Criteriul National

Masina de tuns – accesoriul ideal al barbatului modern

Masina de tuns – accesoriul ideal al barbatului modern
mai 03
08:45 2017

Dupa cum bine stim, un element definitoriu al barbatului aratos este de departe podoapa capilara si felul cum acesta si-o intretine.

De la frizuri de par scurt, pana la cele de par lung toate necesita o intretinere aparte, mai ales in zona perciunilor sau a partilor laterale, iar pentru acest lucru avem nevoie de o masina de tuns capabila sa inlature o cantitate mare de par fara sa fie afectata puterea de functionare sau eficienta.

Barbatii moderni stiu acest lucru, iar auto-intretinerea reprezinta in acest moment o modalitate de luat in seama atunci cand vine vorba de definitivarea lookului si aspectului facial.

Odata mers la un salon pentru infrumusetare, ne-am definit stilul, insa ca sa nu mergem repetat il putem intretine si noi la casele noastre.

Doresti o masina profesionala de tuns parul si barba? Atunci afla care sunt secretele celor mai bune aparate de tuns promovate de brandurile celebre.

Atunci cand vorbim de folosirea ocazionala sau dupa caz cea de uzura fara doar si poate puterea motorului, constructia sa, ergonomia si calitatea lamelor face de de departe diferenta.

Daca in ceea ce priveste puterea motorului putem alterna, mai ales daca folosim masina de tuns ocazional, calitatea lamelor nu trebuie neglijata.

Expertii ne recomanda sa ne orientam spre modele care sunt fabricate din otel inoxidabil si au capacitatea de auto-ascutire, lucru care ar ajuta la indepartarea fenomenului de uzura si la o eficienta mai mare in utilizare.

Un alt aspect important este cel al usurintei in folosire. Se stie de la sine ca o masina de tuns trebuie sa prezinte ori o autonomie mare a bateriei ori un cablu suficient de lung astfel incat sa ne ajute sa operam chiar si in cele mai dificile unghiuri.

In acest caz, cele mai bune aparate de tuns vin la pachet cu toate aceste calitati, la un pret pe masura asteptarilor, noua ne ramane decat sa alegem modelul preferat in functie de optiuni.

Daca vorbim de par lung, cu siguranta pieptenii joaca un rol covarsitor, iar in acest caz trebuie sa ne orientam spre un pachet care are in dotare pipeteni sau distantieri ficsi cu diferite dimensiuni cuprinse intre 5 pana la 30 mm.

Accesand mediul online si folosind comparatoarele de preturi puteti intra in posesia celor mai bune produse la oferte de nerefuzat.

Aparate de tuns profesionale de la branduri precum Remington, Babyliss, Philips sau Rowenta pot fi acum la casele dumneavoastra pentru a va da un plus de stil si rafinament pentru a va etala simtul masculin.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro