Criteriul National

ATENTIE! Magazinul Auchan din Maritimo Constanta inseala clientii la cantar

ATENTIE! Magazinul Auchan din Maritimo Constanta inseala clientii la cantar
noiembrie 29
20:29 2017

ATENTIE CONSTANTENI!

Magazinul Auchan Romania din Maritimo vinde PORTOCALE la pret de SOMON afumat!

Adica la 50 RON/KG
Am luat portocale cu 50 (cinci zeci) Ron/kg, desi pretul lor real afisat era de 5.49 RON!
Dupa ce am observat diferenta enorma de pret, am incercat sa explic directorului de magazin ca este o problema in sistem si la absolut TOATE cantarele electronice din magazin produsul „portocale” e cantarit cu 49.99 Ron/kg, si el mi-a zis ca nu o eroare.
Trebuia sa bag eu nu stiu ce cod ca sa-mi puna pretul „corect”.
In conditiile in care la sortimentul fructe exotice din cantar era un singur produs „portocale”.

Oare cate persoane si-or mai fi luat teapa azi de la AUCHAN?

Telefonul de la Protectia Consumatorului Constanta suna in gol……

Ce zici Horia Constantinescu? Practica inselatoare? Inselaciune? Furt din buzunarul cetatenilor?

Daniel Iorgu

UPDATE:

REACTIA Protectiei Consumatorilor Constanta in urma sesizarii faptului ca magazinul Auchan Maritimo vinde portocale la pretul de 49.99 Ron/kg, desi la raft afiseza un pret de 5.49 Ron/kg:

„Este jenanta postarea! Vreau sa completez cu urmatoarea atentionare: in magazinele acestea lucreaza OAMENI, semenii nostri, supusi greseli ca si noi! Magazinele acestea ofera un serviciu fiecaruia dintre ei, asigurand o masa buna familiilor lor!
Am retras adevarate produse inselatoare de pe rafturile lor, legume si fructe din import, care pacaleau consumatorul! Vorbiti de cate produse romanesti au astazi la raft!
Va rog sa ne respectati pe noi, pe Dvs, pe cei care muncesc si pot gresi si sa intelegeti ca portocala nu inoata, deci nu e somon, deci nu este asa scumpa! Sa nu o prajiti, asa de nervi!!!!”

…..spune cu nonsalanta si cu o subtila ironie nimeni altul decat directorul acestei institutii, Horia Constantinescu, intr-un mesaj pe Facebook.

UPDATE 2:

Jignirile directorului Horia Constantinescu continua: http://constanta.ro/2017/11/30/horia-constantinescu-seful-cjpc-jigneste-un-consumator-nemultumit-esti-prost-de-mic/

Horia Constantinescu Lasa-ma sa-ti raspund altfel, asta in legatura cu dormitul!
Daca esti prost de mic, cand esti mare doar te joci!

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul