

Bazele de machiaj și pudrele profesionale acoperă delicat imperfecțiunile tenului, camuflează optic rozaceea au petele și ajută la menținerea îndelungată a machiajului.

Rujurile pe bază de ulei de argan conțin un nivel ridicat de vitamina E, antioxidanți și Omega 6, care sunt dovedite a hrăni și proteja pielea. Ingredientele anti-imbatranire din rujurile proesionale luptă împotriva radicalilor liberi și repară celulele deteriorate ale pielii reducand vizibil aspectul liniilor fine și a ridurilor.

Pudra minerală conține substanțe active, minerale și oligoelemente care imbunătățesc metabolismul pielii și ajută la oxigenarea și regenerarea ei iar mascara profesională deține o formulă inovatoare ce oferă alungire și un volum dramatic genelor.

Astfel,cu toatele merităm să ne respectăm și să ne alegem produse cosmetice de calitate care să ne ofere un machiaj pe masură cu tot cu efectele sale miraculoase. 

Sursa: site-ul Paese

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu