Criteriul National

Mița Baston, curvă de stânga

Mița Baston, curvă de stânga
martie 14
09:01 2017
mita
  Nene Iancule, crezui după articolul dintâi că ziarul dreptei constănțene se va liniști și nu va mai tulbura apele bătrânului Pontus Euxinus.
Aș, de unde?
Mai abitir decât nenea Cațavencu, coana Mița Baston a decis să recidiveze și ne-a propus o nouă pagină de stânga într-o ziuă de dreapta.
Așa se face că azi dimineață, pe la 6 trecute fix, n-avui ce face și răsfoii gazeta mazetă cu pricina. În articolele de deschidere, mare îmi fu mirarea când citii ditamai interviul cu europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu, stângist convins, care ne spune ‘mnealui că Evropa asta este cam arogantă, că Franța și Ghermania nu și-au rezolvat problemele interne privind imigrația clandestină și de aia vor să ne impună nouă, urmașilor Daciei și ai Romei, o integrare în două viteze.
Par exampăl…
http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/interviu/interviu-cu-europarlamentarul-ioan-mircea-pascu-despre-scenariul-unei-europe-cu-doua-viteze-o-noua-expresie-a-arogantei-occidentale-626196.html
Bineînțeles că filfizonul minte, nene Iancule.
Problema nu este în interiorul Franției și Ghermaniei, ci la noi acasă, unde industria este sublimă, dar lipsește cu desăvârșire, unde importurile sunt duble, dacă nu triple, față de exporturi, unde clasa politică este preocupată să nu mai intre la pușcărie pentru hoția comisă în ultimii 27 de ani, unde sângele poporului este supt de bampirii din Casa Nației mai abitir decât sugea Dracula lui Bram Stoker.
Mai grav este că ziua de dreapta caută în coarnele stângii. Adicătelea, cu alte cuvinte, Mița Baston care conduce mazeta de perete s-a transformat într-o curvă de stânga. Pentru că asta reiese, nene Iancule, din faptul că a angajat un stângist convins – așa cum spuneam în postarea anterioară – și că azi a publicat ditamai interviul cu un europarlamentar de stânga.
Dacă e trădare și Mița Baston și-o trage numai pe stânga, o acceptăm, dar să știm și noi.
Trădare, trădare, de trei ori trădare, dacă o cer interesele partidului de dreapta, dar să o știe și poporul votant.
Mițo, patronul tău știe cu cine te curvăsărești?
7
Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte domnului Damian Militaru pentru excelentul material oferit în exclusivitate

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo