Criteriul National

Margelele de portelan albe si 4 combinatii in care pot sa fie incluse in constructia bijuteriilor handmade

Margelele de portelan albe si 4 combinatii in care pot sa fie incluse in constructia bijuteriilor handmade
noiembrie 20
12:41 2020

Exista multe tipuri de margele care sunt folosite in alcatuirea diverselor tipuri de bijuterii. Acestea pot sa aiba marimi mai mici sau mai mari si pot sa fie alcatuite din materiale diferite. Unele dintre cele mai populare tipuri de margele sunt cele de portelan albe. Acestea sunt extrem de versatile si pot ajuta in construirea de bijuterii elegante sau simple, moderne sau de inspiratie clasica. Iata cum anume poti introduce aceste margele de portelan in colectia ta de podoabe:

  1. Margelele de portelan albe pentru un colier mic la baza gatului

Colierele sunt populare pentru modul in care pun accentul pe frumusetea feminina. Ele pot sa stea la baza gatului sau pot sa curga frumos inspre decolteu. Marimea poate sa fie influentata de preferintele personale si de materialele din care este construit acel colier. Un mod simplu de a folosi margelele albe de portelan este cel care implica insirarea lor pe un fir de ata cerata. Ai nevoie de accesorii margele argintii pentru a pune in valoare aceste margele. Poti sa faci un colier foarte mic, la baza gatului. El va fi purtat cu o rochie simpla de vara din panza sau cu o rochie neagra sofisticata.

  1. Margelele de portelan albe de marimi diferite pentru o bratara

Bratarile sunt de asemenea bijuterii frumoase, care au popularitate intotdeauna. Poti sa alcatuiesti o bratara alba din margele din portelan. Pentru a o face ai nevoie de margele de marimi diferite. Acestea pot avea o pata de culoare printr-un accesoriu central. Poti alege un asemenea accesoriu in nuante de verde, rosu sau galben.

  1. Margelele de portelan albe atasate de pasmanterie decorativa aurie

A folosi pasmanterie decorativa poate insemna construirea unei bijuterii opulente, frumoase, care iese oricand in evidenta. Asadar, poti insira margele albe de portelan pe o banda decorativa, cusandu-le sau lipindu-le cu maiestrie. Ele pot sa fie puse in valoare de o banda aurie care sa se vada printre structurile de margele de portelan. Poti sa cumperi margele de forme diferite si sa construiesti un pattern sau poti sa cosi aceleasi margele pe intreaga bratara.

  1. Margelele de portelan albe pentru cercei mici cu metal argintiu

Cerceii sunt nelipsiti din podoabele feminine tipice. Ei pot sa fie construiti cu metale de diverse culori. Astfel, pentru a pune in valoare niste margele de portelan albe, poti opta pentru metalul argintiu. Acesta va face cerceii sa fie purtati zi de zi, fara nici o restrictie. Daca alegi sa confectionezi cercei eleganti, pentru evenimente importante, atunci poti alege ca metalul utilizat sa fie auriu. Te vei putea bucura de acesti cercei, care sunt extrem de simpli si de frumosi.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Seovision

Seovision

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul