Criteriul National

Maxitrans va ofera servicii de inchirieri microbuze Suceava pentru orice tip de eveniment

Maxitrans va ofera servicii de inchirieri microbuze Suceava pentru orice tip de eveniment
martie 23
16:08 2020

Fie ca vreti sa plecati in calatorii sau sa luati parte la o excursie apelati cu incredere la aceasta echipa. Ei sunt mereu la dispozitia clientilor si raspund prompt si rapid solicitarilor dumneavoastra.In cadrul acestei companii lucreaza doar un personal calificat si soferi cu experienta. Acestia detin o vechime vasta in transportul de persoane si sunt foarte atenti la regulile de circulatie.  Alaturi de ei, beneficiati de o calatorie sigura care se remarca printr-un nivel inalt de confort.

Toate microbuzele au inspectia tehnica la zi si sunt verificate amanuntit pentru a indeparta inca de la inceput orice risc. Sunteti intampinati de servicii profesionale si un raport excelent calitate pret.Accesati imediat adresa online maxitrans.ro si solicitati o oferta de pret. In functie de nevoile dumneavoastra vi se spune care sunt conditiile de inchiriere. Contactati-i imediat si veti primi sprijin eficient.

Echipa Maxitrans isi respecta angajamentul fata de clienti.Va pun la dispozitie microbuze de inchiriat, pentru grupuri de diferite mărime. Acestia dispun de o flota moderna, care va asteapta sa plecati la drum in cele mai bune conditii de siguranta.Se poate organiza orice tip de transport cu microbuzul pentru a sprijini clientii in diferite situatii. Fie ca este vorba despre transfer de la aeroport, vizitarea unor puncte turistice de atractie, participarea la conferinte sau concerte aici gasiti solutia cea mai potrivita de transport.

Inchirieri microbuze Suceava-costuri avantajoase

In ceea ce priveste serviciul de inchirieri microbuze Suceava aveti toate atuurile pentru care merita sa colaborati cu echipa Maxitrans.Daca participati la un teambuilding cu colegii de serviciu sau vreti sa plecati intr-o excursie cu membrii familiei, un microbus elegant este cel care va ofera transportul dorit.

Iar daca vreti sa asigurati transportul oamenilor la munca inchiriati un microbuz modern pentru o calatorie confortabila.De cele mai multe ori invitatii la nunta sau botez au nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge la destinatie. Daca va aflati intr-una din situatiile de mai sus cu siguranta aveti nevoie de un vehicul confortabil, pe care sa va bazati.

Inchirieri microbuze Suceava -in siguranta deplina

Inchirieri microbuze Suceava este serviciul ideal atunci cand este vorba despre transportul unui grup restrains de pasageri.Acum puteti intra rapid in posesia unui microbus pentru ca se identifica imediat nevoile clientilor si se ofera solutia optima.Calatoriti in siguranta spre orice destinatie.Printre beneficiile oferite de serviciul de inchirieri se numara rapiditate, promptitudine si seriozitate. Acestea sunt caracteristicile de baza care ii diferentiaza de concurenta.

Sunteti intampinati cu nenumarate avantaje pentru ca echipa aduce sprijin real tuturor clientilor. In caz de avarie, se va inlocui imediat microbuzul in mod gratuit iar daca doriti sa calatoriti pe o lunga distanta nu aveti nici o restrictie de kilometri.Siguranta pasagerilor reprezinta cea mai mare prioritate de aceea aveti garantia totala ca inainte de folosire microbuzele sunt supuse unei inspectii tehnice riguroase si sunt atent intretinute.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul