Criteriul National

Manuale Yamaha – ghidul tău de reparație a unor vehicule cu mulți cai putere

Manuale Yamaha – ghidul tău de reparație a unor vehicule cu mulți cai putere
aprilie 05
10:12 2017

Manualele Yahama sunt concepute pentru a le întinde o mâna de ajutor împatimiților de aventură și sporturi extreme.

Când spunem Yamaha nici nu știm la ce să ne gândim mai întai. Gigantul japonez activează pe o plajă largă de piețe. Pasionații de muzică cu siguranță se vor gândi la instrumentele muzicale produse de japonezi, și au și de ce! Yamaha este cel mai mare producator de piane din lume iar producția lor de instrumente muzicale nu se limitează numai la instrumentele cu clape ci se extinde și la instrumente cu coarde, sintetizatoare și chiar instrumente de suflat.

Cei orientați spre partea tehnică se vor gândi cu siguranță la produsele electronice, de obicei și ele asociate cu muzica, cum sunt consolele destinate mixajelor audio, amplificatoare sau microfoane profesionale, folosite de obicei în studiouri.

yamaha-motocicleta

Desigur, aceste categorii de produse sunt mai degrabă pentru cei pasionați și interesați de muzică și electronicele conexe! Publicul larg, în schimb, se va gândi probabil la produsele poate cele mai cunoscute ale companiei japoneze… și anume gama larga de motociclete. Deși compania Yamaha Motor a fost la un moment dat separată de corporația Yamaha originară, compania mamă reține totuși un număr semnificativ de acțiuni din producătorul de motociclete. Astfel, Yamaha Motor a lansat primele modele de motociclete încă din anii ’50, acumulând în timp o lungă experiență și devenind una dintre cele mai cunoscute mărci în acest domeniu. Pentru începători, compania japoneză pune la dispoziție modelul YS125 care, cum ii spune și numele, este echipat cu un motor de 125 cc, suficient de calm pentru a putea fi controlat de cei fără prea mare experiență într-ale mersului pe motocicletă sau, de ce nu, și de cei care vor doar un mers relaxat prin haosul urban, fără vreun motor agresiv sub șa!

Manuale Yamaha utile – pentru cei ce vor sa aibă informații despre întreținerea motorului

Compania niponă pune la dispoziție, evident, și manualeYamaha pentru întreținerea și utilizarea modelului, acesta putând fi găsit și pe internet, relativ ușor. Există chiar și site-uri românești care vă oferă asemenea manuale, precum manuale-reparatie.eu dar și alte exemple reprezentative.

Evident, un constructor cu atâta experiență nu putea să nu pună la dispoziția clienților săi și modele mai agresive, mai potrivite pentru „riderii” experimentați, care vor să se bucure din plin de libertatea oferită de acest mijloc de transport. Modelele Supersport cu capacitate cilindrică de până la 1000cc sau cele Touring care ajung până la 1300 cc și peste 140 de cai putere vor satisface și cele mai pretențioase gusturi, toate fiind, evident, disponibile împreună cu manualele Yamaha pentru utilizare și întreținere.

Și pentru că tot veni vorba de mentenanță, este cunoscut că pasionații de motociclete vor să știe cum să-și exploateze, să-și întrețină și, eventual, cum să repare singuri mașinăriile pe care le au în garaj!

 

Pentru aceștia vine în ajutor internetul, care ofera o gamă variată de manuale Yamaha de reparații pentru diverse modele și care conțin liste cu proceduri de întreținere și piese de schimb compatibile. Pentru că tot s-a îndreptat vremea iar primavăra își intră în drepturi, manualele devin extrem de folositoare pentru cei care vor să scoată motocicletele din garaj, din hibernare și să le facă un service rapid înainte de a ieși cu ele pe șosele.

Nu uitați casca și echipamentul de protecție obligatoriu!

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro