Criteriul National

Mierea de Manuka, un antibiotic natural mai putin cunoscut

Mierea de Manuka, un antibiotic natural mai putin cunoscut
noiembrie 20
15:05 2017

Nu de putine ori, schimbarea intre anotimpuri, precum si identificarea cu anumite simptome ale unor probleme frecvente de ordin corporal se intampla in aceasta perioada, drept pentru care ar trebui sa acordam o atentie deosebita asupra organismului nostru.

Intampinati dureri in gat, schimbari frecvente ale starilor metabolice, sau pur si simplu doriti sa aduceti un plus de calitate sistemului imunitar?

Mierea de Manuka, promite sa faca asta intr-un mod exclusiv ecologic

Atunci cand ne raportam la un produs precum mierea, modalitatea ei de obtinere exprimata de producatori pe prospect poate lasa vizibil urme de indoiala.

A venit momentul sa va bazati pe niste studii stiintifice aprofundate, care atesta Mierea Manuka ca fiind un produs 100% natural obtinut in urma prelucrarii unor compozite cheie, benefice pentru organismul uman, dar si in lupta diferitelor forme de bacterii si paraziti intalniti la nivel intestinal, sau in alte laturi ale sistemelor organismului.

Vezi ce afectiuni poti trata cu miere Manuka

Ce contine de fapt acest tip de miere in comparatie cu una oarecare?

Practic acest tip de miere faciliteaza cresterea cantitatii de calciu, fier, vitamina B, magneziu, dar si alte substante nutrivite deosebit de importante in sinteza proteinelor sau altor procese de asimilare ale organismului uman.

Avand un numar mai mare de asemenea minerale, acest tip de miere faciliteaza la fortificarea sistemului imuniar, dar si la lupta lui impotriva tuturor organismelor straine cu care intra in contact.

Putem sa consumam aceasta miere cand dorim noi?

Datorita multipelor ingrediente active dar si concentratiei sale, acest tip de miere Manuka este recomandata a se consuma diferit pentru fiecare categorie de oameni in parte.

Astfel, deosebim in randul adultilor administrarea unei lingurite inainte de inceperea zilei, dimineata, in timp ce la nivelul copiilor aceasta trebuie dizolvata intr-o substanta lichida, de preferat lapte.

Cine nu are voie sa consume mierea Manuka?

Ca la orice alt remediu natural, diferite categorii aparte de persoane nu pot consuma acest tip de miere, datorita istoricului medical avut acum sau in trecut.

Astfel, se remarca in acest caz diabeticii, dar si persoane care au fost supuse la diferite forme de terapii, cele alergice, sau cele care prezinta o sensibilitate aparte la nivelul organismului.

Stiai ca mierea Manuka poate fi utilizata in diferite modalitati distincte?

Fie ca vrei sa iti imbunatatesti sanatatea, sau pur si simplu doresti sa scapi de anumite dureri de moment, mierea Manuka se poate dovedi a fi utila in orice situatie, nivelul sau de actiune fiind unul cat se poate de rapid. Incearca si tu!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo