Criteriul National

Mobila lemn masiv, cea mai bună alegere!

Mobila lemn masiv, cea mai bună alegere!
august 21
08:19 2021

Alegerea mobilierului este un lucru esențial pentru amenajarea casei. Iar folosirea lemnului masiv în domeniul mobilierului s-a dezvoltat în mod considerabil în ultima vreme. Dacă foarte multă vreme acesta era rezervat doar mobilierului cu un stil mai vechi, acum acesta ocupă un loc privilegiat în orice tip de decorațiune interioară.

Lemnul masiv este un lemn de excepție pentru mobila. Foarte frumos prin culoarea sa, acesta permite fabricarea de mobila de tot felul și de cea mai frumoasă calitate. Astfel că dulapurile, comodele, bibliotecile, bufetele, scaunele sau mesele din lemn masiv, sunt garanția durabilității și a robusteței.

Mobila din lemn masiv din pin este cea care ilustrează perfect simplitatea și autenticitatea unui decor atemporal. Este cazul unei mobile din lemn masiv în nuanțe deschis, vedete incontestabile ale unui decor scandinav și al unei ambianțe minimaliste. Poți de asemenea, crea un interior mai zen prin intermediul unui mobilier pentru living din lemn masiv natural sau poți accentua un decor mai romantic al dormitorului cu ajutorul unui mobilier în nuanțe mai deschise sau de alb. Posibilitățile sunt infinite.

Autentică, mobila din lemn masiv este cea care poate fermeca la prima vedere. Nobil și impozant, lemnul masiv este o valoare sigură care poate crea instant o ambianță senină în orice încăpere din casă. Și se reînnoiește mereu pentru a se adapta unui design contemporan mai sobru, dar la fel de rezistent.

Poți alege astfel o comodă din lemn masiv pentru living sau pentru dormitor. Poți aduce astfel o notă autentică în cele mai importante încăperi din casă.

Măsuța de cafea este cea mai frumoasă piesă de mobilier din lemn masiv. Designul său minimalist îi permite să fie cea mai bună alegere pentru stilul industrial mai ales sau pentru cel contemporan.

Cei care adoră să citească, pot alege modele de bibliotecă din lemn masiv sau modele care îmbină de minune lemnul cu metalul.

Mobilierul din lemn masiv, fie că vorbim despre mobila de sufragerie, fie că vorbim despre mobila dormitor, este o valoare sigură pentru a decora cum trebuie casa ta. Poate completa de minune un stil scandinav, un stil industrial sau unul rustic deci se poate acorda tuturor dorintelor tale în materie de decorațiuni. Iar dacă îl vei asocia cu metalul sau cu sticla, vei crea cele mai frumoase contraste de materiale și vei obține un stil urban, modern sau contemporan.

Mobilierul din lemn masiv în nuanțe deschise este perfect pentru un spirit scandinav iar cel în nuanțe mai închise pentru un decor mai rustic.

Un material robust, dar mereu elegant!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Seovision

Seovision

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul