Criteriul National

Manichiură rapidă folosind pila electrică pentru unghii

Manichiură rapidă folosind pila electrică pentru unghii
octombrie 13
19:53 2022

O pilă electrică economisește o perioadă impresionantă de timp prin schimbarea manichiurii și/sau pedichiurii. Datorită diferitelor sale accesorii, cunoscute sub denumirea de bituri ori capete, aceasta poate ajuta la scurtarea sau lustruirea unghiilor, dar și la îndepărtarea resturilor manichiurii anterioare.

Manichiură mai rapidă, cu finisări detaliate

Folosirea frezei electrice transformă manichiura într-una detaliată, iar datorită vitezei reglabile și a varietății de capete, pentru orice manichiură, indiferent dacă este cea în care se folosește gel unghii sau alte materiale, pila este instrumentul care ușurează și reduce timpul de lucru.

Cum se folosește freza electrică?

Pentru a o folosi, trebuie să urmați câțiva pașiꓽ

Pasul 1: Introduceți bitul dorit (în funcție de ceea ce aveți de lucrat)

Pasul 2: Alegeți viteza de rotație

Pasul 3: Piliți cu atenție până când materialul dispare

Pasul 5: Împingeți înapoi/eliminați cuticulele

Atenție la manipularea pilei

Atunci când folosiți pila electrica unghii, trebuie să țineți cont de 3 aspecte deosebit de importante: presiunea exercitată pe unghii, mișcarea și poziția.

Presiunea

Nu trebuie să apăsați pe pilă, deoarece fa afecta unghia. De asemenea, nu ar trebui să utilizați niciodată viteza maximă la început, dar trebuie să o măriți pe măsură ce înaintați, în funcție de rezultatele dorite pe unghii. Freza ar trebui să fie plasată pe unghie și să fie întotdeauna în mișcare. De fapt, menținerea acesteia un timp mai lung în aceeași zonă a unghiei ar însemna șlefuirea aceleiași zone puțin mai adânc și, astfel, crearea unei găuri în unghie sau chiar deteriorarea acesteia.

Mișcarea

Mișcarea este recomandat să se facă dinspre patul unghial spre vârf sau puteți alege să lucrați dintr-o parte în alta, de la stânga la dreapta sau invers.

Poziția

Încercați să vă păstrați echilibrul, să nu vă mișcați necontrolat mâinile, astfel încât pila electrică să rămână stabilă pe tot parcursul lucrării. Freza trebuie să rămână întotdeauna în poziție orizontală față de partea tratată a unghiei.

Puterea pilei electrice

Dacă avem nevoie de un model pentru uz personal, până la 30-50W este suficient. Un dispozitiv profesional de pedichiură și manichiură trebuie să aibă o putere de 50 wați sau mai mult.

De exemplu, pentru a îndepărta acrilicul cât mai repede, avem nevoie de o putere de cel puțin 50W. Dacă puterea este mai mică, va trebui să lucrăm cu un bit mai moale, apăsând ușor și făcând mișcări moi, astfel încât freza să nu se supraîncălzească.

Cu puțină disciplină, practică și dexteritate, pila electrică de unghii este foarte utilă. Cu toate acestea, aveți grijă să o manevrați ușor și treptat, astfel încât să nu deteriorați unghiile naturale. Dacă freza pătrunde prea în profunzime pe suprafața unghiilor, vor rezulta găuri, care nu se vor vindeca ușor, de aceea cu un astfel de instrument trebuie să lucrați cu mare atenție.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul