Criteriul National

Mafia de la Apa Nova Ploiesti

Mafia de la Apa Nova Ploiesti
iunie 01
14:41 2020

Cu profund regret un simplu investitor care dorește crearea de noi locuri de munca și prestarea unor servicii de calitate în „Republica de la Ploiești”:

În plina pandemie de Covid-19 când mai toată lumea trăgea cortina fie dând oameni în șomaj tehnic, fie încetând activitatea cu publicul, un tânăr investitor se ambiționează sa deschidă o spălătorie auto, vulcanizare și service auto, fără sa știe ce piedici va primi din partea furnizorului ApaNova Ploiești.
Motivul unul de domeniul SF-ului pentru oameni normali la cap, dar pentru angajații corupți de la Apa Nova Ploiești unul cât se poate de firesc.
La ceas de seara și plin de furie investitorul nostru și-a început povestea cu redacția noastră astfel:
„Ca orice om de bună credinta m-am documentat de pe site-ul Apa Nova Ploiești având în vedere ca aceștia și-au suspendat pe perioada situatiei de urgenta activitatea cu publicul. M-am conformat imediat cu ce documente am de depus pentru a deveni client Apa Nova și am mers la sediul societății sa depun documentele în urna special amenajata, conform indicațiilor date de omul de la paza.
Am așteptat circa 3 săptămâni și văzând ca nu primesc nici un semn de la Apa Nova am pus mana pe telefon și am sunat la numărul indicat pe site-ul Apa Nova Ploiești și de aici a început nebunia.
Mi s-a spus ca pentru ce am cerut eu îmi trebuie un acord notarial dat de proprietarul terenului pentru separație la branșament.
Ca un om de bun credita m-am conformat imediat fără sa țin cont de mica observație pe care mi-a făcut-o persoana care mi-a răspuns la telefon și anume „Nu va supărați dar de ce deschideți o spălătorie lângă alta spălătorie?” (N.R – miroase si/sau „pute” a niscai fapte penale).
Am ignorat aceasta întrebare fără sa realizez ca de fapt de aici vor începe problemele. A mai trecut o săptămână și văzând ca nu primesc nimic pe mail-ul indicat de angaja Apa Nova am sunat din nou sa vad în ce stadiu se afla dosarul meu și nu mica mi-a fost uimirea când doamna de la telefon mi-a zis ca totul este ok și ca a doua zi un angajat Apa Nova ma va contacta sa vina la fata locului pentru a face o constatare cu ce este nevoie pentru separația de bransare la apa.
Zis și făcut, punctual angajatul apare la ora 9.00 asa cum mi s-a spus la telefon și după constatare mi s-a transmis ca în doua zile voi primi devizul cu ce am de plata iar după ce voi plăti în maxim doua zile voi fi branșat la apa.
Minunat mi-am zis, dar de fapt am realizat ca a fost doar o amăgire.
Observând ca a mai trecut o săptămână și nu am primit devizul, pun mana din nou pe telefon și sun sa constat ce se întâmplă și ce sa vezi surpriza:
– angajata Alina ca asa s-a prezentat îmi spune ca am nevoie de un memoriu tehnic cu consumul de apa înainte de a se emite devizul. M-am blocat având în vedere ca cu aproximativ doua săptămâni înainte mi s-a spus ca nu mai am nevoie de nimic, iar angajatul care venise la constatare îmi spusese ca în doua zile îmi vine nota de plata si dupa ce plătesc în doua zile voi avea apa.
Trag aer în piept, ma conformez de îndată și fac și memoriul tehnic, iar după ce îl transmit pun mana pe telefon și sun din nou la Apa Nova.
Mi se confirma ca Memoriul tehnic a fost primit și mi se spune ca voi fi contactat de o angajata pentru a mi se transmite ce am de plata și voi fi branșat la apa.
Dar din nou am fost mințit cu nonșalanță. Văzând ca nu primesc telefon, am pus mana eu pe telefon ca să aflu că mai am nevoie de un nou acord de la propietar precum ca este de acord sa deversez apa uzata în canalizarea aflata pe terenul închiriat de mine de la propietar.
În acel moment am simțit ca explodez și aducându-i aminte de întrebarea angajatei de la ApaNova „de ce va deschideți spălătorie lângă alta spălătorie? ‚ pun mana pe telefon și îl sun pe propietar sa îl întreb dacă cealaltă spălătorie i-a solicitat aceleași documente ca și mine în relația cu Apa Nova, mai ales ca ei au fost bransati de pe data de 15.05.2020.
Și ce sa vezi surpriza, Societatea MaxiCllean a solicitat doar acordul notarial de separație branșament, dar pe care nu s-a dus sa îl ridice de la propietar, în schimb a fost bransati la apa. Aflând toate aceste lucruri am aprofundat și ce sa vezi. Maxi Clean este spălătoria care spala și igenizeaza mașinile SC APA NOVA Ploiești Aflând toate aceste lucruri, obtin urgent de la societatea care mi-a efectuat memoriul tehnic numărul șefei de la avize și o sun.
Politicos ma prezint și surpriza, în discuția telefonica cu doamna Posa aflu ca am apometru montat de pe data de 15.05.2020, exact data la care SC MaxiCllean a fost racordata la apa.
În discuția telefonica mi se spune cu nonșalanță ce problema am având în vedere ca mi s-a montat apometru de pe data de 15 mai.
Blocat de răspuns ii transmit doamnei Posa ca în fapt eu nu am apa și ca nici devizul nu l-am primit pentru racord asa ca cum figurez ca sunt racordat? Contrariat de răspunsul meu doamna cheamă un coleg sau subaltern cu actele și afla ca în fapt societatea mea nu are apometru montat și nici apa curenta, chiar dacă în evidenta dânsei singura spălătorie care o avea pe birou și era data ca fiind rezolvata era societatea pe care o dețin eu. Așadar în urma ultimei discuții avute cu doamna Posa am decis sa fac publica pățania mea și sa o aduc în atenția autorităților competente cu următoarele întrebări.
1. Cum este posibil ca Apa Nova sa solicite unei societăți un lucru iar altei societăți alt lucru având în vedere ca ambele societăți au închiriat de la același propietar ?
2. De ce angajați Apa Nova nu au solicitat toate documentele de la început?
3. Cum este posibil ca la Apa Nova sa figurez ca fiind bransati deja , iar după discuția telefonica doamna Posa sa îmi transmită ca voi primi devizul pana joi 27.05.2020 și imediat după ce îl voi achita voi fi bransat la apa?
Așadar dacă nu speli mașinile ApaNova Ploiești ești tratat ca o paria și nu ca pe un nou client care poate aduce plus valoare societatii Apa Nova prin facturile achitate.
Așadar prin aceste relatări către redacția Incisiv de Prahova nu am vrut decât sa atrag atenția asupra abuzurilor făcute de angajații Apa Nova și de faptele penale la care se încadrează acești indivizi în frunte cu Avramescu administratorul MAXIClena, doar din simplu motiv ca ne-am permis sa facem concurenta libera societății care prestează servicii ApaNova, ARR Prahova, Politiei Locale Ploiești și altor instituții ale statului Român”.
Reamintim ca ziarul nostru a publicat articolele „O spalatorie paravanul unui politician din urbea noastra?”- in data de 12.03.2020, Pe „prafurile” astea, Garda de Mediu Prahova si APM Prahova par a fi virusate cu „orbul gainilor” – in data de 17.03.2020 si articolul”In Republica de la Ploiești dezinfectarea autoturismelor institutiilor statului în situația Covid-19 se face cu apa din butoi de o firma fără contracte de chirie, curent și apa?”- in data de 18.03.2020.
https://www.incisivdeprahova.ro/2020/03/12/o-spalatorie-paravanul-unui-politician-din-urbea-noastra/

In Republica de la Ploiești dezinfectarea autoturismelor institutiilor statului în situația Covid-19 se face cu apa din butoi de o firma fără contracte de chirie, curent și apa?

 

Pe „prafurile” astea, Garda de Mediu Prahova si APM Prahova par a fi virusate cu „orbul gainilor”

In aceste articole Incisiv de Prahova atragea atentia organelor de cercetare penala competente despre gravele ilegalitati ce se savarsesc de si in jurul activitatii societatii ce detine aceasta spalatorie. Vom reveni. (Cristina T.).

Articolul Mafia de la Apa Nova Ploiesti apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul