Criteriul National

Mezze îți oferă cea mai bună mâncare libaneză

Mezze îți oferă cea mai bună mâncare libaneză
mai 10
00:07 2017

Vine weekend-ul și vrei să savurezi o cină sau un prânz total delicios? Mezze!! Mezze este brandul care îți poate oferi o mâncare delicioasă… libaneză. De ce să alegi mâncarea libaneză în defavoarea celorlalte mâncăruri? Mâncarea libaneză din cele spuse cel puțin pe wikipedia este una dintre cele mai bune mâncăruri și este sinonim cu mâncarea sănătoasă. Deci indiferent de felul de mâncare pe care îl alegi trebuie să știi că în mâncarea libaneză există șanse foarte mici să găsești grăsime de animale pentru că ei evită aceste mâncăruri. Mâncărurile libanezilor în mare parte conțin usturoi, care atestă încă o dată că acesta este condimentul lor preferat. Dar totuși, de ce să alegi mâncare libaneză în defavoarea mâncărurilor altor culturi?!

mezze

Mezze îți poate oferi cea mai bună cină în familie!

Se dă situația când vrei să organizezi o masă festivă și nu ai idee ce ai putea pune pe ea ca să îți uimești invitații. Ei bine, Mezze.ro îți pune la dispoziție salate libaneze, aperitive reci libaneze, aperitive calde, supe libaneze, gratare, sosuri, garnituri, băuturi și sandwich-uri.  Comanda mancare libaneza online…. Oricum, indiferent de ce ați alege, cu siguranță invitații voștri la masă vor fi uimiți atât de gustul apetisant al preparatelor cât și de cel artistic, pentru că Mezze poate fi definit chiar și prin faptul că mâncărurile lor arată fabulos.

De ce să alegi Mezze.ro – locul de unde îți poți procura cea mai bună mâncare libaneză?!

În libaneza, noțiunea de „Mezze” reprezintă multitudinea de feluri de mâncare ce se servesc înaintea oricărei mese tradiționale cu specific libanez! Dar pentru că am vrut să scoatem în evidență care sunt avantajele de a servi mâncarea libaneză de la Mezze, vrem să știți că la ei mâncarea se prepară pe loc. Iar îngredientele sunt 100% tradiționale importate direct din Liban de o calitate excepțională.

Ce preparate te așteaptă pe Mezze.ro

  1. Baclavaua cu nucă ocupă un rang foarte înalt în ceea ce privește papilele gustative ale românilor, iar dacă vreți să încercați un desert cu adevărat autentic, atunci această baclavauă este potrivită 100% pentru a vă delecta simțurile.
  2. Vestita Salată Tabouleh – și care este foarte sățioasă și gustoasă se găsește pe Mezze.ro la un preț de doar 16.5 lei 300g.
  3. Supa de linte și supa cremă de pui poate fi un deliciu pentru prânzul vostru într-o zi călduroasă de vară.  O găsiți la prețul de doar 13,00 și conține 450 ml.
  4. Falafel! Falafel se numește unul dintre cele mai populare mâncâruri libaneze însă nici sandwich-urile nu sunt deloc de evitat. Putem să garantăm că Mezze este unul dintre cele mai bune branduri în materie de mâncare libaneză și acum poți comanda online tot ceea ce îți dorești.

Mâncarea ta libaneză este doar la un click distanță. Încearcă acum!

Indiferent că vrei să faci o masă în familie, că vrei să organizezi un eveniment sau o zi de naștere, Mezze.ro îți stă la dispoziție cu o mulțime de mâncăruri libaneze la prețuri deosebite… cu livrare în București și împrejurimi. Comanda se poate face atât telefonic cât și online. Sună acum și bucură-te de cele mai autentice arome… venite din Liban pentru tine. Încearcă Mezze! Mezze.ro – brandul tău preferat în mâncare libaneză cu livrare la domiciliu.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo