Criteriul National

Masina de tuns – accesoriul ideal al barbatului modern

Masina de tuns – accesoriul ideal al barbatului modern
mai 03
08:45 2017

Dupa cum bine stim, un element definitoriu al barbatului aratos este de departe podoapa capilara si felul cum acesta si-o intretine.

De la frizuri de par scurt, pana la cele de par lung toate necesita o intretinere aparte, mai ales in zona perciunilor sau a partilor laterale, iar pentru acest lucru avem nevoie de o masina de tuns capabila sa inlature o cantitate mare de par fara sa fie afectata puterea de functionare sau eficienta.

Barbatii moderni stiu acest lucru, iar auto-intretinerea reprezinta in acest moment o modalitate de luat in seama atunci cand vine vorba de definitivarea lookului si aspectului facial.

Odata mers la un salon pentru infrumusetare, ne-am definit stilul, insa ca sa nu mergem repetat il putem intretine si noi la casele noastre.

Doresti o masina profesionala de tuns parul si barba? Atunci afla care sunt secretele celor mai bune aparate de tuns promovate de brandurile celebre.

Atunci cand vorbim de folosirea ocazionala sau dupa caz cea de uzura fara doar si poate puterea motorului, constructia sa, ergonomia si calitatea lamelor face de de departe diferenta.

Daca in ceea ce priveste puterea motorului putem alterna, mai ales daca folosim masina de tuns ocazional, calitatea lamelor nu trebuie neglijata.

Expertii ne recomanda sa ne orientam spre modele care sunt fabricate din otel inoxidabil si au capacitatea de auto-ascutire, lucru care ar ajuta la indepartarea fenomenului de uzura si la o eficienta mai mare in utilizare.

Un alt aspect important este cel al usurintei in folosire. Se stie de la sine ca o masina de tuns trebuie sa prezinte ori o autonomie mare a bateriei ori un cablu suficient de lung astfel incat sa ne ajute sa operam chiar si in cele mai dificile unghiuri.

In acest caz, cele mai bune aparate de tuns vin la pachet cu toate aceste calitati, la un pret pe masura asteptarilor, noua ne ramane decat sa alegem modelul preferat in functie de optiuni.

Daca vorbim de par lung, cu siguranta pieptenii joaca un rol covarsitor, iar in acest caz trebuie sa ne orientam spre un pachet care are in dotare pipeteni sau distantieri ficsi cu diferite dimensiuni cuprinse intre 5 pana la 30 mm.

Accesand mediul online si folosind comparatoarele de preturi puteti intra in posesia celor mai bune produse la oferte de nerefuzat.

Aparate de tuns profesionale de la branduri precum Remington, Babyliss, Philips sau Rowenta pot fi acum la casele dumneavoastra pentru a va da un plus de stil si rafinament pentru a va etala simtul masculin.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo