Criteriul National

MEMENTO! Şase ani de la moartea lui Michael Jackson…

iunie 25
12:53 2015

 

 Astăzi, 25 iunie, se împlinesc şase ani de la moartea legendarului cântăreţ Michael Jackson, supranumit Regele muzicii pop. Deşi artisul nu mai este printre noi, cele mai frumoase melodii ale sale sunt fredonate şi astăzi de fanii săi de pe tot cuprinsul acestui Pământ !

MICHAEL Jackson

 

Pe data de 25 iunie 2009, cu mai puţin de o lună înaintea mult-aşteptatul turneul de revenire al superstarului american, o echipă de medici, chemată de urgenţă în casa artistului constata decesul acestuia.

Asa cum toata lumea a aflat imediat,Michael Jackson s-a stins la 50 de ani, în locuinţa sa din Los Angeles, în urma unei supradoze dintr-un anestezic foarte puternic, propofol.

„Problema” tratamentului medicamentos pe care artistul l-a urmat metodic, la sugestia medicului personal, Conrad Murray, angajat de firma organizatoare de concerte AEG Live a fost un imbold! Urmand aceasta el se straduia sa fie util si totdata alături multimea ce-l venera si-l astepta pe parcursul celor 50 de concerte „de revenire” pe care urma să le susţină.

Asemenea altor vedete care au avut parte de o moarte şocantă şi neaşteptată, Michael Jackson a devenit mult mai popular după ce a încetat din viaţă. Perioada care a trecut de când megastarul a încetat din viaţă pare să confirme o teorie cinică: unele vedete valorează mai mult moarte decât vii.  Dacă înainte de a muri era în pragul falimentului (cu datorii de 500 de milioane de dolari), câştigurile postmortem au ajuns la 700 de milioane de dolari, în anul 2014.

Cuvintele puse in muzica sunt singurul lucru de pe pamant care iti activeaza emisfera cerebrala stanga(intelectul) si emisfera cerebrala dreapta (emotiile) simultan”. Emotiile sunt captate de ritm,iar cuvintele iti intra in suflet fara ca tu sa sti asta.

Acum ne este usor sa intelegem ce a vrut sa spuna 2pac (Tupac) afirmand urmatoarele: „Nu te lasa pacalit de ritm,ci fi atent la ceea ce spun versurile – Intreaba-te daca acele versuri te reprezinta cu adevarat”.

Noi invatam prin muzica mult mai usor,de aceea s-au creat acele cantece pentru copii in care sunt rostite literele alfabetului. Aceeasi metoda este folosita si de „Cei din Umbra” pentru a controla masele de oameni prin intermediul industriei de divertisment . Aceasta metoda nu este rea,ci mai degraba aceasta poate fi folosita intr-un mod pozitiv sau negativ.

Unii dintre ei se spune că au fost omorâţi pentru că s-au împotrivit acestei mişcări, dar zvonurile nu au fost niciodată confirmate. Unu exemplu este cântăreţul american 2Pac care a luptat prin versurile sale împotriva Noii Ordini Mondiale. De asemenea, Michael Jackson s-a împotrivit acestei mişcări, încercând să transmită publicului larg mesajul: „You will never get me!” adică „Niciodată nu o să mă controlezi!”.

Este doar o coincidenţă că Michael Jackson cânta în faţa Ochiului (simbolul Illuminati) ” Doreşte-mă, înspăimântă-mă, dar niciodată nu o să mă omori”. Probabil că artistul s-a înşelat cu ultima parte a versului…

În cele din urmă, Michael Jackson a transmis unul dintre cele mai clare mesaje prin muzică sa. A încercat să deschidă ochii oamenilor cu privire la Noua Ordine Mondială care se pregăteşte. Pentru că în viziunea Illuminati, artistul era un pericol, în cele din urmă, în condiţii misterioase, regele muzicii pop a fost trimis în lumea celor drepţi.

Michael Jackson spunea la un moment dat: „In orice tip de creatie,creezi ceea ce este in interiorul tau,ceea ce te influenteaza la nivel de subconstient”. Cred ca aceasta fraza spune totul despre influenta industriei de divertisment asupra tinerilor. Din pacate,industria de divertisment indeamna tinerii sa urmeze niste modele care nu sunt utile pentru evolutia lor spirituala,ci chiar din contra acestea ii indobitocesc.

Sursa foto :www.ibtimes.co.uk

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo