Criteriul National

Masajul oriental, arta atingerilor

Masajul oriental, arta atingerilor
iulie 14
17:16 2015

Masajul oriental urmareste obtinerea unei stari de relaxare totala si imbunatatirea performantelor sexuale prin atingeri inspirate din tehnici de masaj consacrate. Insa nu oricine il poate realiza ca la carte si nu oricine este dispus sa lase de-o parte prejudecatile si sa priveasca, dincolo de erotism, beneficiile pe care aceasta tehnica de masaj le aduce.

Gandirea conservatoare nu te ajuta cu nimic atunci cand ai nevoie de momente de relaxare! Indiferent daca apelezi la un maseur profesionist pentru o sedinta de masaj oriental la salon sau incerci acest masaj chiar la tine in dormitor, prima regula este sa nu iti impui limite in gandire. In definitiv, masajul oriental nu este un subiect tabu. El este folosit de numeroase persoane pentru regasirea echilibrului fizic si sexual, pentru explorarea si intelegerea intimitatii, pentru atingerea placerii intime.

Masajul oriental este o tehnica straveche, imbunatatita constant.
El se foloseste in saloanele de masaj, precum tao-erotic-massage.ro, dar si acasa de cei care isi doresc sa aiba o viata intima implinita. Se bazeaza pe atingeri. Pe contactul pielii. Pe capacitatea de a exploata la maximum simturile tactile. Atingerile delicate, senzuale, fine, combinate cu presopunctura in partile tensionate relaxeaza corpul. Iar un corp relaxat, fara dureri, fara griji este gata sa exploreze placerea.

Arta atingerii care a adunat experienta de mii de ani a Orientului porneste de la premiza ca energia sexuala pe care o avem trebuie transformata in placere pura. Astfel, in timpul sedintelor de masaj oriental, intreg corpul este desfatat prin atingeri ferme alternate cu miscari incitante. Mainile, umerii, coapsele, picioarele sunt rasfatate de mangaieri care aduc o stare de bine. Odata cu intensificarea atingerilor, starea de relaxare satisface toate partile corpului. Organele intime au parte de o atentie speciala, pentru rezolvarea blocajelor de la nivelul acestora si un act sexual prelung si intens.

Experimentarea masajului oriental tine in primul rand de atitudinea pe care o ai fata de sexualitate.

Cu cat gandirea ta este mai eliberata de inhibitii, cu atat sedintele de masaj oriental contribuie la o viata intima mai implinita. In saloanele de masaj, aceasta tehnica este practicata de maseuri cu experienta, care cunosc toate secretele atingerilor unui masaj oriental de neuitat. Pe cand, acasa, in dormitor, o astfel de experienta se finalizeaza in 99% dintre cazuri cu un act sexual, scopul masajului oriental intr-un salon de prestigiu este altul. Maseurii profesionisti urmaresc relaxarea intima totala, alternarea miscarilor astfel incat aceasta relaxarea sa se prelungeasca in stari de placere, in libertatea trairilor la nivel sexual.

Putem spune ca masajul oriental este o forma suprema de a comunica fara cuvinte, de a rezona in intimitate prin sensibilitatea atingerilor, prin utilizarea unui pachet complex de miscari alese din cele mai eficiente tipuri de masaj de relaxare. Tocmai pe aceasta teorie se bazeaza succesul masajului oriental. El se adreseaza celor care vor, dincolo de placere, sa simta imbunatatiri in viata intima, sa regleze probleme precum frigiditatea sau ejacularea precoce care le influenteaza relatiile. Elibereaza-te de inhibitii intr-o sedinta masaj oriental cu efecte vizibile asupra vietii tale sentimentale si sexuale!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo