Criteriul National

Magazinul online, una dintre afacerile cu potential ridicat de crestere in 2015

Magazinul online, una dintre afacerile cu potential ridicat de crestere in 2015
iunie 15
15:41 2015

Traim niste vremuri in care mai toata lumea care este in cautarea unei idei de afaceri se intreaba: „Ce afacere mai merge in ziua de azi?”

E o intrebare fireasca deoarece in ultima vreme vezi tot mai frecvent spatii comerciale neinchiriate si auzi tot mai des despre mici companii care se defiinteaza.
Cu toate acestea, in ultima vreme s-au dezvoltat foarte mult noile tehnolgii, care desi fac si rau eliminand munca umana si transformand milioane de oameni in someri, crează si multe oportunitati. Una dintre acestea este comertul online, respectiv administrarea unui magazin online.

Dupa cum se stie, in ultimii ani comertul din toata lumea a fost acaparat de marile lanturi de supermarket-uri si hipermarket-uri, iar tendinta de expansiune si dominare a pietei de catre acestia era mai mult decat clara. Dar, in ultima perioada de timp lucrurile s-au schimbat, iar ofensiva acestor giganti corporatisti a fost temperata  de catre comertul online, care are un atu foarte puternic de partea sa, si anume faptul ca acesta elimina avantajul vadului comercial pe care il au de obicei marile companii. Astfel a aparut o noua sansa pentru pentru micii comercianti care se orienteaza catre vanzarea online.

Bineinteles ca exista si mici intreprinzatori speriati si care cred ca si in acest domeniu marile companii vor acapara piata. De exemplu magazinul online eMag care domina piata romanească, dar cu toate acestea in ultimii 2-3 ani o serie de companii mici au aparut de nicaieri si acum, chiar daca nu au reusit să ajungă din urma gigantul eMag au vanzari destul de importante.

Vestea buna este ca pe piata online este loc pentru foarte multa lume. Exista foarte multe nise neexploatate incat vanzarile online pot oferi oportunitati nebanuite.

Magazinele online sunt o sansa pentru cei care nu au foarte multi bani pentru a se lansa in afaceri.

Indiferent de provocari important este ca exista sanse de succes in afaceri cu un magazin online.

Anul 2015 ar putea fi un an bun pentru astfel de afaceri.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo