Criteriul National

Inchideri de balcoane si terase cu panouri culisante din sticla

Inchideri de balcoane si terase cu panouri culisante din sticla
august 19
11:19 2019

Structurile de panouri culisante din sticla constau din profile orizontale de sprijin din aluminiu, ghidaje si geamuri din sticla si sunt folosite pentru inchideri terase, inchideri balcoane etc. Un astfel de profil creeaza efectul unei panze transparente continue. Cu toate ca nu obstructioneaza privelistea, ansamblul poate rezista la sarcini grele datorita sistemelor BKS pentru inchideri balcoane, BKS-T pentru inchideri terase si compartimentari interioare, Sliding pentru compartimentari interioare, Show Case pentru compartimentari spatii publice si Vertiglass pentru terase si balcoane, sisteme care au rezistenta mare la impact.

Cu aceste sisteme se pot inchide terase si balcoane care au geometrii variate iar profilele din aluminiu ale sistemelor se pot vopsi in orice culoare din paletarul RAL. . Incuietorile de incredere protejeaza impotriva patrunderii persoanelor neautorizate, iar o varietate de geamuri (transparent, colorat, nuantat, mat) ajuta la schimbarea transmisiei luminii. In functie de tipul de deschidere, se poate folosi un sistem fara rame cu glisare paralela sau de tip „acordeon”. Ambele optiuni sugereaza posibilitatea de a plia panourile din sticla pe dreapta, stanga sau ambele parti. Numarul de panouri depinde de dimensiunea deschiderii care trebuie vitrata.

Scopul principal al inchiderii

Cand sunt inchise, usile protejeaza de intemperii, insecte, praf si zgomotul din strada. Designul este etans, rezista la schimbari de temperatura si umiditate, este rezistent la coroziune, dar nu este potrivit ca element de inchidere a intrarii pentru incaperile incalzite, deoarece nu pastreaza caldura in spatiu in timpul iernii. Din acest motiv, panourile culisante din sticla se folosesc cel mai bine, de exemplu, pentru terasele de vara ale cafenelelor sau verandei unei case private, balcoane, pereti interiori sau pavilioanele comerciale. Designul creeaza confort si ofera posibilitatea de a admira peisajul din jur.

Inchideri balcoane si terase – Pret

Sistemul de panouri culisante din sticla ofera confort pe terasa sau balcon, ajuta la zonarea camerelor si la utilizarea eficienta a spatiului, economisind zona utilizabila la deschiderea geamurilor.

Utilizare panouri culisante din sticla

Nu exista cadre intre geamuri si fiecare panou din sticla poate aluneca spre stanga sau spre dreapta, pentru a se deschide pentru ventilatie sau curatare. Se poate realiza inchiderea sau deschiderea completa sau partiala a balconului sau terasei. Balconul, inchis cu geamul culisant, arata compact si transparent, avand un design care nu dauneaza aspectului si stilului cladirii, dar contribuie si la frumusetea integrala a spatiului in cauza.

Sistemele de inchideri balcoane sau terase pot fi utilizate pentru cafenele, restaurante, magazine, vitrine, terase, balcoane, precum si pentru toate tipurile de locuinte. Panourile  sunt confectionate din sticla securizata, cu mecanisme superioare si inferioare, care faciliteaza miscarea panourilor.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei