Criteriul National

Mesajele inspirationale – un nou trend

Mesajele inspirationale – un nou trend
iunie 29
16:14 2018

Pe retelele de socializare, tricouri, masini, tablouri sau chiar pe corp, tatuate, mesajele inspirationale sunt folosite la scara larga si preferate ca modalitate de comunicare de tot mai multe persoane. Asa se face ca mai oriunde intorci capul vezi tablouri cu mesaje inspirationale.

Avand ca principal scop dezvoltarea personala, prin asimilarea mesajului transmis, aceste tipuri de mesaje sunt, mai nou, raspandite si comunicate de tot mai multe persoane in medii de comunicare tot mai variate.

Mesajele inspirationale in locuinta

Fiind spatiul de relaxare in care ne retragem la finalul fiecarei zile, locuinta ne reprezinta prin elementele sale de decor. Fie ca vorbim despre mobilier, aspectul peretilor sau al accesoriilor din casa, mesajele inspirationale sunt omniprezente. In cadrul locuintei, acestea pot fi regasite pe placile de faianta, pictate pe pereti sau expuse prin tablouri inspirationale.

Marele avantaj al tablourilor inspirationale il reprezinta faptul ca acestea pot fi indepartate fara a fi nevoie de vreo lucrare in acest sens si, la fel de usor, pot fi inlocuite cu alte tablouri inspirationale care ne reprezinta. Suntem predispusi schimbarilor, iar evolutia noastra poate genera o pozitie diferita in timp fata de anumite mesaje in care, la un moment dat credem, asadar tablourile inspirationale reprezinta alternalternativa putand fi schimbate periodic, fara cheltuieli majore sau procedee ce necesita timp, in functie de tipul de mesaj inspirational care ne reprezinta sau ne ajuta in anumite momente.

Tablourile inspirationale – un cadou inedit

S-a dus vremea tricourilor cu mesaj oferite cadou sau a canilor termice. Noul trend priveste tablourile inspirationale deoarece, spre deosebire de celelalte doua categorii da posibilitatea transmiterii unui mesaj mai personal, dat fiind faptul ca acesta este, de obicei, afisat in casa sau la birou, locuri ce nu expun privirilor unui auditoriu la fel de mare. Tablourile inspirationale pot fi o varianta optima pentru un cadou oferit unei persoane pe care o cunosti foarte bine, deoarece poti alege un mesaj care sa reprezinte persoana respectiva sau, fiind la curent cu un eveniment important din viata persoanei respective poti opta pentru un tablou inspirational cu un mesaj de motivare, care sa ii redea increderea in sine, care sa confirme o alegere sau care sa il determine pe destinatar sa reflecteze la anumite aspecte.

Disponibile intr-o gama variata de forme, tipuri de mesaje si cu design adaptabil oricarui stil, tablourile inspirationale reprezinta un cadou versatil, o alegere adaptabila oricaror gusturi si oricarui decor al spatiului in care urmeaza a fi expus.

Tablourile inspirationale se gasesc atat in magazine de bricolaj, cat si in magazine de cadouri, magazine specializate sau in mediul online, astfel ca achizitia unui astfel de cadou nu poate fi mai facila.

Fii inspirat si alege un tablou inspirational! Da o nota personala cadoului tau si ofera un tablou inspirational persoanei dragi, aratandu-i prin aceasta ca o apreciezi, o cunosti si ai ales un cadou din suflet, pentru care te-ai preocupat si nu un obiect oarecare.

Tablourile inspirationale reprezinta un cadou prin care vei fi alaturi de persoana careia i l-ai oferit la fiecare privire aruncata spre el.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu