Criteriul National

Manichiura perfecta

Manichiura perfecta
septembrie 10
11:49 2019

Cu siguranta ca orice femeie isi doreste sa aiba unghii lungi, puternice si durabile, insa anumiti factori agresivi stau in calea acestor lucruri. Astfel vorbim in special despre utilizarea produselor de curatenie care ataca in cel mai agresiv mod posibil unghiile, chiar si atunci cand este aplicat un strat de unghii peste. Si atunci, ce solutii avem?

Ei bine in primul rand foarte important este sa avem o alimentatie sanatoasa care sa fructifice sanatatea unghiilor. De asemenea, tratamentele pentru unghii sunt realmente importante, intrucat ajuta substantial la recapatarea aspectului sanatos al unghiilor.

Pasi pentru intretinerea unghiilor

Curatare

Primul pas este sa curatati unghiile, astfel incat se indeparteaza lacul de unghii, mizeria sau orice ce alta murdarie de pe unghie. Recomandat este sa utilizati un dizolvant pentru unghii, care nu contine acetona, astfel incat sa nu deterioreze unghia si sa favorizeze crapaturile

Indepartarea cuticulelor

Urmatorul pas este indepartarea cuticulelor. Pentru a putea realiza cat mai usor acest lucru, se recomanda sa inmuiati degetele in apa calda cateva minute, ulterior urmand sa aplicati o crema hidratanta, sau un gel pentru cuticule. De asemenea, acestea nu se indeparteaza niciodata intrucat pot provoca infectii, recomandat este sa fie impinse spre baza unghiei.

Hidratarea

Asemeni celorlalte parti ale corpului, unghiile au nevoie de hidratare. Pentru realizarea acestui lucru, se recomanda aplicarea unei creme regenerante. Insistati pe zona cuticulelor si pe cea a palmelor.

Tratamentul unghiilor

Unghiile au nevoie de tratament ca sa nu capete un aspect neplacut. Pentru hranirea acestora, si pentru a evita exfolierea, inainte de a aplica un lac de unghii se recomanda aplicarea unui tratament special pentru protejarea unghiei, precum tratamentele pentru unghii de la Trind Romania. Sunt produse exceptionale, care se gasesc la preturi imbatabile. Astazi sunt disponibile chiar si in mediul online, pe site-ul oficial al magazinului online.

Tratamentele de unghii va vor ajuta ca unghia sa capete un aspect placut si uniform si nu in ultimul rand ca aceasta sa capete stralucirea de care are nevoie. Lacul de unghii se aplica la final, in straturi foarte subtiri. Veti putea observa ca in urma tratamentului de la Trind Romania, orice lac de unghii va arata impecabil intrucat este un tip de tratament care ofera vitaminele necesare oricarui tip de unghie.

Daca nu aveti timp sa mergeti la salon, ei bine, atunci nu trebuie sa va faceti nicio grija, intrucat tratamentele pot fi procurate si din mediul online, iar pasii pentru intretinerea unghiilor sunt foarte simpli si ii puteti gasi extrem de usor. Important este sa alegeti produse calitative si hranitoare.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei