Criteriul National

Machiajul – arta seductiei?

Machiajul – arta seductiei?
august 03
10:54 2017

Viata unei femei nu este tocmai usoara, iar o arma este reprezentata de machiajul folosit. Scopul acestuia este de a evidentia trasaturile unei femei. Industria machiajului este una infloritoare datorita tehnicilor din ce in ce mai avansate, accesibile fiecarei femei.
Ochii sunt oglinda sufletului. Cu totii cunoastem aceasta expresie, asadar un make-up reusit si care se potriveste cu culoarea ochilor, poate atrage numeroase priviri.

Atunci cand te gandesti la o femeie, senzualitatea, eleganta si bunul gust sunt doar cateva dintre lucurile care o definesc, asa ca fiecare dintre noi incercam pe cat de mult posibil sa atingem aceste punte, atfel incat sa ne simtim bine in pielea noastra, dar si in momentul in care ne facem aparitia in cadrul anumitor evenimente.

In functie de personalitatea fiecaruia, machiajul este diferit. Unele persoane prefera culorile puternice, indraznete, care le definesc felul de a fi, insa acest lucru trebuie ales cu grija, in functie de ten, culoarea ochilor dar si a parului. Persoanele care aleg culorile calde, deschise la culoare emana o personalitate blanda, usor timida, care nu obisnuiesc sa fie in centrul atentiei. In domenii precum videochatul, machijaul face parte din viata de zi cu zi a fiecarui model care isi doreste sa aiba succes, fiind constiente de avatnajul oferit de aceasta tehnica. Pagina despre videochat va ofera mai multe trucuri desre cum puteti avea o cariera de succes si ce influenta are make-up-ul.

Un make-up artist este intotdeauna o solutie cand vine vorba de invatarea pasilor necesari realizarii unui make-up, mai ales daca nu ai experienta pentru acest lucru. Nu trebuie sa fim profesionisti, insa imbinarea culorilor si executarea unui machiaj bun trebuie sa aiba la baza cateva cunostinte elementare. Imperfectiunile sunt inalaturate de cele mai multe ori cu ajutorul unui machiaj, astfel ca fardurile, fondul de ten, un ruj si rimel sunt lucrurile pe care fiecare femeie le are in cutia cu produse de infrumusetare.

Arta seductie se defineste atat prin felul in care ne prezentam in cadrul unor intalniri, la locul de munca unde este recomandat ca fiecare aparitie sa fie impecabila, exprimand un bun gust, eleganta si o personalitate putenica, stapana pe sine si de succes. Fiecare femeie trece prin acest proces de alegere a lucrurilor care o avantajeaza, contribuind garantat la un succes pe termen lung.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo