Criteriul National

Magazin steroizi Jintropin – Steroizi pentru masa musculara si forta

Magazin steroizi Jintropin – Steroizi pentru masa musculara si forta
decembrie 20
21:24 2016

Jintropin este un supliment care contine hormon de crestere uman si pe care multi sportivi de performanta il consuma in speranta de a-si consolida puterea, de a deveni mai agili si de a avea performante mai bune in activitatea desfasurata. Exista si persoane care isi administreaza Jintropin pentru ca considera ca pot da timpul inapoi si pot preveni procesul de imbatranire. Cu toate acestea, tinand cont de rezultatele clinice mixte si de multe efecte secundare potentiale, steroizii cum ar fi Jintropin sunt in general recomandati doar in anumite situatii si pentru animite conditii medicale speciale. Procedati cu precautie in cazul in care intentionati sa utilizati acest timp de supliment.

Cand a aparut Jintropin

Jintropin a fost dezvoltat de catre un om de stiinta din China pe nume Dr Lei Jin care a numit acest steroid dupa numele sau. A fost creat folosind tehnologia ADN-ului recombinat intr-un proces metabili gasit in bacteriile E. coli si are aceeasi secventa de aminoacizi ca si hormonul nativ de crestere uman, sau HGH, produs in organism. HGH este un hormon secretat de glanda pituitara care stimuleaza cresterea muschilor si a oaselor, ajuta la reglarea metabolismului si influenteaza placerea sexuala. Productia de HGH incetineste procesul de imbatranire. Atentie, steroizii pot avea efecte adverse, asa ca aveti grija ce va administrati.

In Cjina Jintropin este aprobat pentru utilizare, dar in alte tari nu este recmandat sau din contra distribuirea sa este considerata ilegala.

Jintropin in magazin steroizi

Culturistii prefera sa foloseasca Jintropin in locul steroizilor anabolizanti, datorita capacitatii sale de a determina cresterea masei musculare curate, fara efecte secundare. De asemenea, compania producatoare de Jintropin sustine ca acesta poate reduce excesul de grasime corporala si in special de grasime abdominala, ca poate reduce ridurile de pe piele si ale efecte vizibile ale imbatranirii, creste densitatea oaselor, intareste sistemul imunitar si determina refacerea organelor interne care s-au atrofiat cu varsta.

In cazul in care sunteti un adult sanatos si luati Jintropin sau un alt produs de hormon de crestere uman, este posibil sa experimentati sindromulul de tunel carpian, umflarea bratelor si a picioarelor, dureri articulare si musculare sau de extindere a tesutului mamar la barbati (ginecomastie). HGH poate fi, de asemenea, un factor care contribuie la dezvoltarea diabetului zaharat si a bolilor de inima. Hormonul de crestere uman poate duce la o afectiune numita acromegalie, o crestere anormala a mainilor si picioarelor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo