Criteriul National

Magazin steroizi Jintropin – Steroizi pentru masa musculara si forta

Magazin steroizi Jintropin – Steroizi pentru masa musculara si forta
decembrie 20
21:24 2016

Jintropin este un supliment care contine hormon de crestere uman si pe care multi sportivi de performanta il consuma in speranta de a-si consolida puterea, de a deveni mai agili si de a avea performante mai bune in activitatea desfasurata. Exista si persoane care isi administreaza Jintropin pentru ca considera ca pot da timpul inapoi si pot preveni procesul de imbatranire. Cu toate acestea, tinand cont de rezultatele clinice mixte si de multe efecte secundare potentiale, steroizii cum ar fi Jintropin sunt in general recomandati doar in anumite situatii si pentru animite conditii medicale speciale. Procedati cu precautie in cazul in care intentionati sa utilizati acest timp de supliment.

Cand a aparut Jintropin

Jintropin a fost dezvoltat de catre un om de stiinta din China pe nume Dr Lei Jin care a numit acest steroid dupa numele sau. A fost creat folosind tehnologia ADN-ului recombinat intr-un proces metabili gasit in bacteriile E. coli si are aceeasi secventa de aminoacizi ca si hormonul nativ de crestere uman, sau HGH, produs in organism. HGH este un hormon secretat de glanda pituitara care stimuleaza cresterea muschilor si a oaselor, ajuta la reglarea metabolismului si influenteaza placerea sexuala. Productia de HGH incetineste procesul de imbatranire. Atentie, steroizii pot avea efecte adverse, asa ca aveti grija ce va administrati.

In Cjina Jintropin este aprobat pentru utilizare, dar in alte tari nu este recmandat sau din contra distribuirea sa este considerata ilegala.

Jintropin in magazin steroizi

Culturistii prefera sa foloseasca Jintropin in locul steroizilor anabolizanti, datorita capacitatii sale de a determina cresterea masei musculare curate, fara efecte secundare. De asemenea, compania producatoare de Jintropin sustine ca acesta poate reduce excesul de grasime corporala si in special de grasime abdominala, ca poate reduce ridurile de pe piele si ale efecte vizibile ale imbatranirii, creste densitatea oaselor, intareste sistemul imunitar si determina refacerea organelor interne care s-au atrofiat cu varsta.

In cazul in care sunteti un adult sanatos si luati Jintropin sau un alt produs de hormon de crestere uman, este posibil sa experimentati sindromulul de tunel carpian, umflarea bratelor si a picioarelor, dureri articulare si musculare sau de extindere a tesutului mamar la barbati (ginecomastie). HGH poate fi, de asemenea, un factor care contribuie la dezvoltarea diabetului zaharat si a bolilor de inima. Hormonul de crestere uman poate duce la o afectiune numita acromegalie, o crestere anormala a mainilor si picioarelor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo