Criteriul National

Mița Baston, curvă de stânga

Mița Baston, curvă de stânga
martie 14
09:01 2017
mita
  Nene Iancule, crezui după articolul dintâi că ziarul dreptei constănțene se va liniști și nu va mai tulbura apele bătrânului Pontus Euxinus.
Aș, de unde?
Mai abitir decât nenea Cațavencu, coana Mița Baston a decis să recidiveze și ne-a propus o nouă pagină de stânga într-o ziuă de dreapta.
Așa se face că azi dimineață, pe la 6 trecute fix, n-avui ce face și răsfoii gazeta mazetă cu pricina. În articolele de deschidere, mare îmi fu mirarea când citii ditamai interviul cu europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu, stângist convins, care ne spune ‘mnealui că Evropa asta este cam arogantă, că Franța și Ghermania nu și-au rezolvat problemele interne privind imigrația clandestină și de aia vor să ne impună nouă, urmașilor Daciei și ai Romei, o integrare în două viteze.
Par exampăl…
http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/interviu/interviu-cu-europarlamentarul-ioan-mircea-pascu-despre-scenariul-unei-europe-cu-doua-viteze-o-noua-expresie-a-arogantei-occidentale-626196.html
Bineînțeles că filfizonul minte, nene Iancule.
Problema nu este în interiorul Franției și Ghermaniei, ci la noi acasă, unde industria este sublimă, dar lipsește cu desăvârșire, unde importurile sunt duble, dacă nu triple, față de exporturi, unde clasa politică este preocupată să nu mai intre la pușcărie pentru hoția comisă în ultimii 27 de ani, unde sângele poporului este supt de bampirii din Casa Nației mai abitir decât sugea Dracula lui Bram Stoker.
Mai grav este că ziua de dreapta caută în coarnele stângii. Adicătelea, cu alte cuvinte, Mița Baston care conduce mazeta de perete s-a transformat într-o curvă de stânga. Pentru că asta reiese, nene Iancule, din faptul că a angajat un stângist convins – așa cum spuneam în postarea anterioară – și că azi a publicat ditamai interviul cu un europarlamentar de stânga.
Dacă e trădare și Mița Baston și-o trage numai pe stânga, o acceptăm, dar să știm și noi.
Trădare, trădare, de trei ori trădare, dacă o cer interesele partidului de dreapta, dar să o știe și poporul votant.
Mițo, patronul tău știe cu cine te curvăsărești?
7
Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte domnului Damian Militaru pentru excelentul material oferit în exclusivitate

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro