Criteriul National

Martisoare mai speciale pentru un an cu totul si cu totul special

Martisoare mai speciale pentru un an cu totul si cu totul special
ianuarie 26
13:01 2021

Daca anul trecut a fost anul restrictiilor, 2021 se anunta un an mai relaxat din punct de vedere a interdictiilor. Speram ca pana la sfarsitul anul sa reusim sa scapam de tot de frica si amenintarea virusului Covid – 19 si sa ne permitem inca o data luxul de a ne imbratisa unii pe ceilalti, fara nicio indoiala. Dar pana atunci ar trebui cu totii sa ne propunem sa respectam in continuare regulile impuse de autoritati. Cum luna martie se apropie, nu ar trebui sa pierdem din vedere frumusetea si magia acestei luni.

Cum goana dupa martisoare va fi anul acest diferita de cea din anii trecuti, nu ar fi rau sa incerci o alta abordare si sa incerci sa comanzi tot ce ai nevoie din mediul online.

Cum tehnologia a reusit sa ne faca lunile petrecute in interiorul locuintei noastre mai usoare, tot ea ne poate ajuta sa cumparam tot ce avem nevoie fara sa fie nevoie de deplasarea noastra. Prin urmare, poti cumpara si martisoare online. Martisorul este una din cele mai frumoase si interesante traditii romanesti. Cele doua fire rasucire, unul alb si unul rosul, reprezinta de fapt impletirea fericirii cu norocul.

IMartisoare este magazinul care te ajuta sa intampini sis a celebrezi primavara cu cea mai variata gama de martisoare, dar si cadouri specific lunii Martie. Pana la urma, traditia oferii unui martisor nu trebuie sa se piarda, caci el este o poveste daruita. Si indiferent de dimensiunea acestuia si de valoarea pe care o poseda scopul acestuia este acela de a aduce zambetul pe buzele celui ce il primeste si fericirea in inima celui care il daruieste. Mai mult decat atat, acesta reuseste sa aduca primavara mai aproape de noi toti.

Ai nevoie de martisoare pentru a celebra asa cum se cuvine venirea primaverii? Nu ezita sa verifici si oferta IMartisoare! Este imposibil sa nu gasesti cel putin 5 modele de martisoare care sa iti placa si care sa aduca zambetul pe buzele celui sau celei care il va primi. Alege sa intampini primavara asa cum se cuvine, daruieste un martisor.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul