Criteriul National

ATENTIE! Magazinul Auchan din Maritimo Constanta inseala clientii la cantar

ATENTIE! Magazinul Auchan din Maritimo Constanta inseala clientii la cantar
noiembrie 29
20:29 2017

ATENTIE CONSTANTENI!

Magazinul Auchan Romania din Maritimo vinde PORTOCALE la pret de SOMON afumat!

Adica la 50 RON/KG
Am luat portocale cu 50 (cinci zeci) Ron/kg, desi pretul lor real afisat era de 5.49 RON!
Dupa ce am observat diferenta enorma de pret, am incercat sa explic directorului de magazin ca este o problema in sistem si la absolut TOATE cantarele electronice din magazin produsul „portocale” e cantarit cu 49.99 Ron/kg, si el mi-a zis ca nu o eroare.
Trebuia sa bag eu nu stiu ce cod ca sa-mi puna pretul „corect”.
In conditiile in care la sortimentul fructe exotice din cantar era un singur produs „portocale”.

Oare cate persoane si-or mai fi luat teapa azi de la AUCHAN?

Telefonul de la Protectia Consumatorului Constanta suna in gol……

Ce zici Horia Constantinescu? Practica inselatoare? Inselaciune? Furt din buzunarul cetatenilor?

Daniel Iorgu

UPDATE:

REACTIA Protectiei Consumatorilor Constanta in urma sesizarii faptului ca magazinul Auchan Maritimo vinde portocale la pretul de 49.99 Ron/kg, desi la raft afiseza un pret de 5.49 Ron/kg:

„Este jenanta postarea! Vreau sa completez cu urmatoarea atentionare: in magazinele acestea lucreaza OAMENI, semenii nostri, supusi greseli ca si noi! Magazinele acestea ofera un serviciu fiecaruia dintre ei, asigurand o masa buna familiilor lor!
Am retras adevarate produse inselatoare de pe rafturile lor, legume si fructe din import, care pacaleau consumatorul! Vorbiti de cate produse romanesti au astazi la raft!
Va rog sa ne respectati pe noi, pe Dvs, pe cei care muncesc si pot gresi si sa intelegeti ca portocala nu inoata, deci nu e somon, deci nu este asa scumpa! Sa nu o prajiti, asa de nervi!!!!”

…..spune cu nonsalanta si cu o subtila ironie nimeni altul decat directorul acestei institutii, Horia Constantinescu, intr-un mesaj pe Facebook.

UPDATE 2:

Jignirile directorului Horia Constantinescu continua: http://constanta.ro/2017/11/30/horia-constantinescu-seful-cjpc-jigneste-un-consumator-nemultumit-esti-prost-de-mic/

Horia Constantinescu Lasa-ma sa-ti raspund altfel, asta in legatura cu dormitul!
Daca esti prost de mic, cand esti mare doar te joci!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo