Criteriul National

Relatii matrimoniale, casatorie…

Relatii matrimoniale, casatorie…
octombrie 11
09:25 2016

Relatii matrimoniale, casatorie. Agentia Matrimo

Oamenii singuri, femei si barbati care au o situatie materiala buna si care cauta perechea, nu mai frecventeaza site-urile matrimoniale gratuite intrucat acestea se dovedesc a fi o pierdere de timp. Pe un site de matrimoniale gratuit nimeni nu verifica seriozitatea, starea civila, indentitatea, ocupatia persoanelor inscrise. Trendul actual, sparge tiparele.

Oamenii singuri, in special cei care au un anumit nivel intelectual si financiar cauta servicii matrimoniale personale. Conceptul de matchmaking a patruns si in Romania cu cativa ani in urma. Efectiv acesta ajuta la cresterea numarului de cupluri care se formeaza cu ajutorul unui petitor profesionist. Persoanele singure, realizate financiar, sunt dispuse asadar sa plateasca o anumita suma de bani unei agentii matrimoniale, numita si agentie de matchmaking, pentru a primi in schimb servicii matrimoniale personalizate.

Cum functioneaza o agentie matrimoniala ? agentie matrimoniala. matrimo

Pe scurt, in urma unui interviu, a inscrierii pe site-ul agentiei si a achitarii onorariului, un asistent personal cauta femei sau barbati care corespund preferintelor stipulate de catre client in contractul de curtaj matirmonial, prezentandu-i acestuia persoane potrivite cu care ar putea construi o relatie de dragote frumoasa, eventual sa se casatoreasca.

Servicii matrimoniale cu Plata vs Gratuite

MATRIMO este o agentie matrimoniala cunoscuta atat in Romania cat si in strainatate. Serviciile matrimoniale pe care le ofera se adreseaza in exclusivitate persoanelor necasatorite, divortate sau vaduve care cauta o relatie de iubire serioasa, pe termen lung.

In premiera agentia matrimoniala pune la dispozitia barbatilor si femeilor singure atat servicii de dating cu plata cat si servicii gratuite. Cei care doresc un serviciu matrimonial personalizat se inscriu pe site-ul agentiei www.matrimo.com iar cei care nu isi permit sa cumpere un abonament sau care pur si simplu doresc sa isi incerce norocul pe un site de matrimoniale gratuit dedicat casatoriei, se inscriu pe www.casatorie.ro

Avantajului unui serviciu matrimonial personalizat cu plata este superior unui serviciu matrimonial gratuit. Rezultatele primului tip de serviciu, sunt mai bune intrucat agentia se implica in cautarea, gasirea si organizare unor intalniri reale cu persoane verificate din tara si din strainatate. Toate intalnirile organizate au loc in Romania.

Prin oferirea celor doua alternative, una cu plata alta gratuita, Agentia Matrimo pomoveaza relatiile serioase si casatoria, fara a impune membrilor costuri pe care, in anumite situatii unii nu le-ar putea plati datorita situatiei economice. Matrimo incurajeaza relatiile de durata, casatoria, si militeaza impotriva relatiilor extraconjugale care in cele din urma duc la divort.

Numarul de telefon al Agentiei Matrimo este 0740.800.800, site-ul internet este www.matrimo.com iar programul de lucru este de luni pana Vineri intre 8-17. In afara orelor de program se poate folosi formularul de contact pe de site.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo