Criteriul National

Mentineti locuinta perfect functionala cu ajutorul unei echipe de profesionisti!

Mentineti locuinta perfect functionala cu ajutorul unei echipe de profesionisti!
decembrie 01
10:51 2017

Fiecare isi doreste ca locuinta sa sa fie una in care totul sa functioneze struna si sa nu te trezesti, cand ti-e lumea mai draga ca ti se defecteaza sistemul electric, iti  cedeaza  pe nepusa masa vreo teava sau constati cine stie ce probleme la instalatiile din casa. Dar pentru ca nicio instalatie, indiferent cat ar fi de performanta, nu va putea functiona ireprosabil la nesfarsit, este bine sa ne luam masuri din timp, iar la sesizarea primelor defectiuni care apar, chiar daca sunt unele minore, in cazul in care nu suntem specialisti, sa nu procedam la remedierea defectiunilor „in regie proprie”, ci sa cerem sfatul si ajutorul profesionistilor in domeniu.

Procedand astfel, lasand mesterii sa faca verificarile si in consecinta reparatiile corespunzatoare, veti elimina o serie de riscuri la care este posibil sa va expuneti incercand singuri sa remediati eventualele defectiuni care au aparut in casa. Este vorba despre reguli care sunt intotdeauna valabile si recomandate sa se respecte in orice situatie. Daca in alte momente poate nu am proceda intocmai, am alege sa mai amanam chemarea unor mesteri, considerand ca este vorba doar despre o defectiune minora, care nu ne afecteaza programul de zi cu zi, acum, avand in vedere ca incepem in scurt timp pregatirile specifice sarbatorilor de iarna, cu siguranta nu vrem sub nicio forma sa avem parte de o surpriza neplacuta, chiar cand ar trebui sa ne bucuram de Craciun sau de Revelion.

Astfel, este o ocazie buna pentru a face o verificare detaliata a tuturor instalatiilor din casa, chiar daca nu am sesizat ceva in neregula. In acest sens, putem apela la o echipa de specialisti, de exemplu 07handyman, care are in componenta profesionisti precum instalatori, electricieni, lacatusi, tamplari, care, fiecare pe domeniul sau de expertiza, va verifica starea de functionare a sistemelor si a instalatiilor din casa. Fie ca este vorba despre instalatie termica, electrica, intrerupatoare, sigurante de la tabloul electric, canalizare, modul de functionare a aparatului de aer conditionat, al centralei termice, boiler, diverse aparate electrocasnice etc, echipa de la 07handyman va sti sa aplice corect masurile de remediere corespunzatoare, in cazul constatarii unor probleme sau va vor da asigurari ca totul este in regula si nu veti avea nicio grija cu privire la functionalitatea aparaturii din casa.

Comentarii

Comentarii

Tags

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul