Criteriul National

Masajul cu ventuze silicon pentru fata si ochi – sanatate fara efort

Masajul cu ventuze silicon pentru fata si ochi – sanatate fara efort
septembrie 21
13:42 2018

Terapia cu ventuze are aproape 5000 de ani, dar asta nu inseamna ca o folosim la fel cum o faceau medicii traditionali din China antica. Ma rog, unii inca o mai fac, dar acum nu vom discuta despre acestia. Nu, ne vom concentra pe o parte mai moderna a acestei forme de terapie alternatica: masajul cu ventuze silicon. Si nu in orice zona, ci in cea a fetei. Totusi este sigur, stati calmi. Nu vorbim despre ventuzele din sticla, cele care se incalzesc, lasa semne si au nevoie de sange pentru a functiona (e o gluma, caci nici ele nu sunt periculoase), ci despre unele moi, maleabile si foarte relaxante.Ventuze silicon

Doua tipuri de ventuze silicon, de doua ori mai multe avantaje

Daca esti cat de cat interesat de lumea aceasta, poate ca stii ca pentru fata poti folosi doua tipuri de ventuze, dar ele nu se exclud reciproc, ci se completeaza foarte bine.

  1. Ventuzele pentru fata. Sunt ceva mai mari, au diametrul de un deget. Acestea trebuie sa fie pastrate pentru gat, obraji sau frunte.
  2. Ventuzele pentru ochi. Sunt chiar mai subtiri, necesita ceva mai multa grija la utilizare, dar in acelasi timp, aduc numeroase beneficii utilizatorului.

Care este procesul de masaj? Unui destul de simplu. In primul rand, ar trebui sa iti cumperi niste ulei de masaj… pe care sa il aplici intr-un strat nu foarte gros. Aici grija in zona ochilor, caci nu este prea placut sa faca si contact cu acestia. Apoi aplici ventuza pe piele si strangi usor, pentru a creea vacuum. Urmatorul pas este sa misti ventuza in linie dreapta, pe suprafata pielii. In cazul celor pentru fata, miscarile pot fi ceva mai largi, dar in cazul celor pentru ochi ar trebui sa lasi destul de putin spatiu de actiune. Este nevoie de doar cinci minute de masaj, cam de doua ori pe saptamana pentru ca efectele sa apare. De asemenea, pe piata exista si ventuzele pentru corp, dar acestea sunt mult mai mari ca diametru.

Cu ce te pot ajuta ventuzele din silicon

Acestea au o actiunea destul de clara, indiferent de zona corpului. Ele pun sangele si limfa in miscare, eliminand in acest timp si blocajele. Asta va inseamna o piele mai ferma, muschi mai relaxati si un organism mai odihnit. La nivelul fetei tonifiaza, elimina ridurile superficiale si cearcanele. Nu apar minuni, deci nu ar trebui sa va astepti ca toate aceste lucuri se vor intampla dupa una sau doua utilizari ale masajului, dar in timp, dupa cateva saptamana, diferentele vor incepe sa fie observabile. Asadar, vei arata mai bine, piela va fi intinerita si tonifiata, iar starea de bine se va imbunatati si ea.

Tocmai de aceea masajul cu ventuze este preferat si utilizat destul de intens si de vedete. In acelasi timp, seturile de ventuze pentru fata si ochi sunt si ieftine. Cu alte cuvinte, te bucuri de toate avantajele unei terapii folosite si de unii dintre cei mai bogati oameni ai lumii, dar nu si de dezavantaje, masajul fiind unul extrem de accesibil.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei