Criteriul National

Magazinul online Admina.com comercializeaza vase WC marca Ideal Standard

Magazinul online Admina.com comercializeaza vase WC marca Ideal Standard
martie 25
16:10 2020

Situatiile in care ai nevoie sa cumperi un vas de WC nou pot fi diferite. Astfel, poti sa ai nevoie sa inlocuiesti vechiul vas de WC pentru ca este defect sau pentru ca este inestetic. La fel de bine poti sa iti doresti sa renovezi intreaga baie si sa iti doresti un vas de WC modern.

Pe de alta parte, atunci cand te muti intr-o casa noua, fie ca ai cumparat un apartament, fie ca ai construit o casa, vei avea nevoie de un vas nou de WC. Indiferent in care dintre situatiile de mai sus te regasesti, trebuie sa stii ca magazinul online Admina.com te asteapta cu o oferta de vase de WC marca Ideal Standard. Un vas WC Ideal Standard este o investitie pe termen lung.

Ideal Standard-un brand de top in domeniul vaselor de WC

Fiecare dintre noi a avut posibilitatea sa observe ca aproape in orice domeniu exista brand-uri care ofera calitate de top. In cazul vaselor de WC brand-ul Ideal Standard este unul dintre acestea.Un vas WC Ideal Standard se remarca in primul rand datorita calitatii exceptionale a materialului folosit pentru confectionarea acestuia.

Astfel, atunci cand achizitionezi un vas de WC de la Ideal Standard vei beneficia de un vas de WC din ceramica. Acest material este foarte rezistent, durabil, ofera un aspect estetic foarte placut in orice baie si este foarte usor de intretinut.

Pe langa materialul vaselor de WC de la Ideal Standard un alt aspect care recomanda acest brand se refera la tehnologiile implementate pentru utilizarea vaselor de WC. Astfel, fiecare vas WC Ideal Standard apeleaza la tehnologia Aquablade. Aceasta tehnologie asigura folosirea eficienta a apei si in acelasi timp curatarea foarte rapida a vasului de toaleta.

Nu in ultimul rand, vasele de WC de la Ideal Standard sunt foarte fiabile. Prin urmare, fie ca acestea sunt montate in propria locuinta, fie ca vin montate in spatii de birouri sau spatii comerciale, aceste vase de WC vor fi o investitie pe termen lung. Tot din punct de vedere al investitiei un astfel de vas de WC asigura si o utilizare rationala a apei.

Comanda un vas WC Ideal Standard de pe Admina.com.net

Uita de toate problemele cauzate de vasele de WC de o calitate indoielnica si alege un vas WC Ideal Standard. In oferta magazinului online Admina vei putea gasi o sumedenie de modele de astfel de vase de WC sub brand-ul Ideal Standard.

Alegerea ta trebuie sa tina cont atat de design-ul vasului de toaleta, cat si de modelul acestuia pentru a se potrivi cu instalatia de apa din baia ta. Fie ca ai nevoie de vase de WC suspendate, fie preferi vasele de tip stativ, fie ca esti in cautarea unui vas de WC cu functie de bideu, toate aceste tipuri de vase de WC Ideal Standard sunt disponibile in oferta celor de la Admina.Alege sa pui calitatea pe primul loc si opteaza pentru un model de vas WC Ideal Standard. Intra chiar acum pe admina-com.net pentru a gasi modelul perfect pentru baia ta.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul