Criteriul National

Mesajele inspirationale – un nou trend

Mesajele inspirationale – un nou trend
iunie 29
16:14 2018

Pe retelele de socializare, tricouri, masini, tablouri sau chiar pe corp, tatuate, mesajele inspirationale sunt folosite la scara larga si preferate ca modalitate de comunicare de tot mai multe persoane. Asa se face ca mai oriunde intorci capul vezi tablouri cu mesaje inspirationale.

Avand ca principal scop dezvoltarea personala, prin asimilarea mesajului transmis, aceste tipuri de mesaje sunt, mai nou, raspandite si comunicate de tot mai multe persoane in medii de comunicare tot mai variate.

Mesajele inspirationale in locuinta

Fiind spatiul de relaxare in care ne retragem la finalul fiecarei zile, locuinta ne reprezinta prin elementele sale de decor. Fie ca vorbim despre mobilier, aspectul peretilor sau al accesoriilor din casa, mesajele inspirationale sunt omniprezente. In cadrul locuintei, acestea pot fi regasite pe placile de faianta, pictate pe pereti sau expuse prin tablouri inspirationale.

Marele avantaj al tablourilor inspirationale il reprezinta faptul ca acestea pot fi indepartate fara a fi nevoie de vreo lucrare in acest sens si, la fel de usor, pot fi inlocuite cu alte tablouri inspirationale care ne reprezinta. Suntem predispusi schimbarilor, iar evolutia noastra poate genera o pozitie diferita in timp fata de anumite mesaje in care, la un moment dat credem, asadar tablourile inspirationale reprezinta alternalternativa putand fi schimbate periodic, fara cheltuieli majore sau procedee ce necesita timp, in functie de tipul de mesaj inspirational care ne reprezinta sau ne ajuta in anumite momente.

Tablourile inspirationale – un cadou inedit

S-a dus vremea tricourilor cu mesaj oferite cadou sau a canilor termice. Noul trend priveste tablourile inspirationale deoarece, spre deosebire de celelalte doua categorii da posibilitatea transmiterii unui mesaj mai personal, dat fiind faptul ca acesta este, de obicei, afisat in casa sau la birou, locuri ce nu expun privirilor unui auditoriu la fel de mare. Tablourile inspirationale pot fi o varianta optima pentru un cadou oferit unei persoane pe care o cunosti foarte bine, deoarece poti alege un mesaj care sa reprezinte persoana respectiva sau, fiind la curent cu un eveniment important din viata persoanei respective poti opta pentru un tablou inspirational cu un mesaj de motivare, care sa ii redea increderea in sine, care sa confirme o alegere sau care sa il determine pe destinatar sa reflecteze la anumite aspecte.

Disponibile intr-o gama variata de forme, tipuri de mesaje si cu design adaptabil oricarui stil, tablourile inspirationale reprezinta un cadou versatil, o alegere adaptabila oricaror gusturi si oricarui decor al spatiului in care urmeaza a fi expus.

Tablourile inspirationale se gasesc atat in magazine de bricolaj, cat si in magazine de cadouri, magazine specializate sau in mediul online, astfel ca achizitia unui astfel de cadou nu poate fi mai facila.

Fii inspirat si alege un tablou inspirational! Da o nota personala cadoului tau si ofera un tablou inspirational persoanei dragi, aratandu-i prin aceasta ca o apreciezi, o cunosti si ai ales un cadou din suflet, pentru care te-ai preocupat si nu un obiect oarecare.

Tablourile inspirationale reprezinta un cadou prin care vei fi alaturi de persoana careia i l-ai oferit la fiecare privire aruncata spre el.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul