Criteriul National

Magazinul de incaltaminte Deluat.ro are o oferta speciala pentru 7 si 8 martie

martie 05
17:29 2018

Deluat.ro, un magazin online care comercializeaza incaltaminte ieftina si de calitate pentru femei, a pregatit o oferta speciala cu ocazia zilelor de 7 si 8 martie. Clientii care vor achizitiona, pe 7 si 8 martie, una sau mai multe perechi de incaltaminte, vor beneficia de transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii. „Ziua Internationala a Femeii este o sarbatoarea extrem de populara in randul romanilor, iar echipa Deluat.ro a hotarat sa marcheze acest eveniment printr-o oferta speciala. Ne dorim ca, prin intermediul promotiei noastre de pe 7 si 8 martie, sa-i ajutam pe barbati sa daruiasca un cadou „altfel” femeilor speciale din vietile lor. De asemenea, oferta valabila pe 7 si 8 martie a fost gandita si pentru doamnele si domnisoarele care vor sa-si ofere singure niste cadouri inedite cu ocazia Zilei Internationale a Femeii”, a declarat Gabriel

Mamiron, fondator si CEO al magazinului online de incaltaminte Deluat.ro.

 

Aproape 1.000 de produse in oferta Deluat.ro

 

Magazinul online de incaltaminte ieftina de dama are in oferta circa 950 de produse, de la cizme, botine si ghete, pana la pantofi, plaforme, sandale, balerini, pantofi sport si tenisi. „Suntem in discutie cu mai multi producatori de incaltaminte din strainatate, deoarece vrem ca, in perioada urmatoare, sa ne dezvoltam puternic portofoliul de produse. Ne dorim ca, pana la sfarsitul lunii mai, sa ajungem sa avem peste 2.500 de produse la vanzare pe site”, a precizat Gabriel Mamiron.

 

Fondatorul Deluat.ro mizeaza pe o crestere accelerata a vanzarilor magazinului online de incaltaminte pentru femei. „Estimarile mele de crestere se bazeaza atat pe dezvoltarea portofoliului de produse, cat si pe avantajele majore pe care le avem in fata competitiei. In primul rand, oferim o garantie de 30 de zile, timp in care clientii pot hotari daca pastreaza sau nu produsele. In al doilea rand, clientii care aleg sa returneze comenzile isi primesc banii in cont in maximum 48 de ore, dupa ce produsele ajung in posesia noastra. Al treilea avantaj pe care il avem in fata competitiei este ca toate pozele obiectelor de incaltaminte compercializate pe Deluat.ro sunt autentice”, a mai spus Gabriel Mamiron.

 

Despre Deluat.ro

Inaugurat in aprilie 2017, Deluat.ro este unul dintre principalele magazine online de pe piata locala, care comercializeaza incaltaminte de calitate, la preturi foarte bune. Deluat.ro a inregistrat, in primele noua luni de functionare, vanzari totale de peste 200.000 de euro. Deluat.ro a comercializat, de la infiintare si pana in prezent, mai mult de 10.000 de obiecte de incaltaminte ieftine de dama.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro