Criteriul National

Mafia padurilor-disparitia misterioasa a legii care trebuia sa stopeze hotia lor!

mai 19
17:07 2015

                INCREDIBIL!

  Pumn strans

 Legea care trebuia sa opreasca definitiv mafia padurilor a avut parte de o disparitie stranie si in acelasi timp misterioasa.

La cate filme adevarate si necenzurate cu catuse am avut parte pana in acest moment, de indata ce am aflat ca legea interzicerii exportului definitiv de masa lemnoasa a disparut ne-am gandit la tot felul de scenarii. Ca de exemplu, avand in vedere ca o buna parte din masacrul asupra codrilor stravechi ai neamului au fost facute pe sest, dar si pe timp de noapte ne-am gandit la scenariul in care luptatori ninja, ca sa puna mana pe o scandura isi iau avant inapoi si aterizeaza cu viteza , direct in Parlament fara sa trezeasca somnul vesnic al acestor „aparatori” si „drept legiuitori”.

 

Ca sa puteti vedea in ce fel s-a u intamplat toate acestea  puteti accesa link-urile AICI cat si AICI !

Avand in vedere gravitatea situatiei si faptul ca aceasta problema are legatura cu interesele strategice si siguranta nationala, cerem autoritatilor competente sa deschida o ancheta si sa traga la raspundere pe cei vinovati!

Informam si facem un apel catre societatea civila, lumea academica cat si pe toti romanii adevarati care cred ca inca pe ultima suta de metrii pot opri acest macel care se face de catre firma austriaca in complicitate cu autoritatile , alesii si oricine „se lasa cumparat”  sa se pregateasca pentru ziua de 5 Iunie-Ziua Internationala a Mediului, deoarece atunci dorim ca vocile romanilor sa provoace un ecou la nivel international.

Pana atunci,in acest context invitam pe domnul premier Victor Ponta sa urmareasca acest indemn materializat  aici!

La finalul acestui articol am dori sa-l intrebam pe autorul proiectului legii „criminale” daca e nevoie sa mobilizam oameni sa cautam legea respectiva printre „hotii de la Parlament” si sa o dam disparuta la rubrica noastra de anunturi pierdute si declarate nule!

Sursa foto : gandeste.org

Comentarii

Comentarii

Articole similare

2 Comments

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro