Criteriul National

Masca de fata cu ulei de cocos si bicarbonat te intinereste cu 10 ani!

Masca de fata cu ulei de cocos si bicarbonat te intinereste cu 10 ani!
noiembrie 05
13:56 2018

Fiecare femeie este intr-o continua cautare de metode prin care sa aiba un ten curat si sanatos. Multe lupta impotriva acneei si exfolierii, apeland la diferite lotiuni.

In loc de a cheltui o multime de bani pe produse care nici macar nu ajuta tenul si in plus contin si ingrediente cu chimicale, poti face o crema naturala acasa cu doar doua ingrediente pe care probabil ca le ai deja: ulei de cocos si bicarbonat de sodiu.

Nu numai ca aceste doua ingrediente sunt la indemana oricui, dar sunt extrem de eficiente in tratarea problemelor pielii. Spre deosebire de produsele cosmetice de pe piata care contin tot felul de substante toxice, aceste doua ingrediente sunt sigure pentru piele, dar de asemenea si pentru organism atunci cand sunt consumate. Sunt exact ceea ce aveti nevoie atunci cand trebuie sa tratati cel mai mare organ al corpului, atat din exterior cat si din interior.

Cand sunt amestecate, uleiul de cocos si bicarbonatul de sodiu functioneaza foarte bine atat pentru a trata acneea, cat si roseata, ajuta la cicatrizare si exfoliere, elimina excesul de murdarie etc.

Bicarbonatul de sodiu este adesea folosit in preparatele de casa. Poate inlocui unele produse toxice de curatare de uz casnic, avand rezultate excelente.

De asemenea, bicarbonatul de sodiu este utilizat adesea pentru a curata dintii. Este un remediu natural pentru a trata acneea.

Uleiul de cocos are proprietati antibacteriene, de vindecare si de hidratare, hraneste si calmeaza petele de la nivelul pielii. Este un produs mai bland decat bicarbonatul de sodiu. Poti folosi orice fel de ulei de cocos natural, dar uleiurile virgine de nuca de cocos traditionala dau rezultate mai bune.

Cum se utilizeaza bicarbonatul de sodiu si uleiul de cocos ca un demachiant?
Vei avea nevoie de doar doua ingrediente:

  • ulei de cocos
  • bicarbonate de sodiu

Pentru a sti ce cantitate trebuie sa folosesti din cele doua ingrediente, trebuie sa afli ce tip de piele ai.
Pentru pielea mai sensibila, foloseste cel putin un raport de 2:1 de ulei de cocos la bicarbonat de sodiu. Daca ai nevoie de mai mult, de un exfoliant natural, utilizeza un raport de 1:1.

Citeste continuarea articolului pe GetLokal.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu