Criteriul National

Mierea de Manuka, un antibiotic natural mai putin cunoscut

Mierea de Manuka, un antibiotic natural mai putin cunoscut
noiembrie 20
15:05 2017

Nu de putine ori, schimbarea intre anotimpuri, precum si identificarea cu anumite simptome ale unor probleme frecvente de ordin corporal se intampla in aceasta perioada, drept pentru care ar trebui sa acordam o atentie deosebita asupra organismului nostru.

Intampinati dureri in gat, schimbari frecvente ale starilor metabolice, sau pur si simplu doriti sa aduceti un plus de calitate sistemului imunitar?

Mierea de Manuka, promite sa faca asta intr-un mod exclusiv ecologic

Atunci cand ne raportam la un produs precum mierea, modalitatea ei de obtinere exprimata de producatori pe prospect poate lasa vizibil urme de indoiala.

A venit momentul sa va bazati pe niste studii stiintifice aprofundate, care atesta Mierea Manuka ca fiind un produs 100% natural obtinut in urma prelucrarii unor compozite cheie, benefice pentru organismul uman, dar si in lupta diferitelor forme de bacterii si paraziti intalniti la nivel intestinal, sau in alte laturi ale sistemelor organismului.

Vezi ce afectiuni poti trata cu miere Manuka

Ce contine de fapt acest tip de miere in comparatie cu una oarecare?

Practic acest tip de miere faciliteaza cresterea cantitatii de calciu, fier, vitamina B, magneziu, dar si alte substante nutrivite deosebit de importante in sinteza proteinelor sau altor procese de asimilare ale organismului uman.

Avand un numar mai mare de asemenea minerale, acest tip de miere faciliteaza la fortificarea sistemului imuniar, dar si la lupta lui impotriva tuturor organismelor straine cu care intra in contact.

Putem sa consumam aceasta miere cand dorim noi?

Datorita multipelor ingrediente active dar si concentratiei sale, acest tip de miere Manuka este recomandata a se consuma diferit pentru fiecare categorie de oameni in parte.

Astfel, deosebim in randul adultilor administrarea unei lingurite inainte de inceperea zilei, dimineata, in timp ce la nivelul copiilor aceasta trebuie dizolvata intr-o substanta lichida, de preferat lapte.

Cine nu are voie sa consume mierea Manuka?

Ca la orice alt remediu natural, diferite categorii aparte de persoane nu pot consuma acest tip de miere, datorita istoricului medical avut acum sau in trecut.

Astfel, se remarca in acest caz diabeticii, dar si persoane care au fost supuse la diferite forme de terapii, cele alergice, sau cele care prezinta o sensibilitate aparte la nivelul organismului.

Stiai ca mierea Manuka poate fi utilizata in diferite modalitati distincte?

Fie ca vrei sa iti imbunatatesti sanatatea, sau pur si simplu doresti sa scapi de anumite dureri de moment, mierea Manuka se poate dovedi a fi utila in orice situatie, nivelul sau de actiune fiind unul cat se poate de rapid. Incearca si tu!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro