Criteriul National

Magneți pescuit – Tot ce trebuie să știi despre aceștia

Magneți pescuit – Tot ce trebuie să știi despre aceștia
februarie 25
11:24 2021

Pescuitul cu magneți implică aruncarea unui magnet puternic din neodim atașat la o frânghie într-un râu, pârâu, lac sau ocean dar în loc să recupereze pești, magnetul poate găsi și recupera lucruri precum bijuterii, arme, biciclete și alte obiecte. Pentru asta aveţi nevoie de magneţi pescuit, care să fie puternici.

Pescuitul cu magneți este un hobby care crește rapid în popularitate din motive întemeiate. Această activitate este o modalitate excelentă de a vă bucura de un timp liniștit în aer liber sau poate fi o experiență unică pentru familii. Nu există o mulțime de activități similare cu pescuitul cu magnet și chiar dacă este o activitate simplă, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când începeţi acest hobby.

Obțineți tipul de magnet potrivit

Dacă aveți de gând să alocați timp și efort pentru a merge la pescuit cu magnet, veți dori să vă asigurați că veţi cumpăra tipul corect de magneţi pescuit. Este indicat să achiziționați magneţi din neodim, cunoscuţi și sub numele de magneți de „pământuri rare”. Aceştia sunt puternici, cu forțe de tracțiune extrem de ridicate. Veți avea nevoie de această putere pentru a recupera diverse obiecte din apă.

Echipamentul potrivit pentru pescuitul magnetic:

Nu aveți nevoie de multe pentru pescuitul magnetic. Cu toate acestea, câteva echipamente sunt esențiale. Acestea includ:

Magneţi pescuit

Frânghie: dacă ați cumpărat magneţi pescuit, aveți nevoie şi de frânghie. Există mai multe tipuri de frânghii disponibile pentru cumpărare. Fiecare tip are punctele sale forte și punctele slabe. Una puternică din nailon este cea mai indicată deoarece este suficient de puternică (ar trebui să cumpărați ceva care poate susține greutatea pe care o avea magnetul dvs., de exemplu, 50 kg).

Mănuşi: există mai multe aspecte pozitive în ceea ce privește utilizarea mănușilor. Primul lucru de luat în considerare la achiziționarea mănușilor este rezistența. Veți dori să cumpăraţi o pereche care vă poate proteja mâinile. Un alt lucru este rezistența bună la apă. Veți trage în mod constant de o frânghie îmbibată cu apă. De asemenea, veți apuca magnetul umed, precum și orice lucru atașat la acesta.

Atunci când vă alegeţi magneţi pescuit, performanța este un criteriu cheie. Magneții, cum ar fi cei utilizați pe frigidere, nu sunt potriviţi pentru a scoate obiecte grele din apă. În schimb, așa-numiții magneți de neodim sunt folosiți pentru pescuitul magnetic.

Dacă doriți să cumpărați magneţi pescuit, rețineți următoarele:

Tracțiunea: Cu cât este mai mare, cu atât mai bine? Doar până la un anumit punct. Dacă magnetul dvs se lipește de un obiect care cântărește câteva sute de kilograme, nu aveţi nicio șansă să îl scoateţi din apă. Prin urmare, aveţi nevoie de magneţi pescuit cu o forță puternică.

Mărimea: Mulţi magneți din neodim pentru pescuit magnetic au dimensiuni de aproximativ 70 până la 100 mm. De asemenea, exista magneţi pescuit în diverse dimensiuni, fie pătraţi, fie rotunzi.

Pescuitul cu magneţi a devenit un adevărat sport fiind practicat de tot mai mulți oameni în orașe și în zonele rurale. Dacă vă gândiţi să cumpăraţi magneţi pescuit, vă puteți distra, căutând comori pierdute. Cerința pentru aceasta este un echipament adecvat. Ceea ce nu trebuie să lipsească sunt magneţi pescuit cu o forță adezivă suficientă.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul