Criteriul National

Mai e o alegere buna un Samsung Galaxy S7 in 2019?

Mai e o alegere buna un Samsung Galaxy S7 in 2019?
octombrie 28
17:40 2019

Acum trei ani, când a fost lansat, Samsung Galaxy S7 costa aproximativ 3.000 de lei, iar versiunea S7 Edge 3.700 de lei. Acum, la trei ani distanță, așa cum spuneam, un Galaxy S7 costă mai puțin de jumătate din prețul de la lansare: în jur de 1600-1700 de lei. Prețul este unul bun, cu siguranță, dar, din punct de vedere al performanțelor, mai face față un Samsung Galaxy S7 cerințelor din 2019?

 

Dacă judecăm doar din punct de vedere al design-ului și al hardware-ului, răspunsul este clar da. Samsung a devenit lider absolut la nivel mondial în domeniul telefoanelor mobile în urmă cu șapte ani, când a preluat „ștafeta” de la Nokia, iar faptul că este încă acolo se datorează faptului că este de neegalat în materie de hardware al smartphone-urilor. Samsung Galaxy S7 și confratele său S7 Edge sunt în continuare telefoane arătoase, cu un design modern, de calitate excelentă a materialelor și cu un hardware mai mult decât rezistent.

 

Dacă îți place hardware-ul Samsung, iar dispariția butonului Home nu-ți este pe plac, Galaxy S7 este perfect. Ai o cameră foarte bună, ai sistemul de protecție împotriva apei și prafului IP68, ai hardware de calitate, solid și un preț excelent.

 

Dacă ne gândim, însă, și din perspectiva software-ului, lucrurile sunt ceva mai nuanțate. În martie, Galaxy S7 și S7 Edge au fost trecute pe lista device-urilor Samsung care nu vor mai primi update-uri lunare, ci doar o dată la trei luni. Ceea ce, comparativ cu alți producători, care renunță complet la update-uri pentru telefoanele mai vechi de trei ani, este încă impresionant.

 

Dacă nu te deranjează aspectul acesta, DA, un Samsung Galaxy S7 este încă o alegere bună în 2019, dacă bugetul tău pentru un telefon mobil de calitate și cu performanțe bune nu este unul foarte mare, care să-ți permită achiziționarea ultimelor flagship-uri.

Pe site-ul eMAG Samsung Galaxy S7 este în continuare foarte apreciat de clienți, iar acest lucru se vede în review-urile lăsate de cumpărătorii acestui telefon la 3 ani distanță de la lansare.

Site-ul trustedreviews.com și-a pus de curând aceeași întrebare și a analizat răspunsul conform standardelor din 2019. La categoria „pro”, jurnaliștii site-ului citat au trecut ”un look uimitor”, „o experiență a camerei foto minunată”, „slot microSD și standardul de rezistență IP68”, „un display glorios”. La „contra”, au trecut doar faptul că „e un magnet de amprente”, problemă pe care Galaxy S7 a avut-o încă de la lansare, dar care se rezolvă rapid cu o husă sau o carcasă potrivite, „erorile TouchWiz” și „difuzoare slabe”.

„Dupa parerea mea, cel mai bun telefon mobil produs vreodata. Si cel mai frumos. Este o placere sa-l folosesti”, a scris, pe 8 martie, user-ul Daniel.

 

„Am acest telefon din luna mai 2018 si sunt foarte multumit duce orice aplicatie fara probleme, e foarte rezistent, spre exmplu acum o lună l-am scăpat in zăpadă și l-am si călcat din greseala cu piciorul si nu are absolut nimic”, povestește R. Ștefan, care a lăsat un review la distanță de aproape un an de la achiziționarea produsului.

 

Mustafa și-a cumpărat telefonul în decembrie, iar o lună mai târziu îi făcea următorul review:

 

„A trecut aproape o luna de cand detin acest telef. Si mi se pare chiar extraordinar! Are margini curbate, asa ca nu ai nevoie de modelul edge. Camera de 12 mp isi face destul de bine treaba ca si cea de selfie. Bateria este destul de buna, ca la orice smartphone este normal sa se termine bateria repede daca este folosit tot timpul. Designul este incantator, senzorul de amprenta este chiar destul de bun daca stii in ce pozitie sa iti pui degetul.

 

Pe scurt acest telefon ma incanta cu designul lui, dar mereu primesc actualizari de sistem imediat dupa alta actualizare si asta ma cam enerveaza uneori, dar la pretul lui isi face treaba destul de bine! Felicitari Samsung!”.

 

După cum vezi, o mulțime de utilizatori preferă un telefon mai vechi, dar al unui brand cunoscut, care oferă garanția calității și performanțelor crescute chiar dacă telefonul nu este ultimul model. Așadar, dacă aceste lucruri te-au convins, fii sigur că Samsung Galaxy S7 este încă o opțiune bună, cu performanțe superioare la un preț mai mult decât prietenos.

LINK YOUTUBE: libertate in fiecare zi – EMAG

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul