Criteriul National

Magazin online produse ingrijire dinti (profilaxie.ro), importate de implant division

Magazin online produse ingrijire dinti (profilaxie.ro), importate de implant division
decembrie 21
13:02 2020

În magazinul online profilaxie.ro poți cumpăra un sortiment variat de produse care vor face clinica sau cabinetul stomatologic modern și vizitat. Pentru tine au fost colectate doar cele mai bune echipamente și consumabile indispensabile pentru deservirea pacienților care vor veni în clinica ta. Sortimentul magazinului online include produse utilizate în stomatologia mondială de la mărci populare și cunoscute din lume. Pe paginile site-ului nostru, implantdivision.ro, vei găsi multe produse pentru stomatologi, tehnicieni, precum și echipamente și produse de igienă orală. Mai exact, aici poți găsi Perisolv – un produs destinat chiuretajului subgingival, QuetOn – un produs destinat anulării zgomotului din cabinetul stomatologic, Carisolv pentru tratamentul cariilor minim invazive, produse Paro – profilaxie Elvețiană inovatoare, și aici sunt incluse periuțe de dinți, pasta de dinți, produse de îngrijire interdentară, produse de îngrijire orală și dentară pentru copii și adulți, freze pentru proceduri stomatologice si ortodontice.

Un zâmbet frumos înseamnă mai mult

Un zâmbet frumos înseamnă nu numai dinți drepți bine îngrijiți, ci și încrederea în sine. Atunci când vezi oameni cu un zâmbet orbitor, te cuceresc imediat. Acest lucru este important nu numai pentru personalitățile publice, ci și pentru fiecare persoană din viața de zi cu zi. Prin natură, nu mulți oameni sunt înzestrați cu dinți frumoși – ci, doar aproximativ 20%. Mulți își datorează aspectul impecabil muncii abile a dentiștilor. Nivelul actual de dezvoltare a tehnologiei medicale, echipamentele cabinetelor nu mai îngrozesc potențialii pacienți din stomatologie, așa cum era acum doar câteva decenii.

Magazinul online profilaxie.ro este specializat în vânzarea de produse de ingrijire orală, disponibile pentru comandă și cumpărare pentru atât pentru stomatologi profesioniști cât și pentru pacienți în orice moment al zilei. Clienții magazinului online sunt pacienți dar și medici și clinici stomatologice private din toată România.  Datorită angajării constante, medicii nu au întotdeauna timp să viziteze magazinele de produse dentare și ortodontice, fiind mai convenabil să aleagă produsul potrivit prin intermediul online, deoarece există întotdeauna o gamă largă de produse de înaltă calitate pe stoc.

Implant Division

Prin crearea site-ului magazinului online Implant Division, a fost dezvoltat cel mai simplu și mai convenabil concept care permite clienților să efectueze cu ușurință achiziții online, să găsească cu ușurință produsul dentar sau ortodontic dorit și să le cumpere după cum este necesar. Toate produsele au o distribuție clară, astfel încât găsirea produselor necesare nu este dificilă. Poți găsi următoarele grupe de produse: ortodonție, îngrijire pentru dinți, echipament dentar, stomatologie terapeutică, stomatologie ortopedică.

Toate produsele din magazinul online Implant Division au certificatele necesare care confirmă originalitatea și calitatea lor înaltă, respectă standardele interne și europene. Toate materialele dentare din magazinul online au o calitate înaltă garantată și prețuri accesibile. Este convenabil să faci o comandă și să cumperi instrumente dentare, accesorii, consumabile și alte produse dentare necesare, alegând din catalogul magazinului online profilaxie.ro în orice moment al zilei. Managerii sunt pregătiți să coopereze cu stomatologi privați și clinici dentare mari din țară. Sistemul flexibil de plată a fost dezvoltat atât pentru clienții obișnuiți, cât și pentru potențialii clienți, fiind posibil astfel, să-și economisească resursele financiare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul