Criteriul National

Manifest către nemurirea sufletului românesc!

noiembrie 13
08:47 2015

 

 

Acest manifest către nemurirea sufletului românesc ne-a sosit pe adresa redacției! Sub sloganul-“NOI VĂ INFORMĂM”, redacția ziarului Criteriul Național dorește să vă informeze pe Dumneavoastră deoarece mulți nu știu sau nu vor să înţeleagă ce anume se petrece. Invocând articolul 30 din Constituţia României , întreg corpul redacțional salută și susține acest demers!

 

fratia

 

Poporul român de-a lungul istoriei și-a asumat răspunderea de-a se împotrivi timpului existențialist al acestei lumi.De la origini și până în prezent nu a cunoscut decât  prigoana și asuprirea vrăjmașului. Urmași acestui popor decimat, înfometat și prigonit s-au întors mereu la moștenitori săi închinându-se în fața icoanelor oaselor neputrezite de stricăciunea acestei vieți.

Suntem mereu puși la zid să ne recunoaștem neputința noastră și victoria celui prea lăudat. De aceea suntem datori acum să ne mărturisim credința că toți unul și unul suntem muritori de rând. Dar mai presus de toate e faptul că sufletul e CU ADEVĂRAT NEMURITOR !

Vreme îndelungată am fost răstigniți pe cruce dându-ne mereu să gustăm din licoarea morți. Însă noi cei ce am primit duhul sfânt al cerului înstelat în grădina tatălui ceresc am găsit calea de a face lumină în viața faptelor pământești.

Am scris pagini de istorie pe care alți astăzi nu vor să o înțeleagă și să o urmeze. Noi “nu suntem datori nimănui și nu am prigonit pe nimeni niciodată” spunea sfântul voievod ȘTEFAN al Moldovei. Dar cine la urmat?

Vedem astăzi cum viermele cotrobăie în mădularele acestui neam gândindu-se că poate, poate v-a găsi ceva spre a-și potoli pofta satanică.

Am văzut de curând (la COLECTIV) și am căzut în capcana diavolului cum e fața nevăzută a IADULUI. De asemenea am văzut cum îngeri acestui neam coboară în chip de om pământesc asemenea nouă cum cară pe aripile sale suflete osândite din nepriceperea lor dându-și chiar ei viața mărturisindu-l pe HRISTOS DUMNEZEUL.

icoana-din-biserica-romaneasca-din-ierusalim

Iubirea LUI și dragostea pentru acest trup pământesc descărnat ne face mai puternici și mai viteji ca niciodată. Mereu ne-am trimis roada pântecelui femeiesc în a plăti tribut sau a apăra leagănul familiei. Dar niciodată nu am lăsat-o de izbeliște în pofta vrăjmașului sau nemerniciei lui ca acum în ceasul acesta.

Suntem cu toți datori să ștergem lacrimile MAICII noastre îndurerate și să ne urmăm tatăl la bine și la rău. El e cel ce v-a da socoteală în văzul lumi pentru faptele sale. Iar cel ce se va rușina de faptele sale va pieri.

Proorocul DAVID a despicat MAREA ÎNSÂNGERATĂ a acestei lumi dar n-a izbutit să despice și MAREA ÎNTUNERICULUI veșnic. Așa ne învață psalmistul.

De aceea în încheiere vreau să transmit generațiilor viitoare că ținând UNITE mădularele acestui neam , călcând pofta satanei și deopotrivă a noastră vom primi spre înviere VIAȚĂ îndelungată în taina nopții. Dumnezeu să ne ajute.

Semnează :

FRAȚIA ORTODOXĂ

Surse foto adevariubire.infoprosistemhaha.wordpress.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo