Criteriul National

Meditatii in pandemie, riscuri minime

Meditatii in pandemie, riscuri minime
septembrie 19
12:25 2020

Suntem o echipa tanara, ambitioasa si in plina dezvoltare si avem ca principal obiectiv sprijinirea elevilor de gimnaziu si liceu, prin efectuarea de ore de pregatire care sa le consolideze cunostintele dobandite la clasa si sa-i ajute sa rezolve cu succes orice tema. Elevii nostri si parintii lor sunt multumiti de munca pe care am desfasurat-o pana acum!

Masuri specifice COVID 19


Fiecare elev va avea la dispozitie cipici de unica folosinta, se va dezinfecta pe maini inainte de inceperea sedintei, masa de studiu va fi dezinfectata dupa fiecare sedinta, oferim pahare de unica folosinta pentru apa la dozator. Oferim masca de unica folosinta in cazul in care elevul vine prin mijloace de transport in comun si exista risc de contaminare de pe drum.


Va steptam si pe site pentru mai multe detalii referitoare la sedintele de meditatii Bucuresti, matematica, meditatii limba romana, istorie, preturi avantajoase. Pentru a afla mai multe despre meditatiile la matematica intrati pe meditatii-orice.ro


Va oferim meditatii la matematica atat fata in fata cat si online, intr-un cadru de maxima siguranta. Noi nu predam matematica, o explicam prin intermediul problemelor concrete, din manual sau alte materiale didactice. Lectii interactive si prietenoase, personalizate in functie de capacitatile elevului. Oferim si cerem seriozitate!

IMG_20200919_102523

Pentru a limita aparitia coronavirus, nu acceptam mai mult de 2 elevi pe sedinta.

Sedinta se desfasoara la domiciliu nostru din Bucuresti, zona Kaufland Vitan.

Oferta speciala daca alegeti pregatire la cel putin 2 materii (matematica, romana, istorie, geografie). Preferam, in masura in care este posibil, sa facem pregatire cu elevi din aceeasi clasa, de acelasi nivel sau care se cunosc.

Anuntul original: olx.ro

IMG_20200919_102718

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul