Criteriul National

Mesaj de felicitare și susținere a social-democraților din partea P.R.N a organizaţiei judeţene Constanţa

Mesaj de felicitare și susținere a social-democraților din partea P.R.N a organizaţiei judeţene Constanţa
august 27
18:58 2020

Partidul România Noastră este o nouă formațiune politică, având un caracter explicit naționalist, înființat de către Ovidiu Danteș (Președinte fondator al PRN). Acesta a fost prezent la Târgu-Mureş cu ocazia unei conferințe de presă în care a fost lansat programul PRN. Alături de Ovidiu Danteș s-au aflat Gheorghe Funar (Președintele interimar al Partidului România Noastră) și Petru-Florin Oproiescu (Președinte al Uniunii Vatra Românească).

Cu ocazia realegerii în funcția de președinte al P.S.D, organizația județeană a P.R.N a formulat următorul comunicat de presă, pe care-l redăm ad integram:

Domnului Marcel- Ion CIOLACU
Președinte al Partidulului Social Democrat

 

„Stimate domnule Președinte,
Îmi face o deosebită plăcere să vă adresez, cu prilejul alegerii domniei voastre în noua funcție de președinte al PSD, fără surprize, într-o întâlnire online, lipsită de grandoare,la Congresul extraordinar al PSD, sincere și cordiale felicitări, împreună cu urări de sănătate, viaţă lungă, noi împliniri și putere de muncă alături de echipă
În numele meu și al PARTIDULUI ROMÂNIA NOASTRĂ, Organizaţia Judeţeană Constanța pe care am onoarea să-l reprezint, vreau să exprim profunda gratitudine pentru angajamentul valoros ce vi l-ați asumat personal întru susținerea procesului de reconstrucție a PSD, că justiția trebuie făcută în sala de judecată, că veți pune accentul pe selecția unor oameni de calitate, integri care pot oferi încrederea cetățenilor atunci când ocupă funcții în conducerea statului și al comunității locale.
Cu prilejul solemnei victorii, vă doresc, Domnule Președinte, să realizați cu succes proiectele inițiate în exercitarea funcției de mare răspundere pe care o dețineți în partid, precum și să aveți putere și rezistență pentru faptele mari care urmează.
Cu un deosebit sentiment de prietenie,

PhD Ma. jr. ing. Gabriela-Ştefania NUŢ
preşedinte interimar P.R.N. Organizaţia Judeţeană Constanţa”

 

Colectivul redacțional al Ziarului Național mulțumește Biroului de presă al P.R.N pentru acest comunicat de presă

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul