Criteriul National

Masina de tuns – accesoriul ideal al barbatului modern

Masina de tuns – accesoriul ideal al barbatului modern
mai 03
08:45 2017

Dupa cum bine stim, un element definitoriu al barbatului aratos este de departe podoapa capilara si felul cum acesta si-o intretine.

De la frizuri de par scurt, pana la cele de par lung toate necesita o intretinere aparte, mai ales in zona perciunilor sau a partilor laterale, iar pentru acest lucru avem nevoie de o masina de tuns capabila sa inlature o cantitate mare de par fara sa fie afectata puterea de functionare sau eficienta.

Barbatii moderni stiu acest lucru, iar auto-intretinerea reprezinta in acest moment o modalitate de luat in seama atunci cand vine vorba de definitivarea lookului si aspectului facial.

Odata mers la un salon pentru infrumusetare, ne-am definit stilul, insa ca sa nu mergem repetat il putem intretine si noi la casele noastre.

Doresti o masina profesionala de tuns parul si barba? Atunci afla care sunt secretele celor mai bune aparate de tuns promovate de brandurile celebre.

Atunci cand vorbim de folosirea ocazionala sau dupa caz cea de uzura fara doar si poate puterea motorului, constructia sa, ergonomia si calitatea lamelor face de de departe diferenta.

Daca in ceea ce priveste puterea motorului putem alterna, mai ales daca folosim masina de tuns ocazional, calitatea lamelor nu trebuie neglijata.

Expertii ne recomanda sa ne orientam spre modele care sunt fabricate din otel inoxidabil si au capacitatea de auto-ascutire, lucru care ar ajuta la indepartarea fenomenului de uzura si la o eficienta mai mare in utilizare.

Un alt aspect important este cel al usurintei in folosire. Se stie de la sine ca o masina de tuns trebuie sa prezinte ori o autonomie mare a bateriei ori un cablu suficient de lung astfel incat sa ne ajute sa operam chiar si in cele mai dificile unghiuri.

In acest caz, cele mai bune aparate de tuns vin la pachet cu toate aceste calitati, la un pret pe masura asteptarilor, noua ne ramane decat sa alegem modelul preferat in functie de optiuni.

Daca vorbim de par lung, cu siguranta pieptenii joaca un rol covarsitor, iar in acest caz trebuie sa ne orientam spre un pachet care are in dotare pipeteni sau distantieri ficsi cu diferite dimensiuni cuprinse intre 5 pana la 30 mm.

Accesand mediul online si folosind comparatoarele de preturi puteti intra in posesia celor mai bune produse la oferte de nerefuzat.

Aparate de tuns profesionale de la branduri precum Remington, Babyliss, Philips sau Rowenta pot fi acum la casele dumneavoastra pentru a va da un plus de stil si rafinament pentru a va etala simtul masculin.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo