Criteriul National

Magazin de arme pentru vanatoare si tir sportiv

Magazin de arme pentru vanatoare si tir sportiv
octombrie 26
20:33 2021

Orice manipulare a armei nu trebuie insotita de blocarea cu palma sau alte parti ale corpului. Pusca trebuie incarcata numai atunci cand te apropii de linia de tragere. Arma nu trebuie lasata niciodata nesupravegheata si niciodata nu trebuie predata unei alte persoane pentru a trage, daca pusca este incarcata. Arma cu aer necesita munitie speciala si adecvata tipului de arma. Daca tinta este mai mica de zece metri, vor fi necesari ochelari de protectie pentru ochi. MLD Guns este un magazin de arme, care iti poate oferi tot ce ai nevoie pentru vanatoare, tir sportiv sau arme de autoaparare.

Dupa cum stii, omul nu este un robot. Are o inima, un sistem respirator, muschii pot sa zvacneasca – toate acestea alcatuind ritmurile sale obisnuite. Unii oameni cred ca toate acestea pot fi controlate pentru a imbunatati precizia si viteza de tragere. Acest lucru este adevarat, dar de asemenea, exista si  tragatori incepatori care nu cunosc toate aceste caracteristici. Asadar, atunci cand tragi cu arme cu aer comprimat, ar trebui sa-ti asculti cu siguranta corpul, asteptand cel mai bun moment pentru a trage. Poti alege pistolul sau pusca pneumatica (4,5 mm), cu gaura mica (5,6 mm) si gauri mari (6,5 mm – 7,62 mm pentru pusti si 7,62-9,65 mm pentru pistoale) din magazinul de arme online mldguns.ro.

Magazin de arme pentru tir sportiv

Armele pentru exercitii de tragere sportiva sunt impartite in functie de tip: pneumatice (calibru – 4,5 mm), de uz mic (calibru – 5,6 mm) si calibre mari (calibru – de la 6,5 ​​mm la – 7,62 mm). Armele de toate tipurile trebuie sa fie pentru o singura tragere (cu exceptia pustilor standard de calibru mare, care pot avea o magazie). Distanta de la linia de foc la linia tintei este de la 10 la 300 de metri.

Armele pentru tir sportiv sunt impartite in tipuri pneumatice, de calibru mic si de calibru mare (pistol). Sunt permise pistoalele de aer cu un calibru de 4,5 mm, care lucreaza pe aer comprimat sau gaz comprimat si incarcate la tragerea cu un singur glont. Toate pistoalele cu aer comprimat, utilizeaza munitie din material moale. Pistoale de uz mic au un calibru de 5,6 mm cu camere laterale. 

Spre deosebire de majoritatea celorlalte sporturi, tirul sportiv este o arta care poate fi stapanita de oricine, indiferent de varsta si caracteristicile fizice. Tirul sportiv sistematic dezvolta calmul, perseverenta, autodisciplina si vointa de a castiga, pentru a se intrece pe sine. In acest sport, castigatorul este cel care isi controleaza actiunile mai bine decat rivalii intr-un mediu competitiv stresant. 

De aceea, tirul sportiv este un tip de activitate umana in care nu exista nicio limita la perfectiune. In plus, oportunitatile pentru barbati si femei de a obtine rezultate ridicate in acest sport, sunt practic egale.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul