Criteriul National

Masima.ro – partenerul tau de afaceri

Masima.ro – partenerul tau de afaceri
august 28
13:27 2018

Atunci cand pornesti singur o afacere, sigur iti cauti si parteneri cu care ca colaborezi pe viitor, pe termen lung. Sa luam un exemplu simplu si concret: te decizi sa iti deschizi o frizerie – pe langa locatie, trebuie sa ai in vedere ca iti trebuie aparatura cu care sa lucrezi, accesorii si echipament de lucru adecvat, nu? Si asa incepi cautarile offline si online de magazine care comercializeaza strict ceea ce te intereseaza pe tine.

Cautarea poate sa fie o mica aventura, care iti va da putin de lucru, la inceput. Apoi o sa gasesti site-urile ideale si incepi sa iti faci cumparaturile cu ce iti trebuie.
Sa luam si un exemplu de un astfel de magazin online: Masima.ro – site-ul ce iese in evidenta printr-o gama bogata de produse realizate in atelierele sale proprii, doar cu materiale de foarte buna calitate.

Toate produsele disponibile pe acest magazin sunt confectionate doar din piele naturala, material ce confera o combinatie perfecta intre forma si functionalitate. Ce iti ofera ei? Produse de marochinarie de calitate superioara, la preturi de producator. Iti pun la dispozitie curele din piele pentru femei si barbati, genti, posete, serviete, portofele, sorturi barbati sau dama si multe altele.

De ce ar fi ei alegerea ideala? Deoarece adauga valoare tuturor produselor lor, straduindu-se sa le ofere clientilor produse ireprosabile. Totodata, la cererea ta, acestia au posibilitatea sa iti confectioneze si alte produse de marochinarie, care nu se regasesc printre produsele prezentate pe site. Asadar, poti da comenzi personalizate la ei, in functie de nevoile afacerii tale. Si asa cum calitatea este un fapt concret al celor de la Masima.ro – as putea spune ca este o afacere castigata de catre ambele parti.

De ce produse din piele naturala si nu alte materiale? Deoarece este cel mai rezistent material din care se pot confectiona sorturile, portofelele, curelele sau alte obiecte de acest fel. Asadar, principalul avantaj al acesteia este legat de durabilitate. Si datorita noilor tehnologii de prelucrare a pielii si a substantelor biologice aplicate in procesul de prelucrare al acesteia, pielea devine mult mai rezistenta, ceea ce inseamna ca timpul nu isi va lasa amprenta atat de ușor asupra ei, iar produsul finit isi va pastra aspectul initial, pentru o perioada mai lunga de timp.Pielea mai este considerata un etalon in ceea ce priveste eleganta, iar versatilitatea ei o face sa se plieze perfect pe o gama larga de produse, inclusiv pantofi sau geci.

Tu cum iti alegi magazinele online de la care vrei sa cumperi ceva? Ce aspecte urmaresti sau ce criterii trebuie sa indeplineasca? Sa aiba produse de calitate si servicii ireprosabile cred ca ar trebui sa fie primul raspuns care iti vine in minte, deoarece, in orice afacere, doar daca ai inceput cu o baza solida poti sa te bucuri de succes pe viitor. In caz contrar, daca te multumesti cu mai putin, sa fii convins ca si serviciile pe care le prestezi mai departe vor fi mediocre, iar acest lucru iti poate dauna tie si afacerii tale.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu