Criteriul National

Magazinul de incaltaminte Deluat.ro are o oferta speciala pentru 7 si 8 martie

martie 05
17:29 2018

Deluat.ro, un magazin online care comercializeaza incaltaminte ieftina si de calitate pentru femei, a pregatit o oferta speciala cu ocazia zilelor de 7 si 8 martie. Clientii care vor achizitiona, pe 7 si 8 martie, una sau mai multe perechi de incaltaminte, vor beneficia de transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii. „Ziua Internationala a Femeii este o sarbatoarea extrem de populara in randul romanilor, iar echipa Deluat.ro a hotarat sa marcheze acest eveniment printr-o oferta speciala. Ne dorim ca, prin intermediul promotiei noastre de pe 7 si 8 martie, sa-i ajutam pe barbati sa daruiasca un cadou „altfel” femeilor speciale din vietile lor. De asemenea, oferta valabila pe 7 si 8 martie a fost gandita si pentru doamnele si domnisoarele care vor sa-si ofere singure niste cadouri inedite cu ocazia Zilei Internationale a Femeii”, a declarat Gabriel

Mamiron, fondator si CEO al magazinului online de incaltaminte Deluat.ro.

 

Aproape 1.000 de produse in oferta Deluat.ro

 

Magazinul online de incaltaminte ieftina de dama are in oferta circa 950 de produse, de la cizme, botine si ghete, pana la pantofi, plaforme, sandale, balerini, pantofi sport si tenisi. „Suntem in discutie cu mai multi producatori de incaltaminte din strainatate, deoarece vrem ca, in perioada urmatoare, sa ne dezvoltam puternic portofoliul de produse. Ne dorim ca, pana la sfarsitul lunii mai, sa ajungem sa avem peste 2.500 de produse la vanzare pe site”, a precizat Gabriel Mamiron.

 

Fondatorul Deluat.ro mizeaza pe o crestere accelerata a vanzarilor magazinului online de incaltaminte pentru femei. „Estimarile mele de crestere se bazeaza atat pe dezvoltarea portofoliului de produse, cat si pe avantajele majore pe care le avem in fata competitiei. In primul rand, oferim o garantie de 30 de zile, timp in care clientii pot hotari daca pastreaza sau nu produsele. In al doilea rand, clientii care aleg sa returneze comenzile isi primesc banii in cont in maximum 48 de ore, dupa ce produsele ajung in posesia noastra. Al treilea avantaj pe care il avem in fata competitiei este ca toate pozele obiectelor de incaltaminte compercializate pe Deluat.ro sunt autentice”, a mai spus Gabriel Mamiron.

 

Despre Deluat.ro

Inaugurat in aprilie 2017, Deluat.ro este unul dintre principalele magazine online de pe piata locala, care comercializeaza incaltaminte de calitate, la preturi foarte bune. Deluat.ro a inregistrat, in primele noua luni de functionare, vanzari totale de peste 200.000 de euro. Deluat.ro a comercializat, de la infiintare si pana in prezent, mai mult de 10.000 de obiecte de incaltaminte ieftine de dama.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu