Criteriul National

MEMENTO! Şase ani de la moartea lui Michael Jackson…

iunie 25
12:53 2015

 

 Astăzi, 25 iunie, se împlinesc şase ani de la moartea legendarului cântăreţ Michael Jackson, supranumit Regele muzicii pop. Deşi artisul nu mai este printre noi, cele mai frumoase melodii ale sale sunt fredonate şi astăzi de fanii săi de pe tot cuprinsul acestui Pământ !

MICHAEL Jackson

 

Pe data de 25 iunie 2009, cu mai puţin de o lună înaintea mult-aşteptatul turneul de revenire al superstarului american, o echipă de medici, chemată de urgenţă în casa artistului constata decesul acestuia.

Asa cum toata lumea a aflat imediat,Michael Jackson s-a stins la 50 de ani, în locuinţa sa din Los Angeles, în urma unei supradoze dintr-un anestezic foarte puternic, propofol.

„Problema” tratamentului medicamentos pe care artistul l-a urmat metodic, la sugestia medicului personal, Conrad Murray, angajat de firma organizatoare de concerte AEG Live a fost un imbold! Urmand aceasta el se straduia sa fie util si totdata alături multimea ce-l venera si-l astepta pe parcursul celor 50 de concerte „de revenire” pe care urma să le susţină.

Asemenea altor vedete care au avut parte de o moarte şocantă şi neaşteptată, Michael Jackson a devenit mult mai popular după ce a încetat din viaţă. Perioada care a trecut de când megastarul a încetat din viaţă pare să confirme o teorie cinică: unele vedete valorează mai mult moarte decât vii.  Dacă înainte de a muri era în pragul falimentului (cu datorii de 500 de milioane de dolari), câştigurile postmortem au ajuns la 700 de milioane de dolari, în anul 2014.

Cuvintele puse in muzica sunt singurul lucru de pe pamant care iti activeaza emisfera cerebrala stanga(intelectul) si emisfera cerebrala dreapta (emotiile) simultan”. Emotiile sunt captate de ritm,iar cuvintele iti intra in suflet fara ca tu sa sti asta.

Acum ne este usor sa intelegem ce a vrut sa spuna 2pac (Tupac) afirmand urmatoarele: „Nu te lasa pacalit de ritm,ci fi atent la ceea ce spun versurile – Intreaba-te daca acele versuri te reprezinta cu adevarat”.

Noi invatam prin muzica mult mai usor,de aceea s-au creat acele cantece pentru copii in care sunt rostite literele alfabetului. Aceeasi metoda este folosita si de „Cei din Umbra” pentru a controla masele de oameni prin intermediul industriei de divertisment . Aceasta metoda nu este rea,ci mai degraba aceasta poate fi folosita intr-un mod pozitiv sau negativ.

Unii dintre ei se spune că au fost omorâţi pentru că s-au împotrivit acestei mişcări, dar zvonurile nu au fost niciodată confirmate. Unu exemplu este cântăreţul american 2Pac care a luptat prin versurile sale împotriva Noii Ordini Mondiale. De asemenea, Michael Jackson s-a împotrivit acestei mişcări, încercând să transmită publicului larg mesajul: „You will never get me!” adică „Niciodată nu o să mă controlezi!”.

Este doar o coincidenţă că Michael Jackson cânta în faţa Ochiului (simbolul Illuminati) ” Doreşte-mă, înspăimântă-mă, dar niciodată nu o să mă omori”. Probabil că artistul s-a înşelat cu ultima parte a versului…

În cele din urmă, Michael Jackson a transmis unul dintre cele mai clare mesaje prin muzică sa. A încercat să deschidă ochii oamenilor cu privire la Noua Ordine Mondială care se pregăteşte. Pentru că în viziunea Illuminati, artistul era un pericol, în cele din urmă, în condiţii misterioase, regele muzicii pop a fost trimis în lumea celor drepţi.

Michael Jackson spunea la un moment dat: „In orice tip de creatie,creezi ceea ce este in interiorul tau,ceea ce te influenteaza la nivel de subconstient”. Cred ca aceasta fraza spune totul despre influenta industriei de divertisment asupra tinerilor. Din pacate,industria de divertisment indeamna tinerii sa urmeze niste modele care nu sunt utile pentru evolutia lor spirituala,ci chiar din contra acestea ii indobitocesc.

Sursa foto :www.ibtimes.co.uk

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo