Criteriul National

Marirea sanilor cu ajutorul implanturilor – Triumful stiintei

Marirea sanilor cu ajutorul implanturilor – Triumful stiintei
martie 06
16:57 2020

Traim intr-o epoca in care din ce in ce mai mult, se subliniaza faptul ca corpul uman este frumos la orice dimensiune, forma si indiferent de idealurile abstracte impuse de frumusete. Desigur, aceasta este o mentalitate extrem de sanatoasa. Totusi, astazi,  esti incurajat sa faci cu corpul tau orice doresti si sa-l modelezi asa cum iti place. Datorita faptului ca nu toate partile corpului se preteaza la diete si antrenamente, ramane incontestabil faptul ca nu iti poti crea proprii sani exact asa cum vrei, decat daca apelezi la operatia de marire a sanilor cu ajutorul implanturilor. Marirea sanilor este o procedura de crestere a volumului sanilor si de schimbare a formei cu ajutorul implanturilor. Procedura de marire a sanilor foloseste implanturi de forma rotunda sau anatomica. Marirea sanilor este una dintre cele mai populare interventii chirurgicale din lume, care este realizata atat in ​​scopuri estetice, cat si pentru a imbunatati bunastarea si stima de sine a femeii.

Implanturi mamare moderne

De asemenea, merita luat in considerare triumful stiintei. Traim intr-o epoca in care este posibil sa ne modelam corpul in concordanta exacta cu dorintele noastre si sa o facem intr-un mod sigur. Intrebarea este mai degraba de ce sa nu profiti de aceste oportunitati?  Implanturile mamare moderne nu sunt comparabile cu cele folosite in urma cu 50 de ani. De remarcat, este cea mai recenta inovatie in acest domeniu – implanturile mamare care, pe langa alte inovatii tehnice, cantaresc cu pana la 30% mai putin decat implanturile traditionale. Pana acum, principala problema pentru femeile cu sani mari, era durerea de spate cauzata de greutatea bustului. Astfel, reducerea in greutate cu aproape o treime, confera acestor implanturi o valoare suplimentara semnificativa. Intrucat avem de-a face cu o inovatie relativ recenta, ar trebui sa mergi la clinica Pogany pentru a primi explicatiile si informatiile necesare.

Sani frumosi si magnifici cu ajutorul implanturilor

Proprietarele unor sani frumosi magnifici devin adesea centrul atentiei barbatilor.  O femeie cu sani magnifici devine frumoasa si este greu de negat, iar acesta este modul in care natura functioneaza. Datorita unei operatii de marire a sanilor, visul de a deveni atragatoare poate deveni realitate. Aceasta este una dintre cele mai populare operatii, deoarece forma ideala a bustului, ajuta o femeie sa-si creasca respectul de sine si sa se simta mai increzatoare. Numeroase studii clinice au confirmat fiabilitatea implanturilor moderne si au dovedit ca protezele din silicon pot rezista chiar si la cele mai inalte niveluri de traume.

 

Umplutura implantului este un gel coeziv, care are un efect de memorie, si care va permite sanului sa revina intotdeauna la forma sa originala. Pentru o mai mare siguranta, carcasa implantului contine un strat special de bariera care impiedica patrunderea in corp a componentelor siliconice cu greutate moleculara mica.

Exista 3 tipuri de acoperiri ale  implantului: netede, texturate (grosiere), texturate cu o acoperire poliuretanica. Avantajul incontestabil al implanturilor brute si poliuretanice este acela de a se mentine intr-o pozitie constanta in interiorul corpului, eliminand astfel riscul deplasarii sau alungirii. Implanturile netede sunt in principal implanturi rotunde care nu schimba forma sanului.  Implanturile netede sunt mai ieftine si au un risc mai mic de a se ridifica (extindere excesiva catre un pol inferior).

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul