Criteriul National

Merita sa apelezi la un depozit de inchiriat? Iata 3 avantaje care pot fi obtinute

Merita sa apelezi la un depozit de inchiriat? Iata 3 avantaje care pot fi obtinute
octombrie 05
21:18 2022

In anul 2022, inchirierea unor spatii special amenajate a inceput sa capete o amploare din ce in ce mai mare, tot mai multi afaceristi gasind aceasta metoda mult mai avantajoasa comparativ cu varianta de a detine ei insisi imobilul respectiv. Prin urmare, nu este de mirare faptul ca un depozit de inchiriat Timisoara, spre exemplu, se poate dovedi mult mai convenabil pentru un investitor din domeniul afacerilor industriale.

3 avantaje concrete pentru care se merita sa se apeleze la un depozit de inchiriat

Cu toate ca avantajele sunt mult mai numeroase de atat, in articolul de fata au fost aduse in discutie doar 3 beneficii care pot fi obtinute de pe urma unui depozit de inchiriat. Acestea consta in urmatoarele aspecte:

Pastrarea marfurilor intr-un mediu optim

Atunci cand se apeleaza la un depozit de inchiriat Bucuresti, de exemplu, afaceristul va avea pretentia ca produsele sale sa fie pastrate intr-un loc cat mai optim cu putinta, pentru a se preveni aparitia unor potentiale pierderi sau distrugeri. Asadar, majoritatea depozitelor de inchiriat care pot spune ca se respecta vor avea in dotare echipamente si tehnologie avansata, care sa poata permite manevrarea produselor in cele mai bune si, implicit, sigure conditii de lucru. De asemenea, produsele respective vor beneficia de protectie pe tot parcursul perioadei prestabilite.

Locatia convenabila

Majoritatea depozitelor de inchiriat vor fi plasate in apropierea cailor de transport pentru a facilita procesul de mutare al produselor. Acest fapt, pe termen lung, se poate dovedi foarte eficient pentru afacerist, deoarece costurile pentru transport vor ajunge sa scada semnificativ.

Accesibil pentru toate tipurile de afaceri

Un alt aspect important care merita adus in discutie este dat de nivelul de accesibilitate pe care un depozit de inchiriat il poseda. De exemplu, o afacere mica nu-si va permite sa investeasca intr-un depozit propriu, dar va avea posibilitatea sa inchirieze un depozit special amenajat nevoilor sale.

In concluzie, acestea sunt 3 avantaje concrete care pot fi obtinute de pe urma unui birou de inchiriat.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul