Criteriul National

Mentineti locuinta perfect functionala cu ajutorul unei echipe de profesionisti!

Mentineti locuinta perfect functionala cu ajutorul unei echipe de profesionisti!
decembrie 01
10:51 2017

Fiecare isi doreste ca locuinta sa sa fie una in care totul sa functioneze struna si sa nu te trezesti, cand ti-e lumea mai draga ca ti se defecteaza sistemul electric, iti  cedeaza  pe nepusa masa vreo teava sau constati cine stie ce probleme la instalatiile din casa. Dar pentru ca nicio instalatie, indiferent cat ar fi de performanta, nu va putea functiona ireprosabil la nesfarsit, este bine sa ne luam masuri din timp, iar la sesizarea primelor defectiuni care apar, chiar daca sunt unele minore, in cazul in care nu suntem specialisti, sa nu procedam la remedierea defectiunilor „in regie proprie”, ci sa cerem sfatul si ajutorul profesionistilor in domeniu.

Procedand astfel, lasand mesterii sa faca verificarile si in consecinta reparatiile corespunzatoare, veti elimina o serie de riscuri la care este posibil sa va expuneti incercand singuri sa remediati eventualele defectiuni care au aparut in casa. Este vorba despre reguli care sunt intotdeauna valabile si recomandate sa se respecte in orice situatie. Daca in alte momente poate nu am proceda intocmai, am alege sa mai amanam chemarea unor mesteri, considerand ca este vorba doar despre o defectiune minora, care nu ne afecteaza programul de zi cu zi, acum, avand in vedere ca incepem in scurt timp pregatirile specifice sarbatorilor de iarna, cu siguranta nu vrem sub nicio forma sa avem parte de o surpriza neplacuta, chiar cand ar trebui sa ne bucuram de Craciun sau de Revelion.

Astfel, este o ocazie buna pentru a face o verificare detaliata a tuturor instalatiilor din casa, chiar daca nu am sesizat ceva in neregula. In acest sens, putem apela la o echipa de specialisti, de exemplu 07handyman, care are in componenta profesionisti precum instalatori, electricieni, lacatusi, tamplari, care, fiecare pe domeniul sau de expertiza, va verifica starea de functionare a sistemelor si a instalatiilor din casa. Fie ca este vorba despre instalatie termica, electrica, intrerupatoare, sigurante de la tabloul electric, canalizare, modul de functionare a aparatului de aer conditionat, al centralei termice, boiler, diverse aparate electrocasnice etc, echipa de la 07handyman va sti sa aplice corect masurile de remediere corespunzatoare, in cazul constatarii unor probleme sau va vor da asigurari ca totul este in regula si nu veti avea nicio grija cu privire la functionalitatea aparaturii din casa.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro