Criteriul National

Manuale Yamaha – ghidul tău de reparație a unor vehicule cu mulți cai putere

Manuale Yamaha – ghidul tău de reparație a unor vehicule cu mulți cai putere
aprilie 05
10:12 2017

Manualele Yahama sunt concepute pentru a le întinde o mâna de ajutor împatimiților de aventură și sporturi extreme.

Când spunem Yamaha nici nu știm la ce să ne gândim mai întai. Gigantul japonez activează pe o plajă largă de piețe. Pasionații de muzică cu siguranță se vor gândi la instrumentele muzicale produse de japonezi, și au și de ce! Yamaha este cel mai mare producator de piane din lume iar producția lor de instrumente muzicale nu se limitează numai la instrumentele cu clape ci se extinde și la instrumente cu coarde, sintetizatoare și chiar instrumente de suflat.

Cei orientați spre partea tehnică se vor gândi cu siguranță la produsele electronice, de obicei și ele asociate cu muzica, cum sunt consolele destinate mixajelor audio, amplificatoare sau microfoane profesionale, folosite de obicei în studiouri.

yamaha-motocicleta

Desigur, aceste categorii de produse sunt mai degrabă pentru cei pasionați și interesați de muzică și electronicele conexe! Publicul larg, în schimb, se va gândi probabil la produsele poate cele mai cunoscute ale companiei japoneze… și anume gama larga de motociclete. Deși compania Yamaha Motor a fost la un moment dat separată de corporația Yamaha originară, compania mamă reține totuși un număr semnificativ de acțiuni din producătorul de motociclete. Astfel, Yamaha Motor a lansat primele modele de motociclete încă din anii ’50, acumulând în timp o lungă experiență și devenind una dintre cele mai cunoscute mărci în acest domeniu. Pentru începători, compania japoneză pune la dispoziție modelul YS125 care, cum ii spune și numele, este echipat cu un motor de 125 cc, suficient de calm pentru a putea fi controlat de cei fără prea mare experiență într-ale mersului pe motocicletă sau, de ce nu, și de cei care vor doar un mers relaxat prin haosul urban, fără vreun motor agresiv sub șa!

Manuale Yamaha utile – pentru cei ce vor sa aibă informații despre întreținerea motorului

Compania niponă pune la dispoziție, evident, și manualeYamaha pentru întreținerea și utilizarea modelului, acesta putând fi găsit și pe internet, relativ ușor. Există chiar și site-uri românești care vă oferă asemenea manuale, precum manuale-reparatie.eu dar și alte exemple reprezentative.

Evident, un constructor cu atâta experiență nu putea să nu pună la dispoziția clienților săi și modele mai agresive, mai potrivite pentru „riderii” experimentați, care vor să se bucure din plin de libertatea oferită de acest mijloc de transport. Modelele Supersport cu capacitate cilindrică de până la 1000cc sau cele Touring care ajung până la 1300 cc și peste 140 de cai putere vor satisface și cele mai pretențioase gusturi, toate fiind, evident, disponibile împreună cu manualele Yamaha pentru utilizare și întreținere.

Și pentru că tot veni vorba de mentenanță, este cunoscut că pasionații de motociclete vor să știe cum să-și exploateze, să-și întrețină și, eventual, cum să repare singuri mașinăriile pe care le au în garaj!

 

Pentru aceștia vine în ajutor internetul, care ofera o gamă variată de manuale Yamaha de reparații pentru diverse modele și care conțin liste cu proceduri de întreținere și piese de schimb compatibile. Pentru că tot s-a îndreptat vremea iar primavăra își intră în drepturi, manualele devin extrem de folositoare pentru cei care vor să scoată motocicletele din garaj, din hibernare și să le facă un service rapid înainte de a ieși cu ele pe șosele.

Nu uitați casca și echipamentul de protecție obligatoriu!

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo