Criteriul National

Magazinul online, o necesitate acceptata de majoritatea antreprenorilor din zilele noastre

Magazinul online, o necesitate acceptata de majoritatea antreprenorilor din zilele noastre
decembrie 14
13:10 2016

Avantul comertului online din ultimii ani nu i-a lasat deloc indiferenti pe antrepenorii care activeaza in domeniul comertului sau a retail-ului din tara noastra, acestia dandu-si seama ca sunt obligati sa tina pasul cu vremurile si tehnologia si ca vechea activitate comerciala nu mai poate avea loc daca nu activezi si pe o piata unde clientii tai demult s-au orientat.

Fie ca vinde flori intr-o florarie, fie ca vinde echipamente de protectia muncii sau bijuterii realizate manual, ei bine toti antreprenorii sunt nevoiti sa se orienteze catre aceasta instrument care ii ajuta sa ajunga mai aproape de clientii lor si fara de care schimburile comerciale din zilele noastre nu-si mai pot avea locul.

Comerciantii sunt nevoiti sa apeleze la specialisti pentru realizarea magazinului online deoarece pentru a castiga increderea clientilor e nevoie de un magazin online realizat la comanda, profesionist, si care sa functioneze in conditii optime si pe dispozitivele mobile, tot mai des folosite in zilele acestea.

Avand in vedere faptul ca un magazin online are ca principal obiectiv vanzarea de produse, el trebuie sa arate foarte bine, ca un raft e produse bine si frumos asezate dintr-un magazin clasic, astfel incat cumparatorul sa poate alege cu usurinta si intr-un mod foarte rapid ceea ce cauta, sa puna totul in cos si sa mearga la casa sa plateasca. Altfel spus, un magazin online trebuie sa aiba un grad de usabilitate sau „user experience” foarte inalt pentru client astfel incat clientul care ajunge prin diverse mijloace pe un astfel de site sa poate gasi produsul si sa poata sa il comande cu usurinta, elemente indispensabile in rularea unui magazin online.

Daca un magazin online de acest gen se incarca greu, are un design neatragator, nu merge pe mobil, sau nu dispune de butoanele necesare achizitionarii cu usurinta a produselor afisate, atunci investitia intr-o astfel de afacere este din start esuata.

Deci elementul cheie atunci cand doriti sa treceti de la vechiul comert clasic la o activitate comerciala online este gasirea unei firme specializata in realizare magazin online.

O astfel de firma specializata este Baboon Web Design, ei putandu-te ajuta cu realizarea unui magazin online profesionist si care sa faca fata tuturor cerintelor si exigentelor actuale in ceea ce priveste ecommerce-ul. Un magazin online creat de ei are intotdeauna un design responsive, un panou de administrare pentru utilizator, foarte util pentru gestiunea produselor, a stocurilor si unde se pot vedea rapoarte privind analiza comenzilor, a traficului sau a comportamentului clientilor, galerii animante pentru prezentarea produselor intr-un mod profesionist si alte caracteristici care fac din aceasta companie un etalon in randul agentiilor specializate in web design.

Si nu in ultimul rand, toate magazinele create de ei beneficiaza si de optimizarea pentru motoarele de cautare, lucru foarte important deoarece, daca nu exista vizitatori sau potentiali clienti care sa ajunga pe site, produsele tale nu se vor vinde niciodata.

In concluzie, daca doriti sa beneficiati de avantajele indiscutabile ale comertului online, apelati cu incredere la cineva care stie ce face, iar investitia intr-un magazin online iti va fi returnata inzecit cu siguranta!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo