Criteriul National

MAFIA PADURILOR, MACELARUL DE LA COTROCENI, MIHALACHE SI SFIDAREA PANA LA CAPAT PARTEA I

mai 31
18:00 2015

 

  MAFIA PADURILOR, MACELARUL DE LA COTROCENI, MIHALACHE SI SFIDAREA PANA LA CAPAT  PARTEA I

cei 2 infractoriFelul in care Macelarul de la Cotroceni , Mihalache sfideaza poporul roman a depasit orice limita! Situatia este de o gravitate iesita din comun .Materialul video in care au fost demascati cei implicati in mafia padurilor si acele documente ce au demonstrat felul in care este implicat macelarul de la Cotroceni au fost picaturile care au umplut paharul.

 

 

La cat de revoltati sunt romanii nu vor uita si nu-l vor ierta pe macelarul de la Cotroceni nici dupa un milion de ani !Poata sa vine si papa de la Roma, blestemul padurilor taiate il va urmari pas cu pas!

Dar aceasta nu este tot deoarece daca veti cauta pe internet expresiile :

1) Klauss Iohannis este nasul de cununie al consului Austriei

2) 13 motive pentru care programul de guvernare PNL este un dezastru ”

veti afla zeci de alte motive pentru care milioane de romani se simt tradati de catre domnul Iohannis si sfidati de domnul ex PSD-ist Mihalache asa zisa „minte cenusie” si orchestratorul  unor campanii de manipulare care esueaza una dupa alta!

La una dintre ele, de exemplu marele orchestrator anunta cu trambe si sulite o lansare de carti in care a asociat acel slogan de toata jena „Romania lucrurilor bine facute” cu expresia Marii Uniri .

Lucrurile au fost atat de desprinse de realitate incat nici macar baieti cu ochii albastri si ziaristii infiltrati ,care prin natura misiunii lor trebuie sa se prezinte la ordine ,nu au raspus cu „sa traiti!”

Din aceste motive pana la momentul evenimentului aveau inscrisi pe pagina acelui eveniment doar 55 de persoane!

MACELARUL DE LA COTROCENI, MIHALACHE SI EXEMPLUL DE SFIDARE NUMARUL I

hot

Sfidarea macelarului de la Cotroceni cat si a omului care a facut jocul firmei austriece a determinat pe milioane de romanii sa fie revoltati. Cu toate acestea , cu tot acest val de proteste el continua sa isi ocupe functia fara niciun fel de problema!

Documentele publice au demonstrat ca Dan Mihalache a facut ceea ce in alta tari se numeste lobby pentru firma austriaca dar acolo unde nu exista lege care reglementeaza asa ceva se numeste trafic de influenta !

Inainte sa continuam sa va prezentam dovezi ale actelor de sfidare o sa va invitam sa va intoarceti in arhiva media si sa vedeti ce au scris ziarele timp de mai bine de 20 de zile in momentul in care au aflat ca deja Dan Mihalache era sigur de locul pe care il ocupa acum la Cotroceni ,chiar inainte sa fie nominalizat pentru aceasta.

De ce credeti ca omul era sigur ca va fi seful cancelariei chiar si cu mult timp de a fi numit ? Plecand de la realitatea faptului ca nici dupa ce un grup de intelectuali ziaristi si oameni de buna credinta au atras atentia domnului Iohannis timp de mai bine de 20 de zile legat de aceasta controversata numire pe care au considerat-o nepotrivita. Numai ca presedintele Iohannis nu a renuntat la ea si a intrat la Cotroceni la pachet cu „eminenta cenusie”- Dan Mihalache.

oficial

 

Atunci de aici se poate trage o serie de concluziI unele find chiar grave deoarece daca ecuatiile logice ce sunt folosite pentru a crea programe de software vor dovedi ca o firma straina a ajuns sa decida cine sa fie seful de cancelarie vor aparea si multe alte lucrurile despre care s-a tot vorbit in ultima vreme atunci …

Dar aceasta nu este tot deoarece documentele publice au demonstrat ca domnul Iohannis a folosit acelasi argument pe care firma austriaca a prezentat-o!

Problema este si mai grava deoarece intr-un moment in care se anticipa ca legea putea sa fie votata intr-o varianta pe care nu -i convenea firmei austriace ,tocmai Ambasada Austriei a intervenit iar ceea ce a urmat toate lumea cunoaste…

Datorita gravitatii unei astfel de situatii am decis sa prezentam acest subiect sub forma de episoade. Ca sa puteti intelege mai bine ce va vom prezenta in episodul al doilea, puteti sa urmariti linkurile de mai jos :

http://www.criteriul.ro/si-papa-de-la-roma-de-va-veni-nu-l-va-ajuta-pe-macelarul-de-la-cotroceni-sa-scape-de-blestemul-padurilor-taiate/

http://www.criteriul.ro/mafia-padurilor-disparitia-misterioasa-a-legii-care-trebuia-sa-stopeze-hotia-lor/

http://www.criteriul.ro/pnl-psd-pas-cu-pas-catre-un-jaf-generalizat-partea-i/

http://www.criteriul.ro/tristul-adevar-despre-simularea-luptei-cu-mafia-padurilor/

http://www.criteriul.ro/o-alta-etapa-de-lupta-cu-mafia-padurilor-poate-incepe-acum-partea-i/

http://www.criteriul.ro/socant-jaf-si-nedisimulat-dispret-in-cazul-defrisarilor-masive-din-muntii-piatra-craiului/

http://www.criteriul.ro/lupta-cu-mafia-padurilor-ia-o-intorsatura-neasteptata-ce-da-fiori-tuturor-celor-implicati/

 

Surse foto : https://www.facebook.com/dan.mihalache1/photos

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul