Criteriul National

Masajul oriental, arta atingerilor

Masajul oriental, arta atingerilor
iulie 14
17:16 2015

Masajul oriental urmareste obtinerea unei stari de relaxare totala si imbunatatirea performantelor sexuale prin atingeri inspirate din tehnici de masaj consacrate. Insa nu oricine il poate realiza ca la carte si nu oricine este dispus sa lase de-o parte prejudecatile si sa priveasca, dincolo de erotism, beneficiile pe care aceasta tehnica de masaj le aduce.

Gandirea conservatoare nu te ajuta cu nimic atunci cand ai nevoie de momente de relaxare! Indiferent daca apelezi la un maseur profesionist pentru o sedinta de masaj oriental la salon sau incerci acest masaj chiar la tine in dormitor, prima regula este sa nu iti impui limite in gandire. In definitiv, masajul oriental nu este un subiect tabu. El este folosit de numeroase persoane pentru regasirea echilibrului fizic si sexual, pentru explorarea si intelegerea intimitatii, pentru atingerea placerii intime.

Masajul oriental este o tehnica straveche, imbunatatita constant.
El se foloseste in saloanele de masaj, precum tao-erotic-massage.ro, dar si acasa de cei care isi doresc sa aiba o viata intima implinita. Se bazeaza pe atingeri. Pe contactul pielii. Pe capacitatea de a exploata la maximum simturile tactile. Atingerile delicate, senzuale, fine, combinate cu presopunctura in partile tensionate relaxeaza corpul. Iar un corp relaxat, fara dureri, fara griji este gata sa exploreze placerea.

Arta atingerii care a adunat experienta de mii de ani a Orientului porneste de la premiza ca energia sexuala pe care o avem trebuie transformata in placere pura. Astfel, in timpul sedintelor de masaj oriental, intreg corpul este desfatat prin atingeri ferme alternate cu miscari incitante. Mainile, umerii, coapsele, picioarele sunt rasfatate de mangaieri care aduc o stare de bine. Odata cu intensificarea atingerilor, starea de relaxare satisface toate partile corpului. Organele intime au parte de o atentie speciala, pentru rezolvarea blocajelor de la nivelul acestora si un act sexual prelung si intens.

Experimentarea masajului oriental tine in primul rand de atitudinea pe care o ai fata de sexualitate.

Cu cat gandirea ta este mai eliberata de inhibitii, cu atat sedintele de masaj oriental contribuie la o viata intima mai implinita. In saloanele de masaj, aceasta tehnica este practicata de maseuri cu experienta, care cunosc toate secretele atingerilor unui masaj oriental de neuitat. Pe cand, acasa, in dormitor, o astfel de experienta se finalizeaza in 99% dintre cazuri cu un act sexual, scopul masajului oriental intr-un salon de prestigiu este altul. Maseurii profesionisti urmaresc relaxarea intima totala, alternarea miscarilor astfel incat aceasta relaxarea sa se prelungeasca in stari de placere, in libertatea trairilor la nivel sexual.

Putem spune ca masajul oriental este o forma suprema de a comunica fara cuvinte, de a rezona in intimitate prin sensibilitatea atingerilor, prin utilizarea unui pachet complex de miscari alese din cele mai eficiente tipuri de masaj de relaxare. Tocmai pe aceasta teorie se bazeaza succesul masajului oriental. El se adreseaza celor care vor, dincolo de placere, sa simta imbunatatiri in viata intima, sa regleze probleme precum frigiditatea sau ejacularea precoce care le influenteaza relatiile. Elibereaza-te de inhibitii intr-o sedinta masaj oriental cu efecte vizibile asupra vietii tale sentimentale si sexuale!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul