Criteriul National

Manevra domnului Klaus Iohannis -profitul de imagine în cazul domnului Mugur Isărescu

Manevra domnului Klaus Iohannis -profitul de imagine în cazul domnului Mugur Isărescu
iulie 06
12:27 2016

Domnul Klaus Iohannis simte că se prăbușește. Chiar dacă se poartă ca un surdo- mut, încă mai aude cum vorbește lumea.

klaus-iohannis-mugur-isarescu-mediafax

În tot acest timp fiindcă anumite lucruri care s-au întâmplat în ultima vreme în România au fost prea vizibile, lumea diplomatica se distanțează de domnia sa.
Dovada unei astfel de realități a fost scoasă la lumină de curând la Bruxelles.

Daca pentru opinia publică românească a fost o surpriză neplăcută, pentru domnul Iohannis nu a fost ceva neobișnuit deoarece până la episodul din Bruxelles primise câteva “mustrări “ .
Aceste au fost strecurate în diverse documente diplomatice ce au fost prezentate atât la New York cât și la Berlin.
Anticipând că o astfel de situaţie nu este deloc confortabilă, domnul Iohannis a pus la cale un plan în care să poată profita de imaginea domnului Mugur Isarescu ca să poată să continue să păcălească lumea.

DE CE DOMNUL IOHANNIS S-A GÂNDIT LA UN ASTFEL DE PLAN ÎN CARE SĂ POATE PĂCĂLI LUMEA FOLOSINDU-SE DE IMAGINEA DOMNULUI ISARESCU ?

Așa zis-ul „partidul meu” arată precum o adunătură de prizioneri politici care așteaptă ziua în care vor să fie executați.

Ca de exemplu, domnul Blaga știe că sabia cu care poate fi executat se află în mâna celor care îl țin sub papuc. Aceasta se află bine ascuțită și păstrată sub forma unui dosar de mare greutate…

Starea de teroare în interiorul așa zis-ului „partidului meu” este foarte mare, numai că nimeni nu are curajul să scoată o vorbă. In tot acest timp, din partea baricadei a foștilor simpatizanți a partidului PNL mocnește o stare de revoltă interioară. Toți se roagă la CEL DE SUS să vină momentul în care să poată scăpa de cel care distruge și compromite un astfel de partid istoric.

p_179772_470x250-00-65

Lumea nu mai crede în domnul Iohannis și așa zis-ul ” partidul meu ” nici măcar atunci când citește de pe promter și spune că cerul este senin iar marea este albastră. Din aceste motive au nevoie să exista o fiţuică care să fie asociată cu numele domnului Mugur Isarescu cât și a domnului Dacian “Soroș “.
De îndată ce vor avea o astfel de hârtie de șters pe undeva la îndemână le vor flutura în fața maselor care nu au capacitatea de a gândi cu propria lor minte și de a vedea realitatea diferită de ceea ce li se spune.

CE LUCRURI GRAVE SE ASCUND ÎN SPATE UNUI ASTFEL DE PLAN DIABOLIC ?
Pregătirea unei fiţuici pe care le vor prezenta ca fiind un program de guvernare ce a fost elaborat în colaborare cu domnul Mugur Isarescu și domnul Dacian Cioloş arata un lucru foarte grav pe care opinia publică internaţională ar trebuie s-o demaște încă de acum.
Aceste lucruri sunt legate de următoarele:
Domnul Iohannis și toți cei care participă într-o manieră directă și indirectă la o astfel de lovitură de stat care să dea prin intermediul unui jaf electoral combinat cu acțiunile de tip stalinist sunt siguri că după ce au preluat controlul asupra serviciilor secrete prin numirea unui nou director al Ministerului de interne. Prin înlăturarea generalului care le-au tot stat în cale ,acum singura preocupare este să arate ca au o fiţuică cu care să poată guverna.

george_maior_93558700

CE CONTRIBUȚIE A AVUT DOMNUL IOHANNIS ÎNTR-UN ASTFEL DE PLAN DIABOLIC?

• Pentru prima dată în istorie, după ce un președinte a ajuns la Cotroceni a cerut schimbarea directorului serviciilor secrete. Întrucât peste tot în lume se știe că schimbarea în grabă a unui director al serviciilor secrete , al ministrului de interne într-o tara în care democrația și principiile statului de drept încă nu sunt respectate este un semnal foarte rău dat opiniei publice internaţionale și a lumii  diplomatice care au arătat ce anume urma să se întâmple, de fapt o serie de lucrurile anormale în România.

• Apoi pentru a putea îndeplini o altă condiție care permite asaltul nepermis asupra puterii, a cerut schimbarea unei lege și adoptare unei alta care permite furtul electoral !
• Tot atunci ca să poată sfida pe popor român, o a privat de dreptul lor de a putea alege președinții consiliilor județene . Ca sa poată exista un control din partea oamenilor de ai lor la nivel de comună ,sate , orașe și a  întregului județ domnul Klauss Iohannis a propus o lege electorală care permite ca președinții consiliilor județene să fie aleși la „masa verde” și nu votați de către cetățeni. Din cauza aceasta și a altor propuneri nepermise pentru o țară membră a UE, liderii democratici ai UE se distanțează de dânsul . Deoarece nu vor ca imaginea lor să fie astfel fie asociat cu un șef de stat care creează toate premisele ca să poată avea loc o lovitură de stat într-o tara democratică și care pe de asupra este și membră a UE, liderii îl evită.

NE OPRIM AICI SĂ VĂ INFORMAM CEVA FOARTE IMPORTANT!

klaus
Ca sa puteți afla mai mult amănunte despre lucruri și mai grave decât cele amintite până acum puteți căuta pe internet expresia “Lovitura pe cele 3 axe ,Bruxelles ,Berlin și București “

Revenind la subiect vă vom spune următoarele:

• Unele din propuneri făcute de domnul Iohannis și care permite furtul electoral este atât de evidentă încât autoritățile din Austria , atunci când au fost sesizate de neregulile ce au fost comise la alegerile prezidențiale din țara lor au decis să anuleze imediat alegerile .De atunci domnul Iohannis a intrat în panică.

votul-prin-corespondenta
• Pe lângă toate anomalii din conținutul legii propuse de către cel care se credea că ar fi preşedintele al așa zis-ului ” partidului meu” , a mai cerut alte schimbări ce sunt demne de cascadorii râsului. Ca de exemplu a cerut introducerea votului prin corespondență, știind că serviciile secrete încă din vremurile de tristă amintire aveau tot felul de metode pe care le foloseau ca să poată deschide și lipi la loc scrisori fără să lase vreo urmă.
• A propus ca românii să trimită prin poştă votul lor, prin scrisori într-un moment în care oamenii nici nu mai știu ce înseamnă a trimite o scrisoare prin poștă și …de unde o pot face!

descărcare
• A cerut ca românii să piardă timpul căutând locul de unde să poată trimite un astfel de vot sfidând faptul că trăim în era tehnologiei și se poate vota de o manieră ușoară de pe smartphone , cu doar două click-uri de pe o platformă securizată.

Cum se poate vedea, există sute de motive care fac pe domnul Iohannis să conștientizeze că zilele sale sunt numărate. Atât timp cât la nivel diplomatic a fost dat un semnal …

klaus-iohannis-anunt-de-ultima-ora-vot-prin-corespondenta-343301
Concluzia este una logică si clară. Din aceste motive vrea să se folosească de imaginea domnului Mugur Isarescu crezând că poate scapa de ceea ce deja se vede că poate fi mai mult decât evident.

Sursa foto : http:// google.com

Prof.Dr.Daniel Mihai CNA Regina Maria Constanţa, redactor șef al ziarului Criteriul Național

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo