Criteriul National

Mafia padurilor-disparitia misterioasa a legii care trebuia sa stopeze hotia lor!

mai 19
17:07 2015

                INCREDIBIL!

  Pumn strans

 Legea care trebuia sa opreasca definitiv mafia padurilor a avut parte de o disparitie stranie si in acelasi timp misterioasa.

La cate filme adevarate si necenzurate cu catuse am avut parte pana in acest moment, de indata ce am aflat ca legea interzicerii exportului definitiv de masa lemnoasa a disparut ne-am gandit la tot felul de scenarii. Ca de exemplu, avand in vedere ca o buna parte din masacrul asupra codrilor stravechi ai neamului au fost facute pe sest, dar si pe timp de noapte ne-am gandit la scenariul in care luptatori ninja, ca sa puna mana pe o scandura isi iau avant inapoi si aterizeaza cu viteza , direct in Parlament fara sa trezeasca somnul vesnic al acestor „aparatori” si „drept legiuitori”.

 

Ca sa puteti vedea in ce fel s-a u intamplat toate acestea  puteti accesa link-urile AICI cat si AICI !

Avand in vedere gravitatea situatiei si faptul ca aceasta problema are legatura cu interesele strategice si siguranta nationala, cerem autoritatilor competente sa deschida o ancheta si sa traga la raspundere pe cei vinovati!

Informam si facem un apel catre societatea civila, lumea academica cat si pe toti romanii adevarati care cred ca inca pe ultima suta de metrii pot opri acest macel care se face de catre firma austriaca in complicitate cu autoritatile , alesii si oricine „se lasa cumparat”  sa se pregateasca pentru ziua de 5 Iunie-Ziua Internationala a Mediului, deoarece atunci dorim ca vocile romanilor sa provoace un ecou la nivel international.

Pana atunci,in acest context invitam pe domnul premier Victor Ponta sa urmareasca acest indemn materializat  aici!

La finalul acestui articol am dori sa-l intrebam pe autorul proiectului legii „criminale” daca e nevoie sa mobilizam oameni sa cautam legea respectiva printre „hotii de la Parlament” si sa o dam disparuta la rubrica noastra de anunturi pierdute si declarate nule!

Sursa foto : gandeste.org

Comentarii

Comentarii

Articole similare

2 Comments

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo