Criteriul National

Masajul oriental, arta atingerilor

Masajul oriental, arta atingerilor
iulie 14
17:16 2015

Masajul oriental urmareste obtinerea unei stari de relaxare totala si imbunatatirea performantelor sexuale prin atingeri inspirate din tehnici de masaj consacrate. Insa nu oricine il poate realiza ca la carte si nu oricine este dispus sa lase de-o parte prejudecatile si sa priveasca, dincolo de erotism, beneficiile pe care aceasta tehnica de masaj le aduce.

Gandirea conservatoare nu te ajuta cu nimic atunci cand ai nevoie de momente de relaxare! Indiferent daca apelezi la un maseur profesionist pentru o sedinta de masaj oriental la salon sau incerci acest masaj chiar la tine in dormitor, prima regula este sa nu iti impui limite in gandire. In definitiv, masajul oriental nu este un subiect tabu. El este folosit de numeroase persoane pentru regasirea echilibrului fizic si sexual, pentru explorarea si intelegerea intimitatii, pentru atingerea placerii intime.

Masajul oriental este o tehnica straveche, imbunatatita constant.
El se foloseste in saloanele de masaj, precum tao-erotic-massage.ro, dar si acasa de cei care isi doresc sa aiba o viata intima implinita. Se bazeaza pe atingeri. Pe contactul pielii. Pe capacitatea de a exploata la maximum simturile tactile. Atingerile delicate, senzuale, fine, combinate cu presopunctura in partile tensionate relaxeaza corpul. Iar un corp relaxat, fara dureri, fara griji este gata sa exploreze placerea.

Arta atingerii care a adunat experienta de mii de ani a Orientului porneste de la premiza ca energia sexuala pe care o avem trebuie transformata in placere pura. Astfel, in timpul sedintelor de masaj oriental, intreg corpul este desfatat prin atingeri ferme alternate cu miscari incitante. Mainile, umerii, coapsele, picioarele sunt rasfatate de mangaieri care aduc o stare de bine. Odata cu intensificarea atingerilor, starea de relaxare satisface toate partile corpului. Organele intime au parte de o atentie speciala, pentru rezolvarea blocajelor de la nivelul acestora si un act sexual prelung si intens.

Experimentarea masajului oriental tine in primul rand de atitudinea pe care o ai fata de sexualitate.

Cu cat gandirea ta este mai eliberata de inhibitii, cu atat sedintele de masaj oriental contribuie la o viata intima mai implinita. In saloanele de masaj, aceasta tehnica este practicata de maseuri cu experienta, care cunosc toate secretele atingerilor unui masaj oriental de neuitat. Pe cand, acasa, in dormitor, o astfel de experienta se finalizeaza in 99% dintre cazuri cu un act sexual, scopul masajului oriental intr-un salon de prestigiu este altul. Maseurii profesionisti urmaresc relaxarea intima totala, alternarea miscarilor astfel incat aceasta relaxarea sa se prelungeasca in stari de placere, in libertatea trairilor la nivel sexual.

Putem spune ca masajul oriental este o forma suprema de a comunica fara cuvinte, de a rezona in intimitate prin sensibilitatea atingerilor, prin utilizarea unui pachet complex de miscari alese din cele mai eficiente tipuri de masaj de relaxare. Tocmai pe aceasta teorie se bazeaza succesul masajului oriental. El se adreseaza celor care vor, dincolo de placere, sa simta imbunatatiri in viata intima, sa regleze probleme precum frigiditatea sau ejacularea precoce care le influenteaza relatiile. Elibereaza-te de inhibitii intr-o sedinta masaj oriental cu efecte vizibile asupra vietii tale sentimentale si sexuale!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo