Criteriul National

ISTORIC! Mayweather l-a invins pe Pacquiao in „lupta secolului”

mai 03
05:41 2015

 

  Floyd Mayweather jr. a castigat meciul care a fost supranumit „lupta secolului” cu filipinezul Manny Pacquiao in urma unei decizii unainime a celor trei arbitri judecatori.Mayweather s-a impune prin decizie unanimă: 118-110, 116-112, 116-112.

fight

În fața a peste 16.000 de fani, Mayweather și-a trecut în palmares cel de-al 48-lea succes consecutiv la profesioniști. Americanul a reunit astfel centurile WBA, WBC, WBO și The Ring la categoria supermijlocie și a rămas în continuare cel mai puternic boxer indiferent de categorii, fiind lider autoritar în clasamentul ”pound for pound”.

Pacquiao a părut să controleze partida, însă a fost destul de departe de luptătorul pe care îl știam. Pac-Man s-a lăsat atras în ritmul lent impus de Mayweather și n-a mai lansat loviturile devastatoare cu care ne obișnuise. Puținele serii pe care le-a reușit nu s-au concretizat, deși l-a avut pe Floyd în corzi.

A fost un meci in care tactica a fost mai importanta decat spectacolul.Mayweather a reusit sa se tina de strategia sa, eschivand, in multe momente fugind pur si simplu prin ring, si punctand mai ales pe contre, atunci cand Manny se lasa descoperit.

Americanul a profitat si de conditia fizica foarte buna, rezistand fara probleme putinelor serii de lovituri pe care Manny a reusit sa le trimita.

MAREA ÎNTREBARE DUPĂ MECIUL SECOLULUI

Oare va exista o revanșă? Asta se întreabă lumea boxului încă din primele secunde de la finalul partidei. Mayweather a anunțat că ultima sa luptă va fi în septembrie. Oare va fi tot în fața lui Pacquiao?

Ramane de vazut! Oricum, ca si concluzie personala pugilstul american a câştigat unanim la puncte, după ce a lovit de aproape două ori mai mult decât Pacquiao!

Sursa foto : bleacherreport.com

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

1 Comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro