Criteriul National

Miron Cozma are televiziune: Vătafu TV

Miron Cozma are televiziune: Vătafu TV
iunie 30
04:01 2015

Miron Cozma şi-a făcut televiziune la marginea Capitalei, anunţă Adevărul. Aceasta e numeşte Vătafu TV. Prezentarea postului tv este sugestivă: „Vatafu Tv este o televiziune inchinata bunului Dumnezeu. Vatafu Tv este televiziunea ta ,aici se va auzi vocea ta , aici vei putea oricand sa intri in direct prin telefon, videotelefon ,camera web,Sms,Email, Skype. Vatafu Tv este televiziunea care te invita sa-ti faci propria ta emisiune, avand , evident cultura necesara , un gram de curaj si spirit de roman, ajutati de realizatori nostri tv.”. Ciudat este că nu poţi viziona postul tv decât în cache, din căutarea pe Google. Puah!

Trandafiraş Antonescu nu participă la votul pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE, explică România liberă. Într-un fel, acest lucru este explicabil: hitlericul de mahala nu mai trebuie să aibă legătură cu noul partid de dreapta, din care măselele stricate ale epocii useliste, încet-încet, ar urma să fie aruncate.

În viziunea ziarului Naţional, provocarea verii pentru procurorii DNA ar fi să prindă trei grei dintr-o lovitură: pe Victor Ponta, pe Sebastian Ghiţă şi pe Sorin Oprescu. Cauza penală ar avea legătură cu demisia recentă a lui Ion Dedu, şeful Direcţiei Transporturi din Primăria Capitalei.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro