Criteriul National

Macovei îl critică pe Băsescu REVISTA PRESEI

Macovei îl critică pe Băsescu REVISTA PRESEI
aprilie 09
05:01 2015

Monica Macovei a ieşit imediat public cu critici la adresa lui Traian Băsescu, după declaraţiile acestuia asupra „procurorilor guantanamişti”. Fostul ministru al Justiţiei spune că Băsescu s-a descalificat, scoţându-se singur din politică, arată EvZ.

Kovesi este exact aşa cum a caracterizat-o psihologul pus de Monica Macovei să o evalueze, când a ales-o pentru Parchetul General, acum mulţi ani: de fier. Asta reiese din declaraţia post-factum făcută de aceasta despre cele spuse de Traian Băsescu, citată de GândulNu am fost la Guantanamo, nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, nu pot să comentez.

Incredibil este că Tăriceanu (Călin, Anton ş.a.m.d., cum îl boteza Traian Băsescu) spune, conform EvZ, exact acelaşi lucru ca şi fostul preşedinte: Arestul preventiv este mai subtil decât tortura, dar tot o formă de tortură psihică este. Ce bine ne-nţelegem noi doi! – par a spune Băse şi Tări, sub presiunea DNA.

Stelică Tănase este criticat de Moise Guran pe postul de televiziune pe care-l conduce, arată Adevărul. Criticile lui Moise au loc când Stelică a ajuns la concluzia că scoate de criză SRTv mărind taxa tv (ceea ce desigur că este o prostie).

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro