Criteriul National

ATENTIE! Magazinul Auchan din Maritimo Constanta inseala clientii la cantar

ATENTIE! Magazinul Auchan din Maritimo Constanta inseala clientii la cantar
noiembrie 29
20:29 2017

ATENTIE CONSTANTENI!

Magazinul Auchan Romania din Maritimo vinde PORTOCALE la pret de SOMON afumat!

Adica la 50 RON/KG
Am luat portocale cu 50 (cinci zeci) Ron/kg, desi pretul lor real afisat era de 5.49 RON!
Dupa ce am observat diferenta enorma de pret, am incercat sa explic directorului de magazin ca este o problema in sistem si la absolut TOATE cantarele electronice din magazin produsul „portocale” e cantarit cu 49.99 Ron/kg, si el mi-a zis ca nu o eroare.
Trebuia sa bag eu nu stiu ce cod ca sa-mi puna pretul „corect”.
In conditiile in care la sortimentul fructe exotice din cantar era un singur produs „portocale”.

Oare cate persoane si-or mai fi luat teapa azi de la AUCHAN?

Telefonul de la Protectia Consumatorului Constanta suna in gol……

Ce zici Horia Constantinescu? Practica inselatoare? Inselaciune? Furt din buzunarul cetatenilor?

Daniel Iorgu

UPDATE:

REACTIA Protectiei Consumatorilor Constanta in urma sesizarii faptului ca magazinul Auchan Maritimo vinde portocale la pretul de 49.99 Ron/kg, desi la raft afiseza un pret de 5.49 Ron/kg:

„Este jenanta postarea! Vreau sa completez cu urmatoarea atentionare: in magazinele acestea lucreaza OAMENI, semenii nostri, supusi greseli ca si noi! Magazinele acestea ofera un serviciu fiecaruia dintre ei, asigurand o masa buna familiilor lor!
Am retras adevarate produse inselatoare de pe rafturile lor, legume si fructe din import, care pacaleau consumatorul! Vorbiti de cate produse romanesti au astazi la raft!
Va rog sa ne respectati pe noi, pe Dvs, pe cei care muncesc si pot gresi si sa intelegeti ca portocala nu inoata, deci nu e somon, deci nu este asa scumpa! Sa nu o prajiti, asa de nervi!!!!”

…..spune cu nonsalanta si cu o subtila ironie nimeni altul decat directorul acestei institutii, Horia Constantinescu, intr-un mesaj pe Facebook.

UPDATE 2:

Jignirile directorului Horia Constantinescu continua: http://constanta.ro/2017/11/30/horia-constantinescu-seful-cjpc-jigneste-un-consumator-nemultumit-esti-prost-de-mic/

Horia Constantinescu Lasa-ma sa-ti raspund altfel, asta in legatura cu dormitul!
Daca esti prost de mic, cand esti mare doar te joci!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro