Criteriul National

Masajul cu ventuze silicon pentru fata si ochi – sanatate fara efort

Masajul cu ventuze silicon pentru fata si ochi – sanatate fara efort
septembrie 21
13:42 2018

Terapia cu ventuze are aproape 5000 de ani, dar asta nu inseamna ca o folosim la fel cum o faceau medicii traditionali din China antica. Ma rog, unii inca o mai fac, dar acum nu vom discuta despre acestia. Nu, ne vom concentra pe o parte mai moderna a acestei forme de terapie alternatica: masajul cu ventuze silicon. Si nu in orice zona, ci in cea a fetei. Totusi este sigur, stati calmi. Nu vorbim despre ventuzele din sticla, cele care se incalzesc, lasa semne si au nevoie de sange pentru a functiona (e o gluma, caci nici ele nu sunt periculoase), ci despre unele moi, maleabile si foarte relaxante.Ventuze silicon

Doua tipuri de ventuze silicon, de doua ori mai multe avantaje

Daca esti cat de cat interesat de lumea aceasta, poate ca stii ca pentru fata poti folosi doua tipuri de ventuze, dar ele nu se exclud reciproc, ci se completeaza foarte bine.

  1. Ventuzele pentru fata. Sunt ceva mai mari, au diametrul de un deget. Acestea trebuie sa fie pastrate pentru gat, obraji sau frunte.
  2. Ventuzele pentru ochi. Sunt chiar mai subtiri, necesita ceva mai multa grija la utilizare, dar in acelasi timp, aduc numeroase beneficii utilizatorului.

Care este procesul de masaj? Unui destul de simplu. In primul rand, ar trebui sa iti cumperi niste ulei de masaj… pe care sa il aplici intr-un strat nu foarte gros. Aici grija in zona ochilor, caci nu este prea placut sa faca si contact cu acestia. Apoi aplici ventuza pe piele si strangi usor, pentru a creea vacuum. Urmatorul pas este sa misti ventuza in linie dreapta, pe suprafata pielii. In cazul celor pentru fata, miscarile pot fi ceva mai largi, dar in cazul celor pentru ochi ar trebui sa lasi destul de putin spatiu de actiune. Este nevoie de doar cinci minute de masaj, cam de doua ori pe saptamana pentru ca efectele sa apare. De asemenea, pe piata exista si ventuzele pentru corp, dar acestea sunt mult mai mari ca diametru.

Cu ce te pot ajuta ventuzele din silicon

Acestea au o actiunea destul de clara, indiferent de zona corpului. Ele pun sangele si limfa in miscare, eliminand in acest timp si blocajele. Asta va inseamna o piele mai ferma, muschi mai relaxati si un organism mai odihnit. La nivelul fetei tonifiaza, elimina ridurile superficiale si cearcanele. Nu apar minuni, deci nu ar trebui sa va astepti ca toate aceste lucuri se vor intampla dupa una sau doua utilizari ale masajului, dar in timp, dupa cateva saptamana, diferentele vor incepe sa fie observabile. Asadar, vei arata mai bine, piela va fi intinerita si tonifiata, iar starea de bine se va imbunatati si ea.

Tocmai de aceea masajul cu ventuze este preferat si utilizat destul de intens si de vedete. In acelasi timp, seturile de ventuze pentru fata si ochi sunt si ieftine. Cu alte cuvinte, te bucuri de toate avantajele unei terapii folosite si de unii dintre cei mai bogati oameni ai lumii, dar nu si de dezavantaje, masajul fiind unul extrem de accesibil.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu