Criteriul National

Mezze îți oferă cea mai bună mâncare libaneză

Mezze îți oferă cea mai bună mâncare libaneză
mai 10
00:07 2017

Vine weekend-ul și vrei să savurezi o cină sau un prânz total delicios? Mezze!! Mezze este brandul care îți poate oferi o mâncare delicioasă… libaneză. De ce să alegi mâncarea libaneză în defavoarea celorlalte mâncăruri? Mâncarea libaneză din cele spuse cel puțin pe wikipedia este una dintre cele mai bune mâncăruri și este sinonim cu mâncarea sănătoasă. Deci indiferent de felul de mâncare pe care îl alegi trebuie să știi că în mâncarea libaneză există șanse foarte mici să găsești grăsime de animale pentru că ei evită aceste mâncăruri. Mâncărurile libanezilor în mare parte conțin usturoi, care atestă încă o dată că acesta este condimentul lor preferat. Dar totuși, de ce să alegi mâncare libaneză în defavoarea mâncărurilor altor culturi?!

mezze

Mezze îți poate oferi cea mai bună cină în familie!

Se dă situația când vrei să organizezi o masă festivă și nu ai idee ce ai putea pune pe ea ca să îți uimești invitații. Ei bine, Mezze.ro îți pune la dispoziție salate libaneze, aperitive reci libaneze, aperitive calde, supe libaneze, gratare, sosuri, garnituri, băuturi și sandwich-uri.  Comanda mancare libaneza online…. Oricum, indiferent de ce ați alege, cu siguranță invitații voștri la masă vor fi uimiți atât de gustul apetisant al preparatelor cât și de cel artistic, pentru că Mezze poate fi definit chiar și prin faptul că mâncărurile lor arată fabulos.

De ce să alegi Mezze.ro – locul de unde îți poți procura cea mai bună mâncare libaneză?!

În libaneza, noțiunea de „Mezze” reprezintă multitudinea de feluri de mâncare ce se servesc înaintea oricărei mese tradiționale cu specific libanez! Dar pentru că am vrut să scoatem în evidență care sunt avantajele de a servi mâncarea libaneză de la Mezze, vrem să știți că la ei mâncarea se prepară pe loc. Iar îngredientele sunt 100% tradiționale importate direct din Liban de o calitate excepțională.

Ce preparate te așteaptă pe Mezze.ro

  1. Baclavaua cu nucă ocupă un rang foarte înalt în ceea ce privește papilele gustative ale românilor, iar dacă vreți să încercați un desert cu adevărat autentic, atunci această baclavauă este potrivită 100% pentru a vă delecta simțurile.
  2. Vestita Salată Tabouleh – și care este foarte sățioasă și gustoasă se găsește pe Mezze.ro la un preț de doar 16.5 lei 300g.
  3. Supa de linte și supa cremă de pui poate fi un deliciu pentru prânzul vostru într-o zi călduroasă de vară.  O găsiți la prețul de doar 13,00 și conține 450 ml.
  4. Falafel! Falafel se numește unul dintre cele mai populare mâncâruri libaneze însă nici sandwich-urile nu sunt deloc de evitat. Putem să garantăm că Mezze este unul dintre cele mai bune branduri în materie de mâncare libaneză și acum poți comanda online tot ceea ce îți dorești.

Mâncarea ta libaneză este doar la un click distanță. Încearcă acum!

Indiferent că vrei să faci o masă în familie, că vrei să organizezi un eveniment sau o zi de naștere, Mezze.ro îți stă la dispoziție cu o mulțime de mâncăruri libaneze la prețuri deosebite… cu livrare în București și împrejurimi. Comanda se poate face atât telefonic cât și online. Sună acum și bucură-te de cele mai autentice arome… venite din Liban pentru tine. Încearcă Mezze! Mezze.ro – brandul tău preferat în mâncare libaneză cu livrare la domiciliu.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul