Criteriul National

Mentineti locuinta perfect functionala cu ajutorul unei echipe de profesionisti!

Mentineti locuinta perfect functionala cu ajutorul unei echipe de profesionisti!
decembrie 01
10:51 2017

Fiecare isi doreste ca locuinta sa sa fie una in care totul sa functioneze struna si sa nu te trezesti, cand ti-e lumea mai draga ca ti se defecteaza sistemul electric, iti  cedeaza  pe nepusa masa vreo teava sau constati cine stie ce probleme la instalatiile din casa. Dar pentru ca nicio instalatie, indiferent cat ar fi de performanta, nu va putea functiona ireprosabil la nesfarsit, este bine sa ne luam masuri din timp, iar la sesizarea primelor defectiuni care apar, chiar daca sunt unele minore, in cazul in care nu suntem specialisti, sa nu procedam la remedierea defectiunilor „in regie proprie”, ci sa cerem sfatul si ajutorul profesionistilor in domeniu.

Procedand astfel, lasand mesterii sa faca verificarile si in consecinta reparatiile corespunzatoare, veti elimina o serie de riscuri la care este posibil sa va expuneti incercand singuri sa remediati eventualele defectiuni care au aparut in casa. Este vorba despre reguli care sunt intotdeauna valabile si recomandate sa se respecte in orice situatie. Daca in alte momente poate nu am proceda intocmai, am alege sa mai amanam chemarea unor mesteri, considerand ca este vorba doar despre o defectiune minora, care nu ne afecteaza programul de zi cu zi, acum, avand in vedere ca incepem in scurt timp pregatirile specifice sarbatorilor de iarna, cu siguranta nu vrem sub nicio forma sa avem parte de o surpriza neplacuta, chiar cand ar trebui sa ne bucuram de Craciun sau de Revelion.

Astfel, este o ocazie buna pentru a face o verificare detaliata a tuturor instalatiilor din casa, chiar daca nu am sesizat ceva in neregula. In acest sens, putem apela la o echipa de specialisti, de exemplu 07handyman, care are in componenta profesionisti precum instalatori, electricieni, lacatusi, tamplari, care, fiecare pe domeniul sau de expertiza, va verifica starea de functionare a sistemelor si a instalatiilor din casa. Fie ca este vorba despre instalatie termica, electrica, intrerupatoare, sigurante de la tabloul electric, canalizare, modul de functionare a aparatului de aer conditionat, al centralei termice, boiler, diverse aparate electrocasnice etc, echipa de la 07handyman va sti sa aplice corect masurile de remediere corespunzatoare, in cazul constatarii unor probleme sau va vor da asigurari ca totul este in regula si nu veti avea nicio grija cu privire la functionalitatea aparaturii din casa.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo