Criteriul National

Magazinul ideal pentru consumabile catering!

Magazinul ideal pentru consumabile catering!
octombrie 23
17:04 2020

Pentru orice persoana exista in viata diverse eventimente fata de care se doreste o organizare complet impecabila. In momentul in care este vorba despre organizarea unui eveniment, chiar si cele mai mici detalii conteaza, chiar si atunci cand este vorba despre niste simple consumabile catering.

Atunci cand vine vorba despre planificarea si organizarea unui eventiment, lucrurile sunt mult mai usoare fata de cum v-ati putea imagina, daca veti alege acele serivicii de cea mai buna calitate. Pentru ca un eveniment din viata dumneavoastra sa fie cu adevarat reusit din toate punctele de vedere, un aspect foarte important care trebuie sa beneficieze de o atentie deosebita, este si cel reprezentat de serviciile de catering.

In mai toate situatiile, se pune foarte mult accent in momentul in care este organizat un eveniment, pe locatie si pe serviciile de catering care sunt mult mai importante fata de cum ati putea crede, din simplul fapt ca este vorba despre masa pe care trebuie sa o ia invitatii dumneavoastra.

Atunci cand ne gandim la catering, exista extrem de multe aspecte care trebuie luate in calcul

astfel incat astfel de servicii sa fie unele cu adevarat superioare, aspecte care se rezuma chiar si la acele banale consumabile catering precum farfuri de unica folosinta, pahare de unica folosinta, tacamuri unica folosinta, caserole de unica folosinta si asa mai departe. Exista inclusiv farfuri biodegradabile, ceea ce este perfect daca va numarati printre aceia care doriti sa faceti un bine planetei pe care locuim.

Chiar si calitate unor simple linguri, furculite cutite si asa mai departe, este foarte importanta. Cu totii am trecut la un moment dat in viata, prin acel moment in care tacamurile s-au rupt la cea mai mica atingere, ori supele sau ciorbele se scurg din caserolele care se presupune ca sunt sigilate cu un capac. Ei bine, astfel de produse de calitate, nu vor crea niciodata nici un fel de problema. Daca apelam de la bun inceptu la un set de servicii superioare calitativ, cu siguranta astfel de probleme pot fii lasate de-o parte.

Astfel, o solutie excelenta din toate punctele de vedere in materie produse catering, este reprezentata de Sanito.ro. Acesta este un magazin online care pune la dispozitia clientilor cele mai avantajoase produse, raportul calitate/pret fiind unul mai mult decat avantajos. De asemenea, un mare avantaj este reprezentat de faptul ca aveti posibilitatea de a achizitiona tot ceea ce aveti nevoie, simplu, rapid, doar printr-o comanda online ce este livrata chiar la adresa solicitata.

Este de mentionat si faptul ca, accesand Sanito.ro nu veti gasi doar produse de tipul consumabilelor pentru catering, ci aici veti putea descoperi o intreaga gama de produse pentru curatenie, detergenti pentru vase, pentru fete de mese, solutii si dezinfectanti pentru suprafete, cosuri de gunoi, sapunuri si geluri lichide, manusi, lavete si asa mai departe. Practic, daca sunteti la conducerea unui restaurant, cu siguranta aici veti gasi tot ceea ce aveti nevoie.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul