Criteriul National

Mirosuri neplacute in tesaturi? Scapa de ele cu ajutorul sacilor vidati!

Mirosuri neplacute in tesaturi? Scapa de ele cu ajutorul sacilor vidati!
aprilie 24
14:09 2021

Este cu adevarat neplacut sa doresti sa iesi in oras sau la o intalnire si sa te trezesti ca hainele tale miros a mancare si a tot felul de substante nu intocmai placute. Iar timpul poate fi insuficient ca sa poti rezolva situatia in timp util si sa elimini acele mirosuri neplacute.

Afla ca totul s-ar fi putut rezolva daca ai fi depozitat tesaturile in mod corespunzator inca de la bun inceput, insa din orice experienta de acest gen putem invata numeroase lucruri astfel incat sa intervenim chiar si mai tarziu, decat deloc.

Stim cu totii ca sacii de vidat tesaturi pot fi folositi in doua modalitati – strict pentru depozitarea tesaturilor, dar si prin vid, reducand dimensiunea tuturor tesaturilor la un loc, cat si prin asigurarea unui mediu perfect care nu va permite ca tesaturile sa fie afectate in vreun fel de o serie de factori externi. Pe termen lung, saci vidat haine de la market365.ro pot preveni contactul cu diferite mirosuri sau aparitia lor, care au drept cauza o serie de factori frcevent intalniti (mirosuri de mancare, infiltrari de la vecini, spatii de depozitare necorespunzatoare ce permit infiltrarea unor mirosuri etc.). Practic, sacii de vidat evita aceste influente nedorite care permit propagarea si respectiv, impregnarea mirosurilor neplacute.

 

Cum sa scapi de mirosurile neplacute din tesaturi cu ajutorul sacilor de vidat

 

In primul rand iti recomandam ca tesaturile tale sa fie depozitate in sacii de vidat imediat dupa igienizare. Stagnarea tesaturilor in medii mult prea umede, in zone necorespunzatoare din punct de vedere tehnic (ce permit infiltrari de mirosuri) sau in apropierea unor tesaturi deja urat mirositoare, duce imediat la raspandirea mirosului. De aceea hainele vor fi amplasate in sacii de vidat imediat dupa ce a fost realizata igiena lor.

Daca de exemplu, ai gatit inainte de a-ti pune garderoba in ordine iar mirosul se resimte in intreaga locuinta, poti aerisi incaperile si/sau sa folosesti solutii parfumate ca sa schimbi mirosul din incapere, ininte de a-ti organiza garderoba si/sau tesaturile cu ajutorul sacilor de vidat. Previi in acest mod impregnarea extrem de rapida a acestora.

Un alt truc la care poti apela e sa folosesti sacii de vidat parfumati. Da, tehnologia din zilele noastre a facut posibila si aparitia sacilor de vidat cu diferite esente parfumate, care pot preveni ca tesaturile sa capete un miros “inchis” pe intreaga durata a depozitarii lor. Astfel, atunci cand vei scoate tesaturile din saci si cand vei fi pregatit sa le depozitezi in locurile de cuviinta, nu va mai trebui sa le igienizezi din nou, anticipat. Tesaturile vor avea un miros placut, parfumat si fin, care-ti va incanta simturile si intreaga locuinta.

Tot pentru a te bucura de tesaturi frumos parfumate de fiecare data cand iti scoti tesaturile din sacii de vidat poti apela si la o serie de parfumuri speciali conceputi pentru tesaturi, pe care le poti folosi in raport cu o serie de saci de vidati obisnuiti. Tot ce trebuie sa faci e sa pulverizezi putin parfum in sac sau sa adaugi un saculet parfumat printre haine, iar de restul se vor ocupa solutiile aferente. Vezi cum se folosesc saci de vidat haine click pentru mai multe informatii

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul