Criteriul National

Mezze îți oferă cea mai bună mâncare libaneză

Mezze îți oferă cea mai bună mâncare libaneză
mai 10
00:07 2017

Vine weekend-ul și vrei să savurezi o cină sau un prânz total delicios? Mezze!! Mezze este brandul care îți poate oferi o mâncare delicioasă… libaneză. De ce să alegi mâncarea libaneză în defavoarea celorlalte mâncăruri? Mâncarea libaneză din cele spuse cel puțin pe wikipedia este una dintre cele mai bune mâncăruri și este sinonim cu mâncarea sănătoasă. Deci indiferent de felul de mâncare pe care îl alegi trebuie să știi că în mâncarea libaneză există șanse foarte mici să găsești grăsime de animale pentru că ei evită aceste mâncăruri. Mâncărurile libanezilor în mare parte conțin usturoi, care atestă încă o dată că acesta este condimentul lor preferat. Dar totuși, de ce să alegi mâncare libaneză în defavoarea mâncărurilor altor culturi?!

mezze

Mezze îți poate oferi cea mai bună cină în familie!

Se dă situația când vrei să organizezi o masă festivă și nu ai idee ce ai putea pune pe ea ca să îți uimești invitații. Ei bine, Mezze.ro îți pune la dispoziție salate libaneze, aperitive reci libaneze, aperitive calde, supe libaneze, gratare, sosuri, garnituri, băuturi și sandwich-uri.  Comanda mancare libaneza online…. Oricum, indiferent de ce ați alege, cu siguranță invitații voștri la masă vor fi uimiți atât de gustul apetisant al preparatelor cât și de cel artistic, pentru că Mezze poate fi definit chiar și prin faptul că mâncărurile lor arată fabulos.

De ce să alegi Mezze.ro – locul de unde îți poți procura cea mai bună mâncare libaneză?!

În libaneza, noțiunea de „Mezze” reprezintă multitudinea de feluri de mâncare ce se servesc înaintea oricărei mese tradiționale cu specific libanez! Dar pentru că am vrut să scoatem în evidență care sunt avantajele de a servi mâncarea libaneză de la Mezze, vrem să știți că la ei mâncarea se prepară pe loc. Iar îngredientele sunt 100% tradiționale importate direct din Liban de o calitate excepțională.

Ce preparate te așteaptă pe Mezze.ro

  1. Baclavaua cu nucă ocupă un rang foarte înalt în ceea ce privește papilele gustative ale românilor, iar dacă vreți să încercați un desert cu adevărat autentic, atunci această baclavauă este potrivită 100% pentru a vă delecta simțurile.
  2. Vestita Salată Tabouleh – și care este foarte sățioasă și gustoasă se găsește pe Mezze.ro la un preț de doar 16.5 lei 300g.
  3. Supa de linte și supa cremă de pui poate fi un deliciu pentru prânzul vostru într-o zi călduroasă de vară.  O găsiți la prețul de doar 13,00 și conține 450 ml.
  4. Falafel! Falafel se numește unul dintre cele mai populare mâncâruri libaneze însă nici sandwich-urile nu sunt deloc de evitat. Putem să garantăm că Mezze este unul dintre cele mai bune branduri în materie de mâncare libaneză și acum poți comanda online tot ceea ce îți dorești.

Mâncarea ta libaneză este doar la un click distanță. Încearcă acum!

Indiferent că vrei să faci o masă în familie, că vrei să organizezi un eveniment sau o zi de naștere, Mezze.ro îți stă la dispoziție cu o mulțime de mâncăruri libaneze la prețuri deosebite… cu livrare în București și împrejurimi. Comanda se poate face atât telefonic cât și online. Sună acum și bucură-te de cele mai autentice arome… venite din Liban pentru tine. Încearcă Mezze! Mezze.ro – brandul tău preferat în mâncare libaneză cu livrare la domiciliu.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo