Criteriul National

Manuale Yamaha – ghidul tău de reparație a unor vehicule cu mulți cai putere

Manuale Yamaha – ghidul tău de reparație a unor vehicule cu mulți cai putere
aprilie 05
10:12 2017

Manualele Yahama sunt concepute pentru a le întinde o mâna de ajutor împatimiților de aventură și sporturi extreme.

Când spunem Yamaha nici nu știm la ce să ne gândim mai întai. Gigantul japonez activează pe o plajă largă de piețe. Pasionații de muzică cu siguranță se vor gândi la instrumentele muzicale produse de japonezi, și au și de ce! Yamaha este cel mai mare producator de piane din lume iar producția lor de instrumente muzicale nu se limitează numai la instrumentele cu clape ci se extinde și la instrumente cu coarde, sintetizatoare și chiar instrumente de suflat.

Cei orientați spre partea tehnică se vor gândi cu siguranță la produsele electronice, de obicei și ele asociate cu muzica, cum sunt consolele destinate mixajelor audio, amplificatoare sau microfoane profesionale, folosite de obicei în studiouri.

yamaha-motocicleta

Desigur, aceste categorii de produse sunt mai degrabă pentru cei pasionați și interesați de muzică și electronicele conexe! Publicul larg, în schimb, se va gândi probabil la produsele poate cele mai cunoscute ale companiei japoneze… și anume gama larga de motociclete. Deși compania Yamaha Motor a fost la un moment dat separată de corporația Yamaha originară, compania mamă reține totuși un număr semnificativ de acțiuni din producătorul de motociclete. Astfel, Yamaha Motor a lansat primele modele de motociclete încă din anii ’50, acumulând în timp o lungă experiență și devenind una dintre cele mai cunoscute mărci în acest domeniu. Pentru începători, compania japoneză pune la dispoziție modelul YS125 care, cum ii spune și numele, este echipat cu un motor de 125 cc, suficient de calm pentru a putea fi controlat de cei fără prea mare experiență într-ale mersului pe motocicletă sau, de ce nu, și de cei care vor doar un mers relaxat prin haosul urban, fără vreun motor agresiv sub șa!

Manuale Yamaha utile – pentru cei ce vor sa aibă informații despre întreținerea motorului

Compania niponă pune la dispoziție, evident, și manualeYamaha pentru întreținerea și utilizarea modelului, acesta putând fi găsit și pe internet, relativ ușor. Există chiar și site-uri românești care vă oferă asemenea manuale, precum manuale-reparatie.eu dar și alte exemple reprezentative.

Evident, un constructor cu atâta experiență nu putea să nu pună la dispoziția clienților săi și modele mai agresive, mai potrivite pentru „riderii” experimentați, care vor să se bucure din plin de libertatea oferită de acest mijloc de transport. Modelele Supersport cu capacitate cilindrică de până la 1000cc sau cele Touring care ajung până la 1300 cc și peste 140 de cai putere vor satisface și cele mai pretențioase gusturi, toate fiind, evident, disponibile împreună cu manualele Yamaha pentru utilizare și întreținere.

Și pentru că tot veni vorba de mentenanță, este cunoscut că pasionații de motociclete vor să știe cum să-și exploateze, să-și întrețină și, eventual, cum să repare singuri mașinăriile pe care le au în garaj!

 

Pentru aceștia vine în ajutor internetul, care ofera o gamă variată de manuale Yamaha de reparații pentru diverse modele și care conțin liste cu proceduri de întreținere și piese de schimb compatibile. Pentru că tot s-a îndreptat vremea iar primavăra își intră în drepturi, manualele devin extrem de folositoare pentru cei care vor să scoată motocicletele din garaj, din hibernare și să le facă un service rapid înainte de a ieși cu ele pe șosele.

Nu uitați casca și echipamentul de protecție obligatoriu!

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul