Criteriul National

Machiajul – arta seductiei?

Machiajul – arta seductiei?
august 03
10:54 2017

Viata unei femei nu este tocmai usoara, iar o arma este reprezentata de machiajul folosit. Scopul acestuia este de a evidentia trasaturile unei femei. Industria machiajului este una infloritoare datorita tehnicilor din ce in ce mai avansate, accesibile fiecarei femei.
Ochii sunt oglinda sufletului. Cu totii cunoastem aceasta expresie, asadar un make-up reusit si care se potriveste cu culoarea ochilor, poate atrage numeroase priviri.

Atunci cand te gandesti la o femeie, senzualitatea, eleganta si bunul gust sunt doar cateva dintre lucurile care o definesc, asa ca fiecare dintre noi incercam pe cat de mult posibil sa atingem aceste punte, atfel incat sa ne simtim bine in pielea noastra, dar si in momentul in care ne facem aparitia in cadrul anumitor evenimente.

In functie de personalitatea fiecaruia, machiajul este diferit. Unele persoane prefera culorile puternice, indraznete, care le definesc felul de a fi, insa acest lucru trebuie ales cu grija, in functie de ten, culoarea ochilor dar si a parului. Persoanele care aleg culorile calde, deschise la culoare emana o personalitate blanda, usor timida, care nu obisnuiesc sa fie in centrul atentiei. In domenii precum videochatul, machijaul face parte din viata de zi cu zi a fiecarui model care isi doreste sa aiba succes, fiind constiente de avatnajul oferit de aceasta tehnica. Pagina despre videochat va ofera mai multe trucuri desre cum puteti avea o cariera de succes si ce influenta are make-up-ul.

Un make-up artist este intotdeauna o solutie cand vine vorba de invatarea pasilor necesari realizarii unui make-up, mai ales daca nu ai experienta pentru acest lucru. Nu trebuie sa fim profesionisti, insa imbinarea culorilor si executarea unui machiaj bun trebuie sa aiba la baza cateva cunostinte elementare. Imperfectiunile sunt inalaturate de cele mai multe ori cu ajutorul unui machiaj, astfel ca fardurile, fondul de ten, un ruj si rimel sunt lucrurile pe care fiecare femeie le are in cutia cu produse de infrumusetare.

Arta seductie se defineste atat prin felul in care ne prezentam in cadrul unor intalniri, la locul de munca unde este recomandat ca fiecare aparitie sa fie impecabila, exprimand un bun gust, eleganta si o personalitate putenica, stapana pe sine si de succes. Fiecare femeie trece prin acest proces de alegere a lucrurilor care o avantajeaza, contribuind garantat la un succes pe termen lung.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo