Criteriul National

Masina de spalat rufe Samsung F900

Masina de spalat rufe Samsung F900
aprilie 20
07:00 2017

Cand vorbim de inovatie nu putem sa nu ne gandim la Samsung. Coreenii incearca de fiecare data sa tina pasul cu tehnologia in toate domeniile in care activeaza astfel ca nici masinile lor de spalat nu fac o exceptie. La CES 2017 ne-au prezentat FlexWash+FlexDry insa cum nu stim inca prea multe lucruri despre aceasta masina de spalat astazi vom vorbi de o alta masina de spalat rufe buna, Samsung F900.

Masina are un design aparent simplu dar destul de modern, cu un display destul de generos. Ceea ce este cel mai interesant la ea e faptul ca nu trebuie sa stam acasa pana se spala hainele ci putem merge sa ne facem cumparaturile intre timp sau putem iesi la o cafea. Putem controla masina de pe telefonul mobil prin functia Smart Control. Aplicatia este disponibila doar pentru telefoanele Android sau iOS.

Tot pentru cele doua sisteme de operare este disponibila si aplicatia „Smart Check”, care este utila atunci cand ceva nu functioneaza cum trebuie. Inainte de a chema pe cineva sa o repare e indicat sa fie folosita aceasta aplicatie pentru a vedea daca masina are intr-adevar nevoie de reparatii.

Tehnologia VRT Plus reduce considerabil zgomotul astfel incat putem sa adormim linistiti langa masina atunci cand aceasta spala. Nu putem spune ca nu o auzim insa zgomotul nu mai este deranjant asa cum se intampla cu majoritatea masinilor de spalat. Nivelul zgomotului este de maxim 72 dB, iar acest nivel este atins o mica parte dintr-un ciclu de spalare, in rest el scade cu o aproape o treime.

Este o masina de spalat economica, iar economiile vin din mai multe directii. In primul rand putem spala pana la 12 kilograme de haine intr-un ciclu ceea ce inseamna ca nu trebuie sa spalam foarte mult timp. Cu cat avem mai putine cicluri de spalare, cu atat economisim mai mult. De asemenea functia Sensing Load analizeaza automat energia si apa care trebuie folosita pentru fiecare incarcatura in parte, ceea ce inseamna alte economii. Tehnologia Samsung Eco Bubble vine sa puna si ea umarul la economisire prin faptul hainele se spala la fel de eficient in apa rece ca si in apa calda. Ca atare apa nu mai trebuie incalzita atat de mult ceea ce inseamna ca nici energia electrica nu se mai consuma atat de mult.

Ramanand in zona economiilor sau mai degraba a consumului trebuie amintite cateva detalii pentru a ne putea face o idee despre cat de economica este. Clasa energetica este A+++. Consumul anual de energie electrica este de 198 kWh, iar estimarea este facuta luand in calcul 220 de cicluri. La acest numar de cicluri de spalare consumul de apa este de 12.100 de litri.

Masina celor de la Samsung are numeroase sisteme de protectie astfel incat sa nu se miste de pe loc in timpul spalarii, sa nu poate fi folosita de copii, sa nu se deschida usa etc. Are numeroase functii si pot fi setate 6 temperaturi diferite – rece, 20, 30, 40, 60 si 95 de grade Celsius.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro