Criteriul National

Manifest către nemurirea sufletului românesc!

noiembrie 13
08:47 2015

 

 

Acest manifest către nemurirea sufletului românesc ne-a sosit pe adresa redacției! Sub sloganul-“NOI VĂ INFORMĂM”, redacția ziarului Criteriul Național dorește să vă informeze pe Dumneavoastră deoarece mulți nu știu sau nu vor să înţeleagă ce anume se petrece. Invocând articolul 30 din Constituţia României , întreg corpul redacțional salută și susține acest demers!

 

fratia

 

Poporul român de-a lungul istoriei și-a asumat răspunderea de-a se împotrivi timpului existențialist al acestei lumi.De la origini și până în prezent nu a cunoscut decât  prigoana și asuprirea vrăjmașului. Urmași acestui popor decimat, înfometat și prigonit s-au întors mereu la moștenitori săi închinându-se în fața icoanelor oaselor neputrezite de stricăciunea acestei vieți.

Suntem mereu puși la zid să ne recunoaștem neputința noastră și victoria celui prea lăudat. De aceea suntem datori acum să ne mărturisim credința că toți unul și unul suntem muritori de rând. Dar mai presus de toate e faptul că sufletul e CU ADEVĂRAT NEMURITOR !

Vreme îndelungată am fost răstigniți pe cruce dându-ne mereu să gustăm din licoarea morți. Însă noi cei ce am primit duhul sfânt al cerului înstelat în grădina tatălui ceresc am găsit calea de a face lumină în viața faptelor pământești.

Am scris pagini de istorie pe care alți astăzi nu vor să o înțeleagă și să o urmeze. Noi “nu suntem datori nimănui și nu am prigonit pe nimeni niciodată” spunea sfântul voievod ȘTEFAN al Moldovei. Dar cine la urmat?

Vedem astăzi cum viermele cotrobăie în mădularele acestui neam gândindu-se că poate, poate v-a găsi ceva spre a-și potoli pofta satanică.

Am văzut de curând (la COLECTIV) și am căzut în capcana diavolului cum e fața nevăzută a IADULUI. De asemenea am văzut cum îngeri acestui neam coboară în chip de om pământesc asemenea nouă cum cară pe aripile sale suflete osândite din nepriceperea lor dându-și chiar ei viața mărturisindu-l pe HRISTOS DUMNEZEUL.

icoana-din-biserica-romaneasca-din-ierusalim

Iubirea LUI și dragostea pentru acest trup pământesc descărnat ne face mai puternici și mai viteji ca niciodată. Mereu ne-am trimis roada pântecelui femeiesc în a plăti tribut sau a apăra leagănul familiei. Dar niciodată nu am lăsat-o de izbeliște în pofta vrăjmașului sau nemerniciei lui ca acum în ceasul acesta.

Suntem cu toți datori să ștergem lacrimile MAICII noastre îndurerate și să ne urmăm tatăl la bine și la rău. El e cel ce v-a da socoteală în văzul lumi pentru faptele sale. Iar cel ce se va rușina de faptele sale va pieri.

Proorocul DAVID a despicat MAREA ÎNSÂNGERATĂ a acestei lumi dar n-a izbutit să despice și MAREA ÎNTUNERICULUI veșnic. Așa ne învață psalmistul.

De aceea în încheiere vreau să transmit generațiilor viitoare că ținând UNITE mădularele acestui neam , călcând pofta satanei și deopotrivă a noastră vom primi spre înviere VIAȚĂ îndelungată în taina nopții. Dumnezeu să ne ajute.

Semnează :

FRAȚIA ORTODOXĂ

Surse foto adevariubire.infoprosistemhaha.wordpress.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo