Criteriul National

Marisa Paloma, marea câștigătoare a concursului „Bravo, ai stil”!

Marisa Paloma, marea câștigătoare a concursului „Bravo, ai stil”!
iulie 30
01:40 2017

După aproape 7 luni de competiție, ultimele trei concurente rămase în concurs s-au confruntat sâmbătă, 29 iulie, în marea finală „Bravo, ai stil”. Fetele au arătat toate că au stil și că merită o carieră în televiziune, însă numai una a fost câștigătoarea premiului de 100.000 de lei. Marisa a fost favorita publicului și a câștigat reality-show-ul „Bravo, ai stil”.marisaaaa

                                                                                 foto: captura Kanal D

Deși procentul dintre concurente a fost unul extrem de strâns, Marisa a fost desemnată câștigătoarea celui de-al doilea sezon „Bravo, ai stil”, dar și a premiului de 100.000 de lei și o carieră în televiziune.

Lupta finala pentru marele premiu s-a dus între  Marisa Paloma Estefany Brânzaru și Adela Tecuceanu, ultima plecând acasă la volanul unei mașini, premiul II al concursului.

adela mari

Jurații, cu excepția Iuliei Albu, au spus că o preferă pe Marisa, dintre ea și Andreea, pentru a merge mai departe. Iulia Albu nu a făcut o alegere, pentru ca ambele concurente erau printre preferatele ei.

marisa

 Puteți urmări momentul difuzat în direct, pe Kanal D, accesând link-ul de mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=ulu5oCKfMw4

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Iulia Grajdieru

Iulia Grajdieru

Economist

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo