Criteriul National

Material de calitate pentru hale metalice

Material de calitate pentru hale metalice
decembrie 14
16:53 2021

productie-profile-zincate-si-grinzi-metalice_1_4

Fiind usor de realizat si totodata, mai ieftine decat alte variante, halele metalice reprezinta solutia pe care multi o aleg atunci cand au nevoie de un spatiu inchis pentru depozitarea de desfasurarea anumitor activitati.

Prin faptul ca pot fi adaptate pentru orice tip de activitate, de la depozite pana la spatii comerciale sau spatii de lucru, halele pe profil metalic au devenit din ce in ce mai preferate in ultimii ani. Alegand o firma care se poate ocupa de ridicarea acestui tip de structuri intr-un timp cat mai scurt si utilizand materiale si echipamente de calitate, structura obtinuta este una rezistenta, cu un aspect modern si functional si care poate fi intretinuta cu costuri de timp si  bani foarte mici.

Compania Profin este unul dintre cei mai buni furnizori de materiale si solutii in ceea ce priveste contructia de hale pe profil metalic de la noi din tara. De-a lungul anilor de activitate au incheiat contracte cu mari companii nationale si internationale precum si cu numeroase institutii de stat si private, halele ridicate de ei fiind astfel utilizate in numeroase scopuri.

Ceea ce ii face pe clienti sa aleaga Profin este capacitatea lor de a oferi servicii complete. Ce inseamna asta? Inseamna ca firma se poate ocupa nu numai de ridicarea halei in sine ci si de proiectarea acesteia si realizarea profilelor in sine si a altor materiale, fiind utilizate cele mai bune materii prima, care sa ofere durabilitate si rezistenta la orice top de sarcini ar putea fi desfasurate in incinta.

Desigur, fiind realizata in primul rand proiectarea, o data ce scopul pentru care urmeaza a fi folosita o hala este stabilit, sunt alese cele mai potrivite modele de profile precum si materialele din care vor fi realizate acoperisul si peretii, fundatia pe care sa fie ridicata hala. Toate aceste aspecte sunt oferite la preturi foarte avantajoase pentru clienti.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul