Criteriul National

Micile bucurii stau în lucruri rotunde, pizza direct la domiciliu by Crosto Pizza

Micile bucurii stau în lucruri rotunde, pizza direct la domiciliu by Crosto Pizza
martie 02
16:49 2020

 Nevoia zilnică de hrană este prezentă de când s-a născut primul om pe Pământ fiind urmată chiar și în ziua de astăzi pentru a supraviețui sau pentru a satisface micile plăceri gustative. Gastronomia s-a născut din același motiv și reușește să aducă cu succes bucurii tuturor celor ce iubesc cu adevărat gusturile bune ale mâncărurilor de calitate. Printre cele mai renumite preparate din lume este și pizza, care devine din ce în ce mai preferată de români. Ușor de pregătit, foarte delicioasă și crocantă îi face până și pe cei mai puțin gurmanzi să o adore. Hai sa vezi de unde poti avea acum cele mai rapide livrari pizza sector 5 la domiciliu!

2019.04.20_prima-pagina_pollo-picante

Bucureștenii se bucură de foarte mult timp de una dintre cele mai bune pizza din țară, alături de Crosto Pizza care a reușit să scoată din cuptorul încălzit cu lemne cele mai gustoase pizze. Preparatele italiene, sau mai bine spus gastronomia italiană aduce în prim plan o serie de rețete unice, speciale și care pot cauza plăceri papilelor gustative. Este ușor să iei masa acasă sau la birou mai ales dacă știi că bucătarii de la Crosto Pizza sunt pregătiți în orice moment să realizeze cea mai gustoasă pizza, fie că vrei să fie cu blat pufos sau crocant, cu sos sau cu roșii, cu carne sau vegană sau cu ciuperci, măsline sau fără. Bucătarii experimentați Crosto realizează de foarte mulți ani cea mai bună pizza din București, reușind să ridice la cel mai înalt standard calitatea și prospețimea pizzei italiene de foarte bună calitate.

Deliciile italiene pot ajunge cu ușurință la tine acasă, având posibilități de livrare pizza în sector 5 București, dar și în celelalte sectoare. Alături de savoarea împlinită a compoziției, pe blatul pregătit după o rețetă unică și ținută în secret, pizza Crosto aduce direct la tine acasă pizza proaspătă și delicioasă care să te facă să te bucuri cu fiecare mușcătură. Printre condimentele de calitate, sosurile sunt realizate direct în bucătăria Crosto Pizza, având diverse sortimente și rețete proprii.

 

Indiferent de sortimentul care îți place, pizza Crosto este cea mai apreciată pizzerie din București, având echipamentul și bucătarii potriviți și experimentați care împreună cu ingredientele de înaltă calitate fac că producerea pizzei să devină o joacă dar totodată și o treabă serioasă, care să bucure prin miros și gust. Dacă ar fi să ghicim ce alimente le plac cel mai mult copiilor, ar fi foarte simplu, pizza fiind pe primul plan în lista de mâncăruri delicioase pentru cei tineri și nu numai. Combinația de sos de roșii și brânză de mozzarella, împreună cu topping-urile preferate, fac ca orice adult să devină copil și să se bucure de o pizza delicioasă.  

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul