Criteriul National

Relatii matrimoniale, casatorie…

Relatii matrimoniale, casatorie…
octombrie 11
09:25 2016

Relatii matrimoniale, casatorie. Agentia Matrimo

Oamenii singuri, femei si barbati care au o situatie materiala buna si care cauta perechea, nu mai frecventeaza site-urile matrimoniale gratuite intrucat acestea se dovedesc a fi o pierdere de timp. Pe un site de matrimoniale gratuit nimeni nu verifica seriozitatea, starea civila, indentitatea, ocupatia persoanelor inscrise. Trendul actual, sparge tiparele.

Oamenii singuri, in special cei care au un anumit nivel intelectual si financiar cauta servicii matrimoniale personale. Conceptul de matchmaking a patruns si in Romania cu cativa ani in urma. Efectiv acesta ajuta la cresterea numarului de cupluri care se formeaza cu ajutorul unui petitor profesionist. Persoanele singure, realizate financiar, sunt dispuse asadar sa plateasca o anumita suma de bani unei agentii matrimoniale, numita si agentie de matchmaking, pentru a primi in schimb servicii matrimoniale personalizate.

Cum functioneaza o agentie matrimoniala ? agentie matrimoniala. matrimo

Pe scurt, in urma unui interviu, a inscrierii pe site-ul agentiei si a achitarii onorariului, un asistent personal cauta femei sau barbati care corespund preferintelor stipulate de catre client in contractul de curtaj matirmonial, prezentandu-i acestuia persoane potrivite cu care ar putea construi o relatie de dragote frumoasa, eventual sa se casatoreasca.

Servicii matrimoniale cu Plata vs Gratuite

MATRIMO este o agentie matrimoniala cunoscuta atat in Romania cat si in strainatate. Serviciile matrimoniale pe care le ofera se adreseaza in exclusivitate persoanelor necasatorite, divortate sau vaduve care cauta o relatie de iubire serioasa, pe termen lung.

In premiera agentia matrimoniala pune la dispozitia barbatilor si femeilor singure atat servicii de dating cu plata cat si servicii gratuite. Cei care doresc un serviciu matrimonial personalizat se inscriu pe site-ul agentiei www.matrimo.com iar cei care nu isi permit sa cumpere un abonament sau care pur si simplu doresc sa isi incerce norocul pe un site de matrimoniale gratuit dedicat casatoriei, se inscriu pe www.casatorie.ro

Avantajului unui serviciu matrimonial personalizat cu plata este superior unui serviciu matrimonial gratuit. Rezultatele primului tip de serviciu, sunt mai bune intrucat agentia se implica in cautarea, gasirea si organizare unor intalniri reale cu persoane verificate din tara si din strainatate. Toate intalnirile organizate au loc in Romania.

Prin oferirea celor doua alternative, una cu plata alta gratuita, Agentia Matrimo pomoveaza relatiile serioase si casatoria, fara a impune membrilor costuri pe care, in anumite situatii unii nu le-ar putea plati datorita situatiei economice. Matrimo incurajeaza relatiile de durata, casatoria, si militeaza impotriva relatiilor extraconjugale care in cele din urma duc la divort.

Numarul de telefon al Agentiei Matrimo este 0740.800.800, site-ul internet este www.matrimo.com iar programul de lucru este de luni pana Vineri intre 8-17. In afara orelor de program se poate folosi formularul de contact pe de site.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro